SUPER!!
"Jesli jesteś hindusem, jesteś najszczęśliwszym człowiekiem na świecie"
http://www.interia.tv/tadz-mahal-w-londynie,946064
Ostatnio edytowany przez Lotri (2007-07-18 13:14:49)
Bollymaniak
Nie nie nie, ja się nie zgadzam po pierwsze to jest świetę miejsce dla hindusów, po 2 niepowtarzalne, po 3 Anglia niech już tak nie wymyśla, 4 to to nie będzie pasować , 5 to to jest grobowiec czy cos takiego (nie pamiętam dokładnie) i tak nie wolno!!!
taaa...Londyn i Bombaj mają bardzo dużo wspólnego...pfff...
moze i ten pomysł wypali ale jednak wydaje mi sie zbyt odważny...a poza tym niepodoba mi się ten Tadż Mahal...prawdziwy jest dużo piękniejszy(znaczy nie widziałam ale wiadomo o co chodzi:P) i sprawia dużo bardziej ekscytujące wrażenie niż ta kopia...
Bollymaniak
niech postawią KRZYWą WIERZE, STATUE WOLNOśCI, WIEżE EIFLA, KOLOSEUM TAK I JESZCZE NIECH KOPIE WATYKANU ZDROBIą =/ I PIRAMIDY
MAJą TYLKO TEN ZEGAR A CHCą MIEć WIECEJ TURYSTóW NIE POPIERAM TEGO ZABIERAJą JAKąś CZąSTKE INDI (COś MI KLAWIATURA szwankuje)
Zaczyna się rozkręcać
Dla mnie to głupota.. nie powinno się kopiować takich rzeczy..
u mnie w pobliżu jest "park miniatur" i tam też jest sporo (podobno bo jeszcze tam nie byłam) takich budowli...pomysł może i fajny ale tak bym wolała jechać do Indii zeby zobaczyć Tadż Mahal...
Gość
Jak dla mnie wschód i zachód nigdy się nie połączy. Za duże różnice.
[I tak zachód chce dominować np. USA. - to tak na marginesie]
hmm no niestety filmik na interii sie juz nie otwiera ale poczytałam i również jestem podobnego zdania co Wy. Anglia ma swoje pomniki i swoje zabytki. Indie mają swoje. I niech tak zostanie. A jeśli w Angli jest serio taki na INDIE i kulturę indyską to niech sobie stylizują miasta a nie niech "kradną" cząstke czegoś co nigdy do nich nie należało. to jest Święte miejsce dla Hindusów a taki pomysł może tylko zniesmaczyć ludzi. Takie jest moje zdanie. Ciekawe co by było jakby w Indiach chciano wybudowac Buckingham bo akurat byłaby moda w Indaich na Anglie ? to jest jak dla mnie chore