Bollyamator
Asin: nigdy nie zaproponowano mi pracy z SRK
Asin, gorąca gwiazda z południa, zaprzeczyła informacjom, że odmówiła współpracy z SRK w nowym filmie Farah Khan "Happy New Year".
Asin wyjaśniła, że Farah nigdy nie zwróciła się do niej z taką propozycją, więc o odrzuceniu jej nie mogło być mowy.
"Jest mi bardzo smutno z powodu tej plotki, która została rozpowszechniona w czyimś wyraźnym interesie. Nie rozumiem skąd biorą się takie plotki. Farah Khan jest moją przyjaciółką i nie ma mowy, żebym jej odmówiła.
Nigdy nie dyskutowałyśmy o tym filmie. W ogóle nie rozmawiałyśmy do tej pory o pracy. Te wiadomości to pospolite śmieci. Farah jest utalentowaną reżyserką, która bardzo podziwiam, a przede wszystkim jest przyjaciółką", powiedziała Asin.
Farah mówi, że musi najpierw skończyć scenariusz i dopóki to się nie stanie, nawet nie myśli o kompletowaniu obsady. Pewny jest jedynie udział Shah Rukh Khan'a.
magnamags.com
planetbollywood.com
kingkhan.pun.pl
No to jednym słowem nieźle...
Co te plotki mogą zrobić.. no...
Właśnie miałam zrobić to samo co Karan
No to wszystko już jasne.
Swoją drogą kariera Asin w Bollywood rozwija się naprawdę nieźle, jak na razie zagrała w 2 filmach i podpisała trzeci, a wszystkie są z największymi gwiazdami... Ma szczęście
Hindustani
Dzięki Karan za newsa Przeniosłam go na główny portal, aby wszystko było jasne. Bardzo proszę następnym razem o dokładne źródło jesli możesz
Ludzie to chyba z zawiści takie plotki tworzą..
(przypominam, że to tłumaczenie Vermy z kingkhan.pun.pl, naprawdę szanujmy cudzą pracę )
Hindustani
Supriya napisał:
(przypominam, że to tłumaczenie Vermy z kingkhan.pun.pl, naprawdę szanujmy cudzą pracę
)
Nie wiedziałam, myślałam, że się Karan postarał
W każdym bądź razie edytuje.
Bollyamator
ja to znalazłem na innym forum o bollywood i nie było podpisane kto tłumaczył, ale dobrze ze "szpiedzy" są wszędzie i już zostało zbadane kto tego newsa tłumaczył:)
Bollymaniak
i po co te plotki.. ludzie są naprawdę dziwni, dobrze że ta sprawa się już wyjaśniła
Zakręcony
co te plotki mogą zrobić