Hindustani
Farah Khan zacznie kręcić nowy film z SRK w grudniu
Reżyserka Farah Khan potwierdziła, że nakręci następny film z SRK, rozmowy na ten temat zaczną się po sezonie IPL.
"Pozwólcie mi wszystko wyjaśnić. Tak, SRK wystąpi w moim filmie. Film jest na razie pisany jako scenariusz. SRK jest niezwykle zajęty trwającym IPL, dlatego nie mieliśmy dotąd oficjalnego spotkania "powiedziała reżyserka.
Farah zaprzeczyła plotkom jakoby chciała zatrudnić Deepikę Padukone albo Katrinę Kaif.
"Jak na razie nie podpisałam umowy z Deepiką ani z żadną inną aktorką. Nie wiem skad to się wzięło, ale wiem kogo pragnę zatrudnić do filmu. Jak tylko Shah Rukh skończy z IPL będziemy omawiać szczegóły. Mój film zacznie być kręcony w grudniu. Przy odrobinie szczęścia (SRK) skończy swoje zobowiązania."
Fajnie by bylo zobaczyc nowy film Farah Khan, w ktorym zagra SRK fajnie by bylo jakby partnerka Shah Rukh'a bylo Deepika lub Rani albo z Kajol dawno nie widzialam ich wspolnego filmu
Wkręca się
Ostatnio pojawiły się plotki, że KJo ma zamiar nakręcić film z SRK i Kajol Co do filmy Farah, to fajnie byłoby, gdyby zagrał w nim z Preity albo Deepiką
Hindustani
Ten news jest potwierdzony przez Farah, więc miejmy nadzieję, że naprawdę w grudniu zaczną kręcić nowy film
Bollymaniak
Svasti napisał:
Ten news jest potwierdzony przez Farah, więc miejmy nadzieję, że naprawdę w grudniu zaczną kręcić nowy film
Oby, oby
A co do aktorki to też bym chciała żeby to była któraś z tych starszych (w sensie nie wiekowo ale zawodowo), Preity, Rani, Kajol, Madhuri albo Aish, ale na nią chyba nie ma co liczyć... ale w sumie do grudnia daleko Aha, i jeszcze Priyanka ale na to chyba też nie ma co liczyć