Ogłoszenie

Image and video hosting by TinyPic

Napisz odpowiedź

Napisz nowego posta
Opcje

Kliknij w ciemne pole na obrazku, aby wysłać wiadomość.

Powrót

Podgląd wątku (najnowsze pierwsze)

Sakina
2009-10-13 06:44:57

Dodałam do filmografii najnowszą piosenkę :]

Qausain
2009-10-11 20:17:49

Słowa też? Wow! To tekściarze Bollywoodu przestaną ją lubić za odbieranie im pracy.

Supriya
2009-10-11 15:05:43

Ja także uwielbiam Mar Jawaan I nie rozumiem, z jakiej paki Shruti przegrała w tej kategorii z Shilpą Rao i piosenką Khuda Jaane
Nie wiedziałam, że Shruti ma tylko tyle utworów na swoim koncie. O ile w ogóle można zaliczyć Awaara Dil na jej konto, bo 4 wersy to niewiele

Za to Paayaliya jest rzeczywiście śliczne Nie słuchałam wcześniej piosenek z tego filmu, a słyszałam, że całość jest świetna.
A wiecie, że Shruti napisała również słowa do tej piosenki?

Qausain
2009-10-11 12:39:08

A ja właśnie odsłuchałam kilka piosenek i powiem tak: głos ma prześliczny! Taki trochę w stylu Shreyi. Ale "Paayaliya" z "Dev D" zdecydowanie wymiata! Też wróżę dziewczynie karierę, tym bardziej, że skoro już była nominowana, to ktoś ją zauważy na bank.

Irisha
2009-10-11 09:17:03

mi tak jak Sakinie bardzo podobała się piosenka Mar Jawaan Ładnie w niej zaspiewała

Sakina
2009-10-11 08:27:04

Shruti Pathak
http://imageshack.com/a/img850/3605/f7te.jpg

Data urodzenia: 27 października 1982

Biografia i kariera:
Pathak rozpoczął swoją karierę od śpiewania w różnych albumach głównie remiksach.  Wokalistka stała się popularna za sprawą piosebki   "Mar Jawa" z filmu "Fashion" (2008). Uzyskała nominacje zarówno do Nagrody Filmfare jak również Screen Awards. Jest również autorką tekstu i wykonawczyni piosenki "Payaliya"  z filmu "Dev.D" (2009).  W 2013 roku napisała i zaśpiewała  piosenkę "Shubhaaramabh" dla Amita Trivediego do filmu  w "Kai Po Che" .

Aktualna dyskografia:

2013    "Gori Tere Pyaar Mein"
2013    "Kai Po Che"
2011    "Players"
2011    "Ra.One"
2011    "Love Breakups Zindagi"
2010    "Anjaana Anjaani"
2010    "Admissions Open"
2009    "Luck"
2009    "Kurbaan"
2009    "Dev.D"
2008    "Fashion"
2008    "Money Hai Toh Honey Hai"
2008    "Bujjigaadu: Made in Chennai"




__________________________________________________________________________________________________________________________________________
Źródła: wikipedia.en.com, in.com byPauliAnjaliFy (aktualizacja moderatorska: luty 2014)

__________________________________________________________________________________________________________________________________________

Uwielbiam najbardziej jej wykonanie "Mar Jawaan" Ma świetny głos i myślę, że zrobi dużą karierę w Bollywood. Już się dobrze zapowiada

Copyright © www.bollywood.pun.pl

Stopka forum

RSS
Powered by PunBB 1.2.23
© Copyright 2002–2008 PunBB
Polityka cookies - Wersja Lo-Fi


Darmowe Forum | Ciekawe Fora | Darmowe Fora
bollywood.pun.pl