Hindustani
Salman: SRK jest po prostu wspaniały
Salman Khan w swoim ostatnim epizodzie show Dus Ka Dum z gośćmi takimi jak Govinda oraz Riteish zaskoczył swego rywala SRK mówiąc o nim: "po prostu wspaniały".
Podczas show, gdy Riteish upodabniał się do SRK Salman powiedział:
"Gdy chodzi o romantyczne sceny, Shah Rukh jest zadziwiający. Nikt nie zrobi tego lepiej, niż On. Ma intensywność w swoich oczach oraz jest kompletnie romantyczny".
Salman dodał
"Zawodowo, Shah Rukh jest po prostu wspaniały".
Producent show Dus Ka Dum, Anita Basu, powiedział
“Salman był bardzo łaskawy w swoich komplementach na temat Shah Rukh. Nie było żadnych złośliwych uwag. Salman jest całkowitym profesjonalistą, który lubi pracę SRK oraz docenia to, gdy ludzie zapytają go o SRK".
bollywood.celebden.com
by: Svasti
Stały bywalec
OOOOOO. Tego się nie spodziewałam. Salman bardzo ładnie wypowiadał się o SRK. Zresztą mówił całą prawdę!!!
Robi postęp
Ja to go nie rozumiem. Całkowicie dziwny człowiek...
chociaż prawdę mówi )
oooo...szok!!!!!..... tego to się po Salmanie nie spodziewałam....Jak o ładnie mówił o SRK bez żadnych uwag...całą prawdę wyśpiewał...ale coś mi tu śmierdzi...
jakoś nie wierzę żeby on tak z całego serce tak pięknie się wypowiadał...po Salu wszystkiego można się spodziewać....
Zakręcony
Ooo, ładnie z jego strony ale tak jak reszta tutaj tego bym się po nim nie spodziewała , może chce się podlizać
a może powiedział to całkiem szczerze, choć wątpię
Tak, to ładnie z jego z strony.. Nie spodziewałam się tego..
Ekspert ds. Priyanki
Tak to prawda, Shah Rukh jest wspaniały.
Pozdrawiam
Bollymaniak
Ja też się nie spodziewałam, mam nadzieję że mówi to szczerze - nie żeby się podlizać, już nie bądźmy tacy ostrzy dla niego
Ekspert ds. Priyanki
Nie no, ja myślę, że to było szczera.
Martiina_ napisał:
oooo...szok!!!!!.....
tego to się po Salmanie nie spodziewałam....Jak o ładnie mówił o SRK bez żadnych uwag...całą prawdę wyśpiewał...ale coś mi tu śmierdzi...
jakoś nie wierzę żeby on tak z całego serce tak pięknie się wypowiadał...po Salu wszystkiego można się spodziewać....
to samo pomyślałam, nie pasuje mi taka wypowiedz do Salmana
no właśnie i do tego jeszcze dla Salmana SRK to rywal więc dziwne jest to zachowanie...jakoś nie mogę uwierzyć że on szczerze się wypowiedział...
Ostatnio edytowany przez Martiina_ (2009-09-28 20:38:29)
Ekspert ds. Priyanki
Trzeba wierzyć w dobre intencje ludzi.
Wkręca się
Priyanka.Neha napisał:
Trzeba wierzyć w dobre intencje ludzi.
Trzeba, trzeba
Może Salu w końcu poszedł po rozum do głowy i doszedł do wniosku, że ten spór między nim a SRK jest bez sensu?
Ekspert ds. Priyanki
Freida napisał:
Może Salu w końcu poszedł po rozum do głowy i doszedł do wniosku, że ten spór między nim a SRK jest bez sensu?
Możliwe, możliwe.
Ja uwielbiam, gdy któryś z aktorów potrafi się tak wypowiedzieć o koledze z pracy .. to wiele o nich świadczy;>
Ekspert ds. Priyanki
Tak to prawda.
Takie sytuacje mają miejsce praktycznie tylko w Bollywood, a szkoda.