Hindustani
Tak, Genelia jest w ciąży! Przyznaje podekscytowany Riteish Deshmukh
Jedna z najpiękniejszych par w B-Town - Riteish Deshmukh i Genelia D'Souza spodziewają się swojego pierwszego dziecka.
W wywiadzie dla TOI, Riteish przyznał, że on i Genelia oczekują przyjścia na świat swojego dziecka. Zapytany, czy Genelia jest w ciąży, Riteish odpowiedział: "Tak, ona jest w ciąży i nie możemy się doczekać narodzin dziecka, jesteśmy bardzo podekscytowani."
Riteish, w tym wywiadzie było pełen pochwał dla swojej żony, powiedział: "Genelia i ja to jedna osoba, to nie są dwie, zupełnie różne osoby. Zakochać się w przyjacielu i teraz spędzić razem z nim resztę życia, to najlepsza rzecz jaka może przytrafić się dwojgu ludziom. Uwielbiam jej energię i uśmiech. Ona zawsze myśli o mnie, jestem dla niej kimś naprawdę ważnym, to ujmujące. Będąc w zawodzie, gdzie jako aktor myślisz tylko o sobie, o tym jak liczysz się w danych scenach lub w samym filmie, to sprawia, że jest jeszcze bardziej wyjątkowa. Jesteśmy podobni pod względem myślenia, naszych upodobań i naszego systemu wartości. Oboje lubimy proste rzeczy i nie jesteśmy materialistami. Na przykład, oboje lubimy razem gdzieś wyjść i zjeść dobre Bhelpuri."
Spekulacje na temat ciąży Genelii nagłośniły się, po tym jak aktorka wraz z mężem pojawiła się na urodzinach Karana Johar, 25 maja. Jak widać, pogłoski te okazały się prawdziwe.
źródło:
[Musisz być zalogowany, aby przeczytać ukrytą wiadomość]
Hindustani
Gratulacje Bardzo mi się spodobały słowa wypowiedziane przez Ritesha. Mają szczęście, że tworzą tak udaną parę.
Gwiazda bollywoodu
Super! Moje Serdeczne Gratulacje!!!
Hindustani
Gratulacje dla przyszłych rodziców Bardzo ładnie mówi o swojej żonie.
Zaczyna się rozkręcać
Gratulacje! Coraz więcej gwiazd ostatnio jest w ciązy. Rośnie nam nowe pokolenie gwiazd
Gwiazda bollywoodu
Chunni napisał:
Gratulacje!
Coraz więcej gwiazd ostatnio jest w ciązy. Rośnie nam nowe pokolenie gwiazd
Prawda, jest baby boom (zwłaszcza u gwiazd Indyjskiego Południa)
Wkręca się
Gratulacje! Bardzo lubię ich oboje Niech im się zdrowo rozwija
Robi postęp
sianokos napisał:
Chunni napisał:
Gratulacje!
Coraz więcej gwiazd ostatnio jest w ciązy. Rośnie nam nowe pokolenie gwiazd
Prawda, jest baby boom (zwłaszcza u gwiazd Indyjskiego Południa)
A kto jeszcze?
Robi postęp
Takie plotki chodziły już od kilku miesięcy.
Gratulacje! Są moim ulubionym małżeństwem w Bolly.
Szkoda tylko, że trzeba będzie czekać na kolejny powrót świetnej aktorki.
Zaczyna się rozkręcać
Dziecka spodziewają się m.in Imran Khan, Kareena Kapoor Allu Arjun i Jr. NTR. Nie pamiętam teraz dokładnie ale o Vidya'i Balan też ostanio jakieś plotki były, nie wiem czy aktorka je dementowała...Oczywiście w wypadku faacetów nie jest mowa o ciąży, no ale tak czy siak zostają oni rodzicami.
EDIT: UPSSSS... Sprawdziłam Allu Arjun już jest ojcem, a Vidya jednak nie jest w ciąży.
Ostatnio edytowany przez Chunni (2014-06-07 16:22:40)
Dobry dyskutant
Czyli plotka okazała się prawdą Gratulacje
Hindustani
Świetna wiadomość :-D Moje gratulacje! Na pewno będą świetnymi rodzicami :-)
Gwiazda bollywoodu
Chunni napisał:
Dziecka spodziewają się m.in Imran Khan, Kareena Kapoor
EDIT: UPSSSS... Sprawdziłam Allu Arjun już jest ojcem, a Vidya jednak nie jest w ciąży.
Od kiedy Kareena jest w ciąży?
Pierwsze słyszę.
Świetnie ,że Ganelia jest w ciąży.
Dziecko z pewnością będzie ładne, państwo Deshmukh będą świetnymi rodzicami!
Gwiazda bollywoodu
naina89 napisał:
Chunni napisał:
Dziecka spodziewają się m.in Imran Khan, Kareena Kapoor
EDIT: UPSSSS... Sprawdziłam Allu Arjun już jest ojcem, a Vidya jednak nie jest w ciąży.Od kiedy Kareena jest w ciąży?
Pierwsze słyszę.
Ja też pierwszy raz słyszę, że Kareena jest w ciąży...
W ciąży są też żony Rama Charana, Prithviraja i w tym roku dziecko urodziła też Bhoomika Chawla
Robi postęp
Chodziły plotki, że Kareena jest w ciąży, ale ona je zdementowała...
Zaczyna się rozkręcać
Oh, to sorki z Kareeną. Byłam pewna, że jednak jest w ciązy, był nawet jakiś dłuższy artykuł... Ale widocznie tylko plota.