Shahrukh w remaku "Kanchana"?
Tamilski aktor i reżyser Raghava Lawrence wyraził chęć współpracy z SRK. Reżyser chciałby aby King Khan zagrał główną rolę w jego debiutanckim w Bollywood filmie. Miałby to być remake Tamilskiego "Kanchana".
W Kollywood film Lawrenca stał się wielkim hitem, a od czasów jego sukcesów zastanawiano się w świecie filmowym, kto zrobi remake "Kanchana" w hindi. Od jakiegoś czasu wiadomo, że reżyser oryginału sam weźmie się za to. Początkowo mówiono o tym, że Lawrence chce zatrudnić Salmana Khana do projektu, aktor sam był nim nawet zainteresowany. Sprawy jednak przyjęły pewien obrót. Reżyser chciałby aby to Shahrukh Khan odegrał rolę główną w jego filmie.
Mówi się również o tym, że ważną rolę w Bollywoodzkim remaku "Kanchana" odegrać ma Sanjay Dutt. O damskiej części obsady jak na razie nic nie wiadomo. W Tamilskiej wersji filmu główne role odegrali: Sarathkumar i Lakshmi Rai. "Kanchana" to film z gatunku komedia/horror.
Na podstawie: timesofindia, Mishti
KingKhan.pun
Ja nie wiem jak inni ale ja się cieszę Im więcej filmów z Królem tym lepiej (przynajmniej dla mnie )
Zaczyna się rozkręcać
Tashan napisał:
Ja nie wiem jak inni ale ja się cieszę Im więcej filmów z Królem tym lepiej (przynajmniej dla mnie )
Popieram !
SRK to najlepszy aktor więc każdy film mógłby byc z nim ja nie miałabym nic przeciwko
Ja bym miała, bo by się Boski zajeździł. Czym więcej kręci tym lepiej, ale nie przesadzajmy.
W takiego typu filmie to chętnie, bardzo chętnie bym Shahrukha pooglądała. Może być ciekawie. Czekam teraz na jakieś potwierdzenie konkretne.
komedia/horror? ciekawe połączenie
aż chciałabym zobaczyć SRK w horrorze
"...each day's a gift and not a given right"
Zakręcony
ja się cieszę