naina89Gwiazda bollywoodu
[Musisz być zalogowany, aby przeczytać ukrytą wiadomość]
Ostatnio edytowany przez naina89 (2014-03-08 14:39:22)
sianokosGwiazda bollywoodu
Ode mnie mocna 5. Świetny film. Lepszy od pierwszej części... Pocałunek w windzie wymiata...
milkajaHindustani
A ode mnie najwyższa nota. Oglądałam już dawno, ale film utkwił mi w pamięci. Arjun był świetny jako z lekka psychiczny przyjaciel. Nie wiadomo było z czym wyskoczy. Czasem się go ganiło a niekiedy żal robiło. Bardzo dobrze zagrał swoją rolę. A piosenki super. Lubię ich słuchać do tej pory i ciężko mi wskazać ulubioną.
kasiulka8411Bollyamator
Świetny wręcz mogę powiedzieć że rewelacyjny i jak dla mnie całkowicie nie przewidywalny, z każdą kolejną sceną nie mogłam się doczekać co będzie dalej. Film od początku do końca trzyma bardzo wysoki poziom, nie nudziłam się nawet przez chwilę. Arya- co to był za facet, nie do ogarnięcia było co mu jeszcze może przyjść do głowy, choć na początku wcale nie wzbudził mojej sympatii to jednak z czasem całkiem skradł moje serce Nie mogłam tylko zrozumieć co właściwie Geetha widziała w Ajayu miałam wrażenie że on ciągle miał muchy w nosie albo był niezadowolony albo wściekły.
Piosenki świetne a Allu Arjun trzeba przyznać że tancerzem jest niesamowitym. Ode mnie oczywiście wielka i mocna szósteczka:)