Zakręcony
Hey..Całkiem nie związane pytanie..
Ma ktoś konto na "Słodki Filrt"?
Bardziej do młodych te pytanie..Ale nie ważne..
No, to macie?
[Musisz być zalogowany, aby przeczytać ukrytą wiadomość]
-----------------------------------------------
Jak uznacie to pytanie za tak durne i nie potrzebne- usunę.
Ostatnio edytowany przez ♥Shanti♥ (2012-08-03 10:30:39)
Stały bywalec
Niestety nie pomogę Ci. Jestem stateczną osobą, znaczy mam swoją własną małą rodzinę. Oj mąż byłby niezadowolony jakbym siedziała na takim portalu.
Ostatnio edytowany przez fate (2012-08-03 10:41:26)
Zakręcony
Spk..nie bój się.. to tylko gra internetowa
Zakręcony
Oj to taka zabawa jest , nic poważnego bo chyba nie biorą w niej udziału prawdziwi faceci???
Zamierzam się pobawić , ale myślę, że zajęte panie wolą się bawić w to ze swoimi mężczyznami i jak by któryś miał pomyśleć, że z nimi się nudzą to lepiej nie.
To raczej gra dla zabicia czasu więc jak ktoś ma go dużo... a ja mam i chyba się zapiszę ...
Dobra dla jaj MocoMoco to mój nick
Zakręcony
Spoko
Nie, nie biorą udziału faceci z reala.
Mam cichą nadzieję że Ci się spodoba
Jakoś tam mi się nudziło.
W razie problemów pytaj
Zakręcony
No spodobało się tylko cięzko jest zadowolić któregoś z nich a trzeba spełniać ich prośby żeby ich uradować , ale jak powiesz coś troszkę nie tak to ...
Dlatego moim ulubieńcem jest ten niby niemiły buntownik.
Zakręcony
Oj tak, ale Wy jesteście jeszcze na pierwszym poziomie..Potem będzie jeszcze trudniej Ale zabawa jest fajna Radzę oszczędzać kasę
Zakręcony
Oj tak.. za 6,15 z komórki można kupić 200..Przy dobrym rozegraniu mogłabyś dojść do początku IV poziomu..
Ale z tym trudniejszym to nie tylko to miałam na myśli -->
[Musisz być zalogowany, aby przeczytać ukrytą wiadomość]
Jeżeli macie jakieś problemy z chłopakami itp piszcie tutaj, na PW, albo na PW w SF
Ostatnio edytowany przez ♥Shanti♥ (2012-08-04 16:50:14)
Zakręcony
PA się szybko kończą ale prawie się nauczyłam jak ich mniej tracić
Ja na SF mam już chyba z 5 kont XD tak jak i moja przyjaciółka i dwa ostatnie konta jakoś najbardziej mi przypasowały ale te PA to na serio kończą się jak pstryknięcie palcem A nie mam zamiaru wydawać 6 zł na tą grę za każdym razem jak będą mi się kończyć co do kasy... to udało mi się ją wyciągnąć od Ken'a, który zaczął mnie powoli wkurzać z tymi swoimi ciasteczkami XD
Zakręcony
No, prawda, jego ciasia są wkurzające..i tak co chwilę..Też mnie to wkurzało..Ale nie długo będzie długa przerwa..
Mina - O kurde jeszcze trochę i mnie przerośniesz! O.o
Zakręcony
Jestem pod koniec 7 ale u facetów mam same ujemne punkty jak i w życiu
Ale się starałam być miła ale to na nic.
Zakręcony
Ja jestemna 8 ale teraz zwolnie bo kasa od taty się szybko kończy a PA lecą bardzo szybko i tez czasem zapomnę zaglądnąć.
To by było lepsze gdyby nie trzeba było czekać.
Zakręcony
^^: Rozumiem, też to przeżywałam , odc. 11 to też szansa na niezłe "wrażenia"
Sem ja właśnie skończyła odcinek 12. I muszę Wam powiedzieć, że z Amber to jedna wielka wredota- najładniej mówiąc.
Zakręcony
Ja jestem w trakcie 12 ale podobała mi się 11 ( kiedys tak serio miałam - zagubiona w lesie z chłopakiem ...)
Zakręcony
No to ładnie miałaś, i co, wdrapałaś się na skałę?
Zakręcony
Ja byłam z Kastiel i on wziął winę na siebie
Zakręcony
Tashan -skąd ja to znam...