Dobry dyskutant
Sonam Kapoor: „Nie jestem aktorką jednej roli”
Sonam potrafiła wcielić się w rolę bogatej panienki w filmie „Aisha”, a także w postać prostej dziewczyny w „Delhi-6” i „Mausam”. Aktorka Sonam Kapoor, którą niedługo będziemy mogli oglądać w filmie „Raanjhanaa” mówi, że uważa za wielkie osiągnięcie to iż udało jej się uciec od bycia „aktorką jednej roli” w branży filmowej.
„Nie porównuję mojego życia do wskaźnika sukcesu. Nie otrzymuję podobnych ról i myślę, że to moje największe osiągnięcie. Chcę wcielać się w różne role”- powiedziała aktorka.
W filmie „Raanjhanaa” w reżyserii Ananda L.Rai występuje także południowa gwiazda Dhanush.
Sonam mówi że była pierwszym wyborem do roli Zoyi w „Raanjhanaa”. Dodaje iż wszelkie pogłoski że aktorka Sonakhsi Sinha była rozważana do tej roli nie są prawdziwe.
„Jest wiele filmów o których nigdy nie mówiłam, ponieważ szanuję moich kolegów, producentów i reżyserów. Ale mogę zapewnić że zawsze byłam pierwszym wyborem do „Raanjhanaa” - dodaje Sonam.
[Musisz być zalogowany, aby przeczytać ukrytą wiadomość]
Hindustani
Ciekawe jak wypadnie w swoim nowym filmie. Fajnie, że stara się wybierać różne role, dzięki czemu możemy poznać jej różne strony.
Zakręcony
Sonam bardzo często gra proste dziewczyny, więc moim zdaniem to całkiem podobne. ; )
Dobry dyskutant
Oglądałam kilka filmów z Sonam i faktycznie w każdym filmie wciela się w inną postać. Według mnie jest dobrą aktorką, ciekawa jestem jej najnowszego filmu.
Ostatnio edytowany przez aishwarya_rai (2013-06-23 13:34:36)
Bollyamator
aishwarya_rai napisał:
Oglądałam kilka filmów z Sonam i faktycznie w każdym filmie wciela się w inną postać. Według mnie jest dobrą aktorką, ciekawa jestem jej najnowszego filmu.
to jakaś krewna Kaareny? nie umiem sie połapać w tych Kapoorach
Dobry dyskutant
fankaSRK napisał:
Nie, to córka Anila Kapoor
Bollyamator
aishwarya_rai napisał:
fankaSRK napisał:
Nie, to córka Anila Kapoor
Hmm czyli z tymi Kapoorami i np Khanami to jak z naszymi Kowalskimi, po prostu dużo tych samych nazwisk? tak pytam, bo jestem świeża jeśli chodzi o te tematy a co rusz widze te nazwiska, pozdrawiam