skubie Ten trzeci jest super Oczywi¶cie wszystkie mi siê badzo podobaj±, ale te z Kareen± jest najlepsze! Zachêcaj± do obejrzenia filmu
Normalnie, znalaz³am wreszcie chwilkê czasu, ¼ród³o oraz odrobinkê pomys³u i wreszcie zrobi³am kilka animacji! Niewiele, bo niewiele, ale siê cieszê, ¿e w ogóle! Chêtnych zapraszam na bloga, a tutaj wrzucam tylko jedn±, coby Wam smaczku narobiæ.
skubie Boskie! Kocham te momenty,które wybra³e¶ na animacje Zw³aszcza dwójka mnie powali³a
Qausain Na blogu s± bardzo piêkne avataki, ale ten,który tutaj zamie¶ci³a¶ jest zdecydowanie najlepszy! O i sygnaturka tez mi przypad³a do gustu No i mo¿e tutaj siê zapytam, bo zastanawia mnie sk±d ty wytrzasnê³a¶ swój nick? Bo patrzy³am i po angielsku on nic nie znaczy a ciekawa jestem ^^
Ostatnio edytowany przez Audrey (2009-02-21 18:13:12)
Mój nick? Nie dziwiê siê, ¿e nie znalaz³a¶, bo to imiê mojej kole¿anki z Pakistanu, które to imiê pozwoli³am sobie ukra¶æ!
Có¿, mi³o mi, ¿e Ci siê podoba³y te pracki. Mnie nie wypada ich oceniaæ, bo piêkno Madhubali wielkiej oprawy nie wymaga, wiêc tylko uwieczni³am te najlepsze momenty.
Wkrêca siê
Bollymaniak
Wszystkie animacje s± nadawyczajne macie naprawdê wielki talent wszyscy co do jednego ale animacje Skubiego z One 2 Ka 4 a zw³aszcza ta z kurczaczkiem mnie powali³a jest ¶liczna i s³odziutka
Qausain, rzeczywi¶cie ¶liczne te animacje i sygnaturka ¶wietna! A ¿e koniecznie chcê zobaczyæ drug±, to polecam tinypic na du¿e pliki
HA! Supriya, dziêki Ci! Uda³o mi siê za³adowaæ! Dziêkujê!
A wiêc oto brakuj±ca, ruchoma sygnaturka (ju¿ nie chce mi siê wrzucaæ jej tam ).
Hehe... Dziêkujê! Ale bêdê dalej uparcie powtarzaæ, ¿e 90% efektu to zas³uga piêknej Madhubali i jej tañca - ja tylko do³o¿y³am jej oprawê, która wyda³a mi siê jej najbardziej godna.
Qausain dobrze, ¿e ci siê uda³o, bo sygnaturka jest cudowna! Madhubala ma urok
Latika Szaruk prezentuje siê seexy!
Na potrzeby notkowe:
Latika, a z którego to filmu?
Mirya, wiem, ¿e Madhubala ma urok. Mo¿e jaka¶ bosko piêkna nie jest, ale jak siê na ni± patrzy, to nie sposób siê nie u¶miechn±æ, tak s³odko i uroczo wygl±da.
A Twoje prace, jak zwykle, s± genialne!
Qausain pozwolê sobie odpowiedzieæ na pytanie. Avek Latiki jest z Billu Barber, czy po zmianie tytu³u - Billu.
Latika bardzo mi siê podoba! Gdyby¶ jeszcze doda³a jaki¶ element graficzny to by by³o ju¿ piêknie!
Mirya Racja, Priyanka wysz³a superowo! Ogólnie piêkne
Qausain cudowna jest ta grafika, taka ¿ywa!
Latika podoba mi siê ta animacja, skromna, ale zarazem piêkna
Mirya ty babo jedna!!!!!! zdolna talenciara , kocham Twoje prace, a moje serce krzyczy: jeszcze!jeszcze!
Mia³am poczekaæ i zaprezentowaæ wam to wraz ze zmian± w profilu, ale nie wytrzymam 3 tygodni, muszê siê pochwaliæ (bo tym razem parê rzeczy uda³o mi siê zrobiæ dok³adnie tak, jak chcia³am) Tylko nie mówcie mi, ¿e za du¿o czerwonego, to przecie¿ taki piêkny kolor
I sygnaturki:
I zastanawiam siê teraz, jak to najlepiej zestawiæ Macie jakie¶ propozycje?...
Siostra, ale cudo!!! Ja tam kocham czerwony, wiêc ¿adne jego ilo¶ci mnie nie ra¿±, ale Ty lepiej powiedz, z którego to filmu jest?!
I chyba zgodzê siê ze skubiem - obie dwójki albo obie jedynki (to ju¿ tak ode mnie ).
To jest z filmu Pukar, który zdobywa³am w mega po¶piechu, ¿eby co¶ z niego zrobiæ, póki mam wenê Piosenka Kay Sera Sera jest po prostu zar±bista, a teledysk mnie wbi³ w fotel, wej¶cie Madhuri i niektóre sceny wygl±daj± jak komiks przez te kolory Jai Prabhu Deva!!! ^^
Siostra, tak mnie Twoje animacje zaciekawi³y, ¿e obejrza³am sobie ten teledysk i wiesz co? Muszê stwierdziæ, ¿e aktorzy z po³udnia tañcz± o niebo lepiej ni¿ ci z pó³nocy! Bo w Bollywood tañczyæ, ale tak naprawdê, to umie chyba tylko Hrithik Roshan, a na po³udniu, w produkcjach Kolly i Tolly? Prabhas rusza siê fenomenalnie, Prabhu Deva tak samo, tamten kole¶ w piosence Goli Mar to ju¿ w ogóle wymiata... Wniosek? Na po³udniu s± wiêksze talenty i/lub lepsze szko³y taneczne!
SUPRIYA!!! Kocham twoje nowe prace! Swego czasu by³am pod ogromnym wra¿eniem tego¿ w³a¶nie teledysku. Co do samego Pukar, to czekam na literki.
Z sygnaturek, sposobu wykonania króluje nr 2, ale scena najlepsza na 3
Avki wszystkie cudne!
Wkrêca siê
Supriya o matko! powali³a¶ mnie na kolana! s± to najcudowniejsze animacje Twojego wykonania jakie widzia³am do tej pory! Hmm, pewnie te¿ bym wybra³a obydwie 2, a tak w ogóle to po prostu co tydzieñ wk³ada³abym inny zestaw
Iza, dobra my¶l
Dziêkujê wam bardzo, naprawdê nie spodziewa³am siê a¿ takich reakcji
Poza tym chcia³am spytaæ, gdzie najlepiej za³o¿yæ stronê na animacje? My¶lê o tym od jakiego¶ czasu, ale jako¶ nie mogê siê zebraæ. Wola³abym pomin±æ onet, bo mam z³e do¶wiadczenia z nim zwi±zane, uwielbiam za to myloga, niestety serwis jest niedostêpny przez 20 godzin na dobê, a pozosta³e 4 h wypadaj± chyba w ¶rodku nocy
Có¿, ja siê nie nadajê do wystawiania opinii, bo z kolei mam kiepskie do¶wiadczenia na innych serwisach ni¿ Onet.
Supriya Bardzo, ale to BARDZO ³adne! Mi kolor czerwony nic nie przeszkadza! Bardzo go lubiê ¦wietna robota.
Wkrêca siê
Wkrêca siê
Audrey napisał:
Jezu! Piêkne! Na pewno kiedy¶ z skorzystam, oczywi¶cie, je¿eli mo¿na
Mo¿na, mo¿na :]
Szynszylk@ naprawdê ¶wietne animacje! a¿ sama nabra³am ochoty na zrobienie ponownie jaki¶ z bolly .
Najbardziej podoba mi siê 3 i ostatnia animacja.
Szynszylk@ super te avki! Szczególnie 3 i 4
Ja zrobi³am na potrzeby notkowe i nie tylko z Aathi:
Uwaga, moje pierwsze w ¿yciu animacje z Szarukiem No nie mog³am siê powstrzymaæ, zakocha³am siê w teledyskach z Billu:
I starsze prace z Ghajini, ¶rednio udane, ale mam inne pomys³y i mo¿e w ¶wiêta co¶ wymy¶lê
Sta³y bywalec
Supriya cudowne
Gdybym ja umia³a takie robiæ ... eh...marzenia
Ale Twoje s± naprawdê prze ¶liczne
Supriya po prostu CUDA! Najbardziej podobaj± mi siê 3,4,5 z Billu i 2,4 z Ghajini Twórz wiêcej, bo to balsam dla oczu po prostu!
Hindustani
Wow super Supriya SRK z Closer wyszed³ cudnie Deepika te¿ bosko muszê przyznaæ. Generalnie masz racjê, ¿e teledyski z Billu s± super a na animacje nadaj± siê i to bardzo. Mi siê te¿ bardzo z Ghajini podoba ten avek co masz obecnie w profilu i boska Asin. Wysz³a ¶wietnie
Supriya kolory cudowne! i to jest wed³ug mnie najwiêkszy atut tych animacji, przez te barwy s± one takie ¿ywsze i weselsze . Podobaj± mi siê bardzo i uwa¿am, ¿e ta, któr± masz w profilu jest najlepsza!
Sta³y bywalec
A ja zrobi³am taki skromny z Kareena i Rani w MDK
I trochê starsze :
Priyanka w Billu :
Kajol w K3G :
Rani w TRRP :
Tylko nie wiem czemu zawsze wychodz± mi takie rozpikselowane.A jako¶æ filmu jest bardzo dobra
Wiecie mo¿e czemu ??
Ostatnio edytowany przez Gosia_789 (2009-04-12 18:14:41)
Hindustani
ja Ci niestety nie powiem bo siê nie znam na tym
Mogê Ci powiedzieæ tyle, ¿e bardzo mi siê podobaja Twoje prace
"I am the yearning that resides in a woman´s heart... that´s who I am"
Shah Rukh Khan
Gosia_789 napisał:
Tylko nie wiem czemu zawsze wychodz± mi takie rozpikselowane.A jako¶æ filmu jest bardzo dobra
Wiecie mo¿e czemu ??
A jakiej metody u¿ywasz, aby z³o¿yæ animacjê? Tzn. najpierw klatkujesz film i potem sk³adasz klatki w animacjê czy od razu z filmiku robisz avka?
Gosia_789 bardzo fajne animacje, najbardziej podoba mi siê pierwsza. Co do pikselów, pisali¶my o tym gdzie¶ w pocz±tkach tematu - rozwi±zaniem jest Corel.
Moje nowe:
Najgorsze jest to, ¿e ich robienie zajmuje tyle czasu
Sta³y bywalec
Qausain napisał:
Gosia_789 napisał:
Wiecie mo¿e czemu ??A jakiej metody u¿ywasz, aby z³o¿yæ animacjê? Tzn. najpierw klatkujesz film i potem sk³adasz klatki w animacjê czy od razu z filmiku robisz avka?
Tak,najpierw klatkujê i sk³adam
Mirya ¶wietne s± te Twoje animacje
Supriya, zabilas mnie tym Closer i So Sexy
Hindustani
Gosia ca³kiem fajne, ale ja osobi¶cie lubiê z jakimi¶ bajerami, wtedy s± ciekawsze i bardziej twórcze. Ale twoje s± ca³kiem fajne, mój faworyt to przedostatnia a Rani w TRRP. Fajne ujêcie, ³adna jako¶æ, naprawdê super.
Mirya jak zwykle ¶wietnie a mam pytanie z jakiego to filmu bo nie ogl±da³am? Trzecia scenka mnie rozbroi³a i z chêci± zobaczy³am film
Dziêkujê
Avatary s± z Maan Gaye Mughal-E-Azam, w najbli¿szej przysz³o¶ci planujê parê z Rock On!
Oooo super, nie mogê siê doczekaæ Wszystkie twoje prace s± ¶wietne
A jako¶æ mnie po prostu powala
Nawiedzi³o mnie. No i nie tyle nawiedzi³o, ale tak¿e nie bardzo mam jak skonwertowaæ scenki z Tudorów, wiêc wziê³am siê za lekkie i przyjemne Bolly! ^_^ A konkretnie za megahit, którego ostatnio s³ucham bez koñca - Khaike Paan Banaraswala z Dona 2006! ^_^ Uwierzycie, ¿e w necie nie ma praktycznie ¿adnych fajnych animek z tej piosenki, tey?! Oo
W ka¿dym razie, tutaj wrzucam tylko jedn±, tak na zachêtê. Reszta jest na blogu.
Qausain ¦wietny avatar! Fajnie wygl±da na tym tle Ale w zestawie masz jeszcze lepszy! Swoj± drog± o dawno Ciê nie widzia³am na forum. Dobrze, ¿e jeste¶
Bo siê "chowam" po innych w±tkach. A tak w ogóle, to na blogu jest jeszcze kilka, wiêc jakby¶ mog³a zerkn±æ i powiedzieæ mi, co o nich my¶lisz, to bêdê w niebie! ^_^
Ja ju¿ siê wypowiedzia³am co do twoich na blogu Piêkne!
Moje z Rock On! Niestety jako¶æ filmu nie jest wspania³a i wiêkszo¶æ jest ciemna...
(Kocham Rock On! i kocham Farhana <3)
O pracach Qausain napisa³am na blogu, wiêc tu siê nie bêdê powtarzaæ
Mirya, 2 i 3 od koñca s± wg mnie najfajniejsze, pierwsza animacja te¿ bardzo ³adna... Nie ogl±da³am jeszcze Rock On, nawet go nie mam chyba, ale soundtrack mnie odrzuci³ na jakie¶ 100 mil od jakiejkolwiek chêci obejrzenia tego filmu
Dziêkujê Co do Rock On! mo¿e to zale¿y od gustów, ale ja pokocha³am.
Mnie w Rock On! denerwuje fakt u¿ycia s³owa 'rock' w odniesieniu do tej muzyki Ale film podobno jest ¶wietny, Farhana lubi³am ju¿ wcze¶niej, to przyda³oby siê obejrzeæ
a ja tak sobie pozwole na offtopa- Supriya, cudowny avatar
No cudowny, g³ównie dziêki Miryi i jej sygnaturce Oryginalna wersja jest mniej ciekawa
I tak jak obieca³am, zrobi³am Shilpê dla Ayeshy, mam nadziejê ¿e co¶ z tego ci siê spodoba
AAAAAAAAAA
Te animacje s± super, hiper itp xD Po prostu mnie rozwali³a¶.
C U D A!
szkoda, ze nie mozna ustawic wszystkich
bede ustawiala na zmiane, Supriya na razie ta pierwsza
Bahryan zawsze mo¿esz ustawiæ sobie pod profilem jakie¶ animacje .
Mirya jak zwykle niesamowite animacje i wreszcie nauczy³am siê u¿ywaæ tego programu, w którym Ty robisz
Supriya muszê Ci napisaæ, ¿e jeste¶ coraz lepsza w tej robocie, bardzo podobaj± mi siê te kolorowe animacje
Supriya ty masz talent... takie plynne te animacje, zadnego zatrzymywania sie... ekstra:D
Sta³y bywalec
A ja zrobi³am tak±
2.Reklama szamponu - Rani (filmik ¶ci±gniêty z youtube wiêc jako¶æ nie jest jaka¶ za specjalna )
Tak w³a¶ciwie to mi siê nie podoba
Gosia_789 ta pierwsza super ; )
Mirya ty to robisz cudne te animki <33
Supriya Aj jakie cudne <333
wczoraj ogladalam wiec musialam cos zrobic
inia Twoja animacja z Umrao Jaan powala. Szczególnie cudowna ramka. Jedyne co bym zmieni³a to t± niebiesk± czê¶æ, na ¿ó³t±
Mere Baap Pehle Aap, na potrzeby blogowe:
Sta³y bywalec
Mirya, jak zwykle piêkne te Twoje animacje
Inia,Twoja UJ te¿ bardzo ³adna
I bardzo mi mi³o ¿e siê podoba
Mam pytanko Mirya jak ty zrobi³a¶ to takie jakby kó³ko w pierwszej ??
inia Piêkna! Aishwarya ma ¶wietne ujêcie
Mirya abb...A¿ nie mogê nic powiedzieæ! CUDOWNE!!
Kajol wysz³a efektownie Animacja ³adna, tylko trochê za wolna. No, ale mo¿e to mój komp co¶ dziwnie chodzi
Ostatnio edytowany przez Audrey (2009-05-05 11:18:09)
¶licznie podziwiam wasz± pracê
Czy mog³abym mieæ pro¶bê
Chcia³abym mieæ ruchomy avatar z sam± Preity Z tej piosenki http://www.youtube.com/watch?v=neMj84LpIb8
A szczególnie gdy ma te ¿ó³te Sari Z góry bardzo dziêkujê
Z Bol Na Halke? Cudownie tu wysz³a, a piosenka ostatnio jest moj± ukochan±
Nom w³a¶nie cudownie tam wygl±da³a. Dla tego tak mi zale¿y ¿eby mieæ taki avek. A ja niestety nie potrafiê
Ja tez nie potrafiê sama robiæ avatarków... Co prawda siê ca³y czas uczê, ale ze mnie taki cz³owiek, nie niedopracowanego nie poka¿ê... Muszê dopie¶ciæ, doidealizowaæ i mo¿e poka¿ê
Sta³y bywalec
Mirka,na razie zrobi³am tak± jedn±,ale nie wydaje mi siê,¿e Ci siê spodoba
Zrobi³abym jeszcze dwie,ale mi siê program popsu³
A tak przy okazji,kiedy¶ zrobi³am tak± jedn± animacje,ale nie wiedzia³am jakie dodatki porobiæ Móg³by mi kto¶ doradziæ ??
Oto ona:
A i zapomnia³am,jeszcze kiedy¶,zanim robi³am te mniejsze,robi³am takie z ca³ego obrazu
Ojejku, Tanushri, cudowna Bipasha na drugim O Katrinie i Sameerze siê nie wypowiadam, ale Bipasha wysz³a cudownie... Robisz avatary na zamówienie?
Sta³y bywalec
Bahryan napisał:
Ojejku, Tanushri, cudowna Bipasha na drugim O Katrinie i Sameerze siê nie wypowiadam, ale Bipasha wysz³a cudownie... Robisz avatary na zamówienie?
Je¶li chcesz mogê zrobiæ,ale nie obiecujê,¿e stanie siê to szybko
Bo wiesz,koniec roku szkolnego siê zbli¿a
Tanushri Suri jest ¶wietny! Ale powali³a mnie zupe³nie ta sygnaturka!
Ja porobi³am z Villu:
Mirya , ty masz piêkne avatarki, ale najczê¶ciej nie wiem kto na nich jest
przecudowne, kolorowe, ¶mieszne... wyczerpujê zapasy komplementów
Ha! Wreszcie sama siê wziê³am do roboty i wykorzysta³am inne metody robienia avków (skoro moje stare zaczynaj± mnie zawodziæ -.-). Dla ciekawskich wrzucê pokaz przedpremierowy, ale reszta na blogu. Jednak z góry uprzedzam, ¿e nie jest to jaki¶ wielki rzut - tylko kilka animek, ale za to postawi³am na jako¶æ.
Qausain przepiêkna Katrina... udajê siê niniejszym na twojego bloga
i mogê>
na ten widok pad³am, nie powsta³am... Przepiêkna Bipasha Qausain
Ostatnio edytowany przez Bahryan (2009-05-19 14:43:11)
Ale bierz, kochana, bierz! To przeca po to je robiê - ¿eby¶cie bra³y! Ja bêdê wdziêczna za takie wyró¿nienie!
Bo uczê siê od najlepszych, czyli od Miryi i Izy!
Qausain ju¿ pisa³am Ci na blogu, ale siê powtórzê, ¿e tworzysz coraz lepiej ^^
Hindustani
Tanushri naprawdê super Ci wysz³o i bardzo mi siê podobaj± Twoje animacje.
Qausain zdecydowanie siê rozwijasz to prawda
Mirya ja oczywi¶cie jestem jak zwykle Twoimi pracami zachwycona - Vijay i Nayantara super Ci wyszli. Ja wymiêkam je¶li chodzi o scenê Vijaów trzech a ona jedna biedna sierotka Zreszt± ta piosenka mi siê bardzo z filmu podoba³a Ale tak ogólnie wszystkie scenki s± super (ci±gniecie liny z wiadrem ze studni, OPR Vijaya przez nayantarê, s³odkie przygryzanie ko³nierzyka ).
A taka ma³a pro¶ba - nie mia³aby¶ chwilki ¿eby stworzyæ do tych cudów jak±¶ sygnaturkê? Oczywi¶cie nie nalegam, bo mo¿esz nie mieæ czasu, ale jak by co to ja z chêci± bym sobie zestawik wstawi³a
Przepiêkne te animacje, ja kocham te kolorki i scenki cudne.
A dziêkujê Wam, dziewczyny, za komplementy! Dobrze wiedzieæ, ¿e nie stojê w miejscu i ¿e widaæ poprawê!
Latika, a to zdjêcie znalaz³am jako¶ przypadkiem w Internecie i tak mi siê spodoba³o (szczególnie ów kolczyk ), ¿e musia³am je jako¶ wykorzystaæ! ^_^
Qausain jeszcze ja co¶ dopowiem! Zreszt± nie bêdzie to oryginalne. Cudowne! Zw³aszcza te z Omkary! Coraz lepiej Ci one wychodz±
Ja wedjde na twojego bloga raz jeszcze, zapomnialam napisac komantarzyka
Qausain ¶liczne,cudownie widzê,¿e coraz piêkniejsze robisz avatary
Mirya jak zwykle cudnie zawsze podziwia³am twoje prace
Haha! Bahryan, nie jestem ¿adnym uoffc± komcióff, wiêc nie musisz. Blog uwa¿am bardziej za taki magazyn dla animacji, a ju¿ gdzie siê ludzie wypowiedz± - tu czy tam - nie ma znaczenia!
Ajnabi, dziêkujê za komplement! Jak tak dalej pójdzie i nie przestanê siê rozwijaæ, to mo¿e kiedy¶ dorównam takiej na przyk³ad Miryi? (Marzenia )
Mirya ¶wietne te animacje, ja jestem pod wra¿eniem Villu, ale akurat piosenki, z której jest tylko jeden avatar, to chyba jednak co¶ popróbujê kiedy¶ zrobiæ z niej, tylko na razie nie mam filmu
(a ja tam nie lubiê sceny ze studni±, to by³e ¿enuj±ce, dziewczyna nie umia³a ze studni korzystaæ?, jej mina wskazywa³a raczej na odkrycie brakuj±cego pierwiastka na tablicy Mendelejewa, ni¿ na wyci±ganie wiadra ze studni...)
Ale Vijay jest s³odki, czemu za nim nie przepadasz?
Wkrêca siê
Bollymaniak
Ja wiedzia³am ¿e siê nie zawiodê na tobie Szynszylk@ piêkne avcie jednego ju¿ zaadoptowa³am
Szynszylk@ cudowne, szczególnie ¿e te sceny z SRK by³y bardzo fajne
Z Ontari. Potrzeby notkowe
Ostatnio edytowany przez Mirya (2009-06-10 15:38:03)
Hindustani
WOW naprawdê super avki Gopi jest so sweet. Wszystkie s± cudne i ciê¿ko by³oby wybraæ mi ulubion±, choæ ta animacja ze wzglêdu na minki Gopiego (ale w tych avkach on ich w ogóle pe³no robi ) jest rewelacyjna!
Czy¿ Gopichand razem z Bhavan± nie s± ¶wietni? Mam nadzieje, ¿e jeszcze razem zagraj±, bo s± dla siebie stworzeni na ekranie.
Mirya, ty sygnaturkowo-avatarkowy miszczu
Sta³y bywalec
skubie no nie docenia³am ciê wielkie owacje dla ciebie
a propo gdybym ci nie napisa³a tytu³u filmu to by¶ nie wiedzia³
najlepsze wed³ug mnie to 3, 4, 5, 6 i 7
Kocham te momenty! Wybra³e¶ najlepsze! Aamir powala! Szczególnie dwie ostatnie s± cudowne!
Przepraszam za post pod postem
Milkaja, nareszcie uda³o mi siê zrobiæ avki z HD. Co prawda jest ich ma³o, ale lepsze to ni¿ nic
Przepraszam za post pod postem.
Nieudane twory z Kya Kehna!
Hindustani
Mirya za avki z Happy Days bardzo Ci dziêkujê, ¶wietnie Ci wysz³y i z fajnych scen A mo¿e bêdziesz mia³a wenê na jakie¶ sygnatury z filmu, tak ¿eby dopasowaæ do avatarów? Wiem, ze wymagaj±ca jestem, ale zawsze mo¿esz powiedzieæ, ¿e nic z tego
W ka¿dym razie dziêki
Z Kya Kehna wcale nie¼le Ci wysz³y, tylko widaæ ze jako¶æ filmu jednak nie taka jak nowszych produkcji. Najbardziej podoba mi siê trzecia z Preity Czyli jak rozumiem film ju¿ obejrza³a¶. Ja siê jeszcze nie zabra³am, ale film te¿ ju¿ mam
Skubie fajne avki z DCHH (uwielbiam po³±czenie Preity i Aamir z tego filmu), tylko szkoda, ¿e nie s± w wymiarach 100 na 100 pikseli
Mirya, ¿e niby Tobie co¶ nie wysz³o :shocking:
Oba zestawy animacji, którymi zarzuci³a¶ s± cudowne!
Ale ja nadal têskniê za tymi wszystkimi programami graficznymi .
Ale tak jeszcze u¶ci¶liæ, to z Happy Days najbardziej podobaj±...eeee, wszystkie mi siê podobaj±
A z 2 zestawu, najabardziej urzek³ mnie avatar z Preity
Ostatnio edytowany przez Iza (2009-06-30 20:06:41)
milkaja dla Ciebie zawsze ^^ Sygnatury ju¿ wstawiam.
Iza mi te¿ siê bardziej podobaj± te z Happy Days A skoro têsknisz to mo¿e jednak wcze¶niej powrócisz do grafik?
Sta³y bywalec
nudzi³o mi siê dzi¶ i zrobi³am Rani ... ale jako¶ mi nie wysz³a ... w dodatku z³a by³a jako¶æ filmu.
A tu Shah Rukh jako¶ lepiej siê prezentuje aktualnie mam go w profilu Jestem z niego w pe³ni zadowolona
Ostatnio edytowany przez Latika (2009-07-06 18:11:22)
Wkrêca siê
Mirya - ¶wietne! wszy¶ciutkie.
Latika - SRK <3 bardzo mi siê podobaja xD
tam tadam - RNBDJ + ASH xD
Wiêcej avków z ASH na http://liz88.pl.tl/
hm.. nie lubiê robiæ avatarków, ale oto dwa cosie. Pierwszy - wynik euforii po d³ugiej przerwie w ogl±daniu Szarukowych filmów. Drugi - a no scena by³a tak fajna, ¿e nie mog³am siê powstrzymaæ. Wiecie moze, z czego ta scena? ;] Jako¶æ nie najlepsza, bo klatki musia³y przej¶æ przez bezlitosn± przeróbkê...
Szynszylk@ Twoje avki zawsze powalaj±! Nie jestem ogromn± fank± RNBDJ, ale dwa ostatnie avki s± genialne! Natomiast Aish prezentuje siê na Twoich pracach cudownie! Szczególnie na tym ostatnim.
Lotri pierwszy fajny, takie wej¶cie smoka. Drugim mnie zabi³a¶ > CUDO!
Moje z Sadma:
Hindustani
Lotri ta z SRK spoko, ale Prabhasem to ju¿ przesz³a¶ sama siebie Co ty biedakowi zrobi³a¶?
Mirya jak zwykle ¶wietne wykonanie a widzia³±¶ ju¿ film, bo ja osobi¶cie sie jeszcze nie zabra³am, ale wkoncu obejrzê w koncu Kamal wystêuje
Dawno nic nie pokazywa³am, a trochê nowych prac zrobi³am... Im wiêcej rozumiem z PS, tym lepsze robiê animacje, czego tutaj nie zaobserwujecie, bo wrzucam wszystko w kolejno¶ci alfabetycznej, a nie tworzenia Sorki, ¿e tak du¿o naraz, niestety ostatnio zajmujê siê animacjami, zamiast robieniem strony, ale ju¿ nied³ugo
Bardaasht:
Chori Chori:
(wersja polska ) (wersja uniwersalna)
* * * * * *
Delhi 6:
*
Money Hai To Honey Hai:
* * *
Race:
* * * * * *
Rangeela:
* *
Ugly Aur Pagli:
* * *
Supriya jestem w szoku! CUUUDA po prostu. Kilka zapisa³am, przydadz± siê do notek
ps. potrafisz mo¿e wyostrzyæ animacjê za jednym razem, nie ramka po ramce?
Hahaha, ale jestem dumna z siebie Dziêkujê wam ^^
Mirya, nie mam pojêcia, tak samo nie mam pojêcia jak w ogóle wyostrzyæ animacjê
Sta³y bywalec
Ja rozpoczynam w³a¶nie sezon na RNBDJ
Na razie jest tylko jedna, ale nied³ugo powinno byæ wiêcej
Tanushri, urocza... mam tylko jedno ale- jest niewyra¼ne... zdajê sobie sprawê, ¿e to te ¶wiat³a w teledysku daj± taki efekt, jednak jakie¶ al;e pozostaje...
Hindustani
WOOOOW SUPRIYA jeste¶ naprawdê coraz lepsza! Gratulacje bo wysz³y super Zapisa³am sobie kilka bo s± boskie. Katrina mi siê bardzo podoba, wysz³a rewelacyjnie, osobi¶cie lubiê j± w tej pioseneczce z tymi ró¿owymi gwiazdkami No i myde³ko Fa wymiata
W ogóle bardzo fajne wstawki w animacjach porobi³a¶, te wszystkie nieruchome dodatki ¶wietnie siê komponuj± Tak wiêc jeszcze raz gratulacje.
Tanushri jak na pocz±tek to ca³kiem nie¼le, ale rzeczywi¶cie trochê to zbyt niewyra¼ne, choæ widzê ¿e kombinowa³a¶ tam trochê ¿eby pewien efekt wydobyæ (dodatkowe rozb³yski je¶li siê nie mylê) ale razem z ca³o¶ci± niezbyt wyra¼nej animacji to tylko pogorszy³o jej widoczno¶æ. Przynajmniej takie jest moje zdanie. Ale gratulujê rozpoczêcia prac nad animacjami. Na pewno z czasem bêdzie coraz lepiej
Sta³y bywalec
Jejku,po waszych opiniach a¿ bojê siê pokazaæ pozosta³e
Ale co tam Poka¿ê
Puki co to tylko dwie :
Mam nadziejê, ¿e te ju¿ wam siê spodobaj±
Hindustani
A mnie siê bardziej podoba Anushka, naprawdê animacja na bardzo dobrym poziomie (zapisa³am sobie ), ciekawy pomys³ i wykonanie. Ta z SRK moim zdaniem jednak gorsza, ale nie¼le lepiej ci wysz³y od wcze¶niejszej
A baæ siê tu nie ma czego, my¶lê ze po prostu lepiej byæ szczerym by mo¿na by³o swoje prace ulepszaæ
Sta³y bywalec
milkaja napisał:
A baæ siê tu nie ma czego, my¶lê ze po prostu lepiej byæ szczerym by mo¿na by³o swoje prace ulepszaæ
Wcale siê niczego nie bojê,napisa³am to w ¿artach
Bardzo siê cieszê, ¿e siê wam podobaj±
Jutro(jak znajdê chwilê czasu) bêd± kolejne
Tanushri, ¶liczne A masz mo¿e czas zrobiæ animacjê z Bachna Ae Haseeno z piosenki Lucky Boy ?
Tanushri mi te¿ najbardziej podoba siê Anushka
Latika ¿artujesz sobie? Jest cuuudowny
Tanushri, ta Deepika jest przecudowna! *____* Oczu nie mogê a¿ oderwaæ!
W³a¶nie Latika, ta animacja jest ¶wietna, czego od niej chcesz? A swoj± drog± sk±d to ujêcie?
Sta³y bywalec
Tego ¿e jest s³abej jako¶ci a na koncu te skrawki jej sari kolorem przeswituj±
A to ujêcie Deepiki wziê³am z reklamy z Shrey± Saran Seemati Sillks
mam pytanie jakiego programu uzywacie do robienia klatek.?
Ja u¿ywam tego samego co ty
E tam, dobrej jako¶ci jest, widzia³am gorsze. Wiêkszo¶æ z nich zreszt± sama zrobi³am
Jedna kole¿anka, któr± uda³o mi siê zaraziæ Bollymani± (punkt dla mnie ) poprosi³a mnie o animkê z Aaja Nachle, wiêc pomy¶la³am, ¿e siê tutaj pochwalê. ^_^
A oprócz tego, jak kto¶ jest zainteresowany, to na blogu wrzuci³am te¿ kilka innych, z aktorem Davidem Tennantem, komikiem Eddiem Izzardem i dwie z Delhi-6 (w tym jedna ta, któr± mam teraz w profilu ), wiêc zapraszam.
Ostatnio edytowany przez Qausain (2009-08-12 10:19:47)
Qausain s± genialne! Szczególnie ta trzecia! Ju¿ lecê na bloga
Tak? Mi siê te¿ ona podoba. ^_^ Co prawda kole¿anka mia³a ¿yczenie, aby by³a ta pikselowa ramka, ale nie mog³am siê powstrzymaæ, aby nie zrobiæ przynajmniej z jednej innej.
¦liczne Szkoda, ¿e ta pierwsza nie jest równie jasna, jak pozosta³e, bo najbardziej mi siê podoba (razem z ostatni±, mi³o¶æ do grochów mo¿e trwaæ wiecznie ^^)
A na tej pierwszej z Delhi 6 jest ¶wietny pêdzel
Có¿, sama nie wiem, jakim cudem ta pierwsza siê nie rozja¶ni³a tak samo, jak pozosta³e, ale to pewnie wina niezbyt wczesnej pory. Ale cieszê siê, siostrzyczko, ¿e Ci siê podobaj±!
Trudno, ¿eby siê nie podoba³y!
A to wynik mojej nadal trwaj±cej euforii z okazji powrotu Rani ^^
WOOOOW shocking
S± cudowne, szczególnie podoba mi siê pomys³ z paskami w przedostatniej, z Shahidem
I ja te¿ siê bardzo cieszê z powrotu Rani ^^
Sta³y bywalec
Supriya robisz cuda. Gdybym ja co¶ takiego potrafi³a.
Hindustani
Supriya jestes boska!
Zaraz sobie skombinuje zestawik jesli pozwolisz ^^
Edit:
Przepraszam, ze swisnelam prawie wszystkie ale nie moglam sie zdecydowac
Ostatnio edytowany przez olga89 (2009-08-12 20:24:33)
Aidan Turner
Bollyamator
Mam pytanie do Supriyji w jakim programie robi³a¶ te animacje??
Shahida z paskami zrobi³am po prostu do sygnatury
olga89 po prostu pad³am jak zobaczy³am twój profil, bo ja mam niemal¿e identyczny na forum o SRK xD Tylko w ¶rodku w podpisie mam to, co tutaj w avatarze
ShantiPriya, animacje robiê w Animation Shop, a wszelkie paseczki i inne pierdó³ki teraz ju¿ tylko w PS
Bollyamator
a oto i moje dzie³a dopiero zaczynam wiêc proszê badzie wyrozumiali:D
Ostatnio edytowany przez ShantiPriya (2009-08-14 17:42:58)
Fajne
Strasznie mi siê podobaj± te ujêcia z pierwszej animacji, Rani ma genialny wyraz twarzy ^^
Ostatni± bardzo fajnie zrobi³a¶ Zreszt± t± w ¶rodku te¿
Niez³y pocz±tek, tak czy inaczej ^^
Jak na pocz±tek, to jestem pod ogromnym wra¿eniem! :shocking: Po prostu WAH!
Bollyamator
Bollyamator
Dziêki ciesze siê, ¿e wam siê podobaj±
ShantiPriya cudowne Ten z Deepik± mi siê podoba
Tymczasem ja mam dla Was now± porcjê Bolly animacji na blogu. Na zachêtê dam avka z Kareen± Kapoor:
Qausain o_O
Pad³am z wra¿enia, super! Kurczê teraz to chyba wszystkie powinny¶my wpa¶æ w kompleksy To co masz w profilu jest zabójcze! Swoj± drog±, jak to zrobi³a¶, ¿e masz krzyw± animacjê?...
Jak? Ciê¿k± prac±. A tak powa¿nie, to ju¿ zdradzam:
1. Przede wszystkim ukrad³am z Devianta ten obrazek (jak siê tam wpisze icon textures to wyskakuje ich pe³no).
2. Potem zajê³am siê ma³ymi obrazkami. Kopiowa³am fragment tych ramek, który mnie interesowa³, wkleja³am w Animation Shopie i powiêksza³am. Potem, maj±c zdjêcie (w tym samym rozmiarze i ratio powiêkszenia) po prosty piksel po pikselu "prze¼roczystowa³am" gumk± to, co by³o fragmentem du¿ego obrazka i wkleja³am.
3. Zostawszy z tylko du¿ym pustym polem po ¶rodku, równie¿ przy pomocy Animation Shopa, gump± wymazywa³am kartkê, pozostawiaj±c ta¶mê po bokach i zapisa³am klatkê jako gif.
4. Potem by³a ju¿ tylko mêka z PhotoFiltre i wymierzaniem powierzchni, sprawdzaniem k±ta nachylenia i (niestety) pojedynczym edytowaniem ka¿dej klatki z osobna.
Trudno mi to wyja¶niæ, wiêc mo¿e jak ju¿ wrócê (bo teraz zbieram siê po wyniki egzaminów - AAAAAAAA!!!), to zrobiê tak± instrukcjê w obrazkach i wrzucê do w±tku z instrukcjami, co?
Mi³o mi jednak s³yszeæ, ¿e animacja robi wra¿enie - jednak prawie godzina pracy nie posz³a na marne!
Kurczê mia³am nadziejê, ¿e da siê w AS 'przechyliæ' ca³a animacjê... Hmmm a mo¿e w PS siê da? Kto¶ robi animacje w PS?
Poza tym dziêki za namiary, nigdy nie szuka³am obrazków na Deviantarcie No kiedy¶ jak robi³am szablony to owszem, ale to by³o co¶ innego ^^
Có¿, moja przygoda z PS by³a krótka, bo potem nie by³am w stanie zrobiæ tych czarów-marów, aby PS mi zosta³ jako pe³na wersja, a nie testowa. -.-" Ale kto wie, zak³adam, ¿e mo¿na to jako¶ hurtowo zrobiæ, ¿e jest jaka¶ szybsza i prostsza metoda.
Bollyamator
Ostatnio edytowany przez ShantiPriya (2009-08-20 20:13:07)
ShantiPriya s± cudowne Widzê,¿e i ty posiadasz talent
Bollyamator
Dziêkuje ale animacje Qausaina to prawdziwe arcydzie³o ja dopiero zaczynam pozdrawiam:*
ShantiPriya bardzo fajne animacje, ale trochê siê tn±, moim zdaniem powinna¶ robiæ je z wiêkszej ilo¶ci klatek. Ja zwykle robiê co 3, czasem co 2 klatkê, rzadziej co 4, chocia¿ te¿ siê zdarza
Ostatnia podoba mi siê najbardziej
Bollyamator
£a³ ale fajne masz te nieruchome wstawki Te czarno-¿ó³te to wygl±daj± jak ok³adka 'Hipertrofii' ^^ To z CCTC? Tzn ostatni wiem ¿e z DBH
Bollyamator
Tak szczerze to tapeta na komórkê
¦wie¿utka animacja
Ostatnio edytowany przez ShantiPriya (2009-08-21 19:25:45)
Bollyamator
Sta³y bywalec
ShantiPriya piêkne. Zakocha³am siê w nich.
Bollyamator
Dziêki bardzo ciesze siê ¿e siê podobaj±
Jedna, ale za to genialna
Niestety to nie moja zas³uga
Na powa¿nie, moim zdaniem to jest jedna z najfajniejszych i naj³adniejszych animacji, jakie zrobi³am I nic dziwnego, bo ca³e serce w ni± w³o¿y³am, to zrozumia³e
Ciekawa jestem, czy wam te¿ siê podoba, czy to tylko moja obsesja przemawia przeze mnie
AAAAA!!! To ju¿ s± dostêpne filmiki z Aladyna?! shocked Lecê szuuuuuuuuuuuukaæ!!! xD
A animacja faktycznie ¶wietna! Kurcze, taka prosta, a ma swój urok! ^_^
Jak to szukaæ?! To ja ka¿dy news o Aladynie zamieszczam od razu na forum, w temacie o filmie, a ty bêdziesz szukaæ?! I to moja w³asna siostra, wstyd!
Bo ja nie patrzê po wiêkszo¶ci z forumowych w±tków! Zagl±dam tylko do niektórych. Zreszt±, i tak ju¿ znalaz³am, wiêc o co ten ha³as?
No Supriya super Bardzo mi siê podoba;) Ja nie mogê jak wy to robicie?? Ja nigdy siê takich cudownych nie nauczê robiæ.
ShantiPriya cudowne! Szczególnie te z Rani z TPTM.
Supriya ramka powala! Ogólny efekt ¶wietny, ju¿ siê Aladyna nie mogê doczekaæ ^^
Po d³ugiej przerwie co¶ potworzy³am:
Je¿eli chcecie, ¿ebym zrobi³a Wam jakie¶ animki to piszcie Chêtnie oderwê siê od nauki
Mirya, a Ty jak zawsze musisz mnie powaliæ (w dodatku tak od razu po wstaniu)! Cudne, po prostu cudne! Zawsze Ci zazdroszczê tych animacji, bo masz naprawdê fantastyczny styl, którego nie da siê podrobiæ!
Hindustani
ShantiPriya Twoje animacje bardzo mi siê podobaj±, naprawdê super
Supriya mnie siê ta z Aladina bardzo podoba, ale ta scena w ogóle jest urocza
Mirya rzeczywi¶cie jak zwykle bosko, dodatki do animacji masz opanowane do perfekcji i nigdy ich nie jest za du¿o ani za ma³o, trafiasz w dziesi±tkê, piêknie! To ja sk³adam zamówieniowe, choæ nie wiem czy by da³o radê, ale mo¿e Tutaj linki do youtube i piosenek z Arundathi, mo¿e da³oby rade co¶ z tego wykrzesaæ
http://www.youtube.com/watch?v=PVFy8x_JJRE
http://www.youtube.com/watch?v=oJiNwN27Mmw
http://www.youtube.com/watch?v=wn6bk8kmUTI
O Mirya super Nie no ¶wietne animacje. Ja to bym chêtnie do kogo¶ z was napisa³a o zrobienie,ale niestety mam teraz jakie¶ problem z skrzynk± i nie udaje mi siê do was wiadomo¶ci wysy³aæ.
Hindustani
Zale¿y co ci siê uda wykleiæ, my¶lê, ze z Anushk± jest kilka fajnych scen, Sonu prezentuje siê rewelacyjnie, ale razem nie wiem czy s± jakie¶ ujêcia nadaj±ce siê do avatar. Ufam twojemu instynktowi, co zrobisz to bêdzie super
A ja muszê w koñcu Arundathi obejrzeæ, bo te sceny które widzia³am po prostu rozbrajaj± Sonu wygl±da niesamowicie!
Dziêkujê wam bardzo Ramki mia³am zrobione cztery i przez 10 minut je ci±gle zmienia³am, ¿eby wybraæ najlepsze kolory
Mirya super prace Jak zawsze ^^ Dwie pierwsze jako¶ najbardziej przyci±gaj± mój wzrok, chocia¿ reszta jest równie dobra
Mirya....brak s³ów! Ty jeste¶ naprawdê boska! Piêkne te animacje tworzysz! O.O
Je¿eli mo¿esz to proszê o animacjê o z tego filmiku:http://www.youtube.com/watch?v=CkKbQDmkxMw Jaki¶ urywek jak mówi, ¿eby¶ zrobi³a z tego avatar
Panie i panowie! Po d³ugiej nieobecno¶ci na polu avatarów Qausain powraca do gry! I ma kilka Bolly-specja³ów dla zainteresowanych. Oto ma³y preview, reszta wiadomo gdzie.
Dziêkujê bardzo, kajolita. Tylko w³a¶nie dzi¶ rano mnie ol¶ni³o, ¿e zapomnia³am o jednym rzucie i teraz lecê go szybciutko dodaæ.
Edit: chwilkê pó¼niej
O, ju¿! Notka zedytowana, mo¿na ogl±daæ tak¿e moje dzie³ka z "Hadippa (Remix)".
Mirya twoje prace jak zwykle cudowne;)
Qausain ¶wietne Zajrza³am sobie na twojego bloga robisz cudne avki
Qausain no w koñcu dziewczyno! Ju¿ siê ba³am, ¿e tak d³ugo swoich dzie³ nie pokazujesz...Robisz coraz lepsze! To jest zawsze by³y ¶wietne, ale jest du¿y postêp Kocham te z Hadippy <3 O.O
Mirya moje faworyty to ten z napisem 'dance' i ten tu¿ przed nim Ale wszystkie super
A u Qausain najbardziej podobaj± mi siê: Jogi Mahi, Zara Zara Touch Me i ostatni z DBH, super ramka
Za to masz u mnie jednego minusa Za t± podwójn± animacjê z Madhubal±, dó³ jest wiêkszy i przesuniêty w prawo, przez co ma siê wra¿enie, ¿e Madhubala ma krzyw± twarz Je¶li chcia³a¶, ¿eby siê zlewa³y, to trzeba by³o zrobiæ po prostu kreskê na ¶rodku zamiast podwójnej animacji, a je¶li chodzi³o ci o potraktowanie obu ujêæ oddzielnie, to trzeba by³o je np zamieniæ miejscami, ¿eby siê nie zlewa³y
Pozosta³e z tej piosenki s± urocze, szczególnie pierwsza i ostatnia (zar±bista czcionka! jak ona siê nazywa? )
Siostro, ta podzielona mia³a byæ taka. Jakkolwiek dziwnie to nie zabrzmi, ca³o¶æ mia³a byæ w³a¶nie taka obsuniêta.
A czcionka? Poczekaj, bo ona ma dzik± nazwê, której nie pamiêtam. KaraBenNemsi, o!
Ale¿ Madhubala wygl±da okropnie z tak± krzyw± twarz± No dobra, ja nie chcê wiedzieæ, czemu ty jej to zrobi³a¶ Bêdê patrzeæ na pozosta³e, szczególnie na pierwsz±, jejku jaka prze¶liczna!
A nazwa rzeczywi¶cie dzika
To nie patrz. Mo¿esz patrzeæ na nowe, bo znowu zedytowa³am notkê (nie do¶æ, ¿e skleroza, to jeszcze nieprzewidywalne ataki weny ).
Ostatnio edytowany przez Qausain (2009-09-27 00:31:08)
Hindustani
Qausain taka jest moja reakcja
Naprawdê ¶wietne animacje, ja siê zakocha³am zw³aszcza w tej pierwszej z Shahidem z tym zygzakiem, ten zygzaczek jest uroczy I ¶liczne s± te z Preity, zw³aszcza pierwsza i ostatnia bardzo mi siê podobaj±. A tak poza tym to naparwdê super prace i ka¿da ma swój urok, zrobi³a¶ zdecydowanie postêpy.
Super s± te nowe animacje
Najfajniejsze z ca³ej notki chyba ^^ Widaæ, ¿e wena ciê dopad³a
Aj, kochane, normalnie samoocena tak mi teraz skoczy³a do góry, ¿e tylko sufit powstrzymuje mnie przed lataniem!
Ostatnio edytowany przez Qausain (2009-09-27 13:59:12)
Cudo
Preity w tym teledysku ¶wietnie tañczy W³a¶nie my¶la³am te¿ o takim avku
Qausain
Ps : sygnaturka te¿ ¶wietna
Ajnabi, sygnaturka roboty Miryi - ja nie potrafiê ich robiæ. I jak chcesz, to proszê bardzo - bierz który¶ dla siebie! Po to je robiê!
ok dziêkujê Wezmê ale jeszcze nie wiem dok³adnie na które forum wstawiê,bo powiem szczerze ,¿e bardzo przywi±za³am siê do kompleciku jaki mam teraz Chocia¿ strasznie mi siê podobaj± te animacje;) A tak Mirya roi cudne syg.
Bollyamator
Oto moje najnowsze dzie³a)
ShantiPriya no ¶wietne Wsadzaj jak najwiêcej prac. Lubiê avki z tego filmu Bardzo ³adne
Sta³y bywalec
Suuuuper avatarki. Bardzo mi sie wszystkie podobaj±, choæ najlepszy jest 2 i 3.
Bollyamator
Czekam na wasze opinie;)
Robi postêp
ShantiPriya, ostatnia jest naj³adniejsza, zdecydowanie!
Powiem Ci te¿, ¿e Twoje animacje da³y mi si³ê oraz inspiracjê, wiêc sama stworzy³am dzi¶ kilka nowych dzie³ (no i dowiedzia³am siê, ¿e wreszcie s± dostêpne pe³ne teledyski do piosenek z DBH xD). Oto przyk³ad, a reszta tu:
Hindustani
ShantiPriya popieram przedmówczynie ostatnia najciekawsza. powinna¶ robiæ jakie¶ takie fajne dodatki, ramki, napisy, itp. Wtedy prace du¿o zyskuj±, ale generalnie twoje animacje s± dobrej jako¶ci. podoba mi siê ta z Kareen±, to chyba z Tashan oraz pierwsza z Dostany, bo lubiê t± scenkê
Qausain coraz ciekawsze masz prace, te ostatnie te¿ bardzo fajne a szata graficzna bloga super
Sta³y bywalec
£a³.Piêkne, a najcudowniejsze s± te z Pri no i oczywi¶cie z Shahid'em i Rani.
ShantiPriya wow super S± coraz piêkniejsze
Qausain no u ciebie to zawsze s± piêkne
Kochana, a Ty jak zwykle prezentujesz nam istne cuda! Zazdroszczê tak, ¿e to a¿ trudno opisaæ. Te z Amrit± najlepsze, szczególnie trzeci i czwarty od koñca! Well done! Ale z drugiej strony teraz mi wstyd w³asne dzie³a pokazywaæ. Ale ju¿ ok, nie bêdê taka. Reszta jak zwykle. Uprzedzam, i¿ animki Bolly s± na samym dole notki.
A tak w ogóle to nawet nie wiesz, jak siê wystraszy³am, widz±c, ¿e da³a¶ tu posta. I nie z jakich¶ wrednych pobudek, tylko tak siê spieszy³am, aby nikt mi nie odebra³ tytu³u pierwszej, która siê do tego dorwa³a. ;D
Hindustani
O jeja Mirya cudeñka, umar³am i znalaz³am siê w niebie, a 4 i 6 s± przecudowne. Z Shortut tez bomba!!! Nie zdziw siê, jak ci jakie¶ ukradnê
Qausain no naprawdê bomba! Preity z tym motylkiem wspania³a, ale reszta te¿ wspania³a i bardzo pomys³owa, i tak np. "Hopscotch" nr 3 rewelacyjny pomys³ A na Preity to ja bym z chêci± zakusy zrobi³a
Gratulacje dziewczyny, jeste¶cie boskie!!!
Mirya genialne animacje z filmu prabhasowego, ju¿ od wakacji chcia³am co¶ z tym zrobiæ ale nie mia³am weny A z Shortcut s± moim zdaniem jeszcze lepsze, jak ja uwielbiam Arshada Ten kole¶ jest niesamowity - ale na ostatniej to mu trochê pojecha³a¶ Normalnie nie mogê przestaæ siê ¶miaæ
Rozumiem ¿e ogl±da³a¶ ten film... Warto?
Qausain strasznie mi siê podobaj± animki z Tabu, s± po prostu przepiêkne Szkoda, ¿e ta pierwsza jest taka wolna, bo moim zdaniem jest naj³adniejsza, ale patrze na ni± i patrzê a ona jeszcze siê nie koñczy Zreszt± ¶liczna jest te¿ ta ostatnia w pierwszym rzêdzie Z Preity moim faworytem jest znów ostatnia w pierwszym rzêdzie Motylek oczywi¶cie te¿ jest super
W ogóle dziewczyny odbieracie mi resztki chêci na robienie animacji Bo po co siê mêczyæ, skoro mogê poczekaæ i popatrzeæ na ciekawsze prace xD
milkaja, ale¿ rób sobie zakusy, ja nie mam nic przeciwko! Ja Preity mam na innym forum, a tutaj chyba wymieniê na Tabu, wiêc bierz - niech kto¶ z tego korzysta. ^_^
Supriya, ta scenka na filmiku te¿ do najszybszych nie nale¿a³a. I widzê, ¿e z tych z Preity najbardziej podoba Ci siê dok³adnie ta sama, co mi. ^_^ Jest co¶ w tym ujêciu, co ka¿e siê lampiæ i lampiæ. ^_^
Ostatnio edytowany przez Qausain (2009-10-23 20:57:23)
Haha, ja siê na to ujêcie lampi³am ju¿ na promo piosenki, ale przewijanie jest mêcz±ce wiêc bardzo siê cieszê z tej animacji
A co do Tabu, to zapomnia³am napisaæ, ze akurat przypadkiem widzia³am na YT, ¿e doda³a¶ tê piosenkê do ulubionych i kiedy zobaczy³am j± w ca³o¶ci, by³am pewna, ¿e za parê dni pojawi± siê z niej jakie¶ animacje Jest taka, jakby to okre¶liæ, typowo w twoim stylu A te sceny, które wybra³a¶ do animacji, s± chyba najfajniejsze
Typowo w moim stylu? No proszê, to ju¿ przypisano mi styl! Ale przyznajê, ¿e klasyczne brzmienia i z lekka "skrzekliwe" g³osy s± kombinacj±, która mnie bezwzglêdnie oplata swoj± magi±. W dodatku z Tabu jest ¶liczna kobieta, która ³adnie tañczy i której podano bardzo ³adny uk³ad - no nijak nie mog³abym przej¶æ obok tego obojêtnie. ^_^
Mirya ¶wietne Potrafisz dodaæ ¶liczne dodatki
Qausain kolejne zestawy z Preity Cudowne Chyba sobie kilka wezmê
Ale¿ proszê bardzo! Bêdzie mi naprawdê mi³o!
Robi postêp
Bollyamator
Mirya i Qausain ¶wietne animacje takie kolorowe i ciekawe:) gratulacje pomys³ów
A to moje nowo¶ci:D
ShantiPriya, dziêkujê! Z kolei z Twoich podobaj± mi siê obie Amrity oraz druga Deepika. Katrinê wola³abym widzieæ w bardziej p³ynnym wydaniu, ale te¿ jest dobrze. A powiedz mi, jak to robisz, ¿e masz pó³przezroczyste ramki?
Dziêkujê wszystkim
Supriya ogl±da³am. Moje oczekiwania by³y baaardzo niskie, wiêc wysz³o dobrze, my¶la³am ¿e bêdzie gorzej. Arshad zabawny, ale wkurzaj±c± mia³ postaæ, Akshaye, wg mnie bardzo dobrze, Amrita raczej ol¶niewa³a wygl±dem bo jej rola nie dawa³a jej wiele do pokazania. Za to muzycznie mi siê w³a¶nie podoba³o. Fabu³a raczej le¿y.
Qausain WOOOOW Preity ol¶niewa na Twoich animacjach, doprawdy! Przede wszystkim na 1 i 4
I na dodatek zrobi³a¶ z jedn± z moich ulubionych piosenek Rang De Tabu jest cudna, a animacje tylko to podkre¶laj±. 3,4,5,7 najlepsze
ShantiPriya ponownie bardzo ³adne, ale trochê za bardzo uciête (opcj± cull, prawda?). Trac± wtedy na p³ynno¶ci. Co nie zmienia mojego zdania, ¿e s± naprawdê ³adne, przede wszystkim 1, 3, 4.
Bollyamator
Qausain te ramki biorê z programu PhotoScape
Dziêki ciesze siê ¿e siê wam podobaj±
A to taka tam animacja z filmu Guru:)
Ostatnio edytowany przez ShantiPriya (2009-10-25 13:57:50)
ShantiPriya, dziêki. Postaram siê jako¶ bardziej rozkminiæ ten program, bo na razie u¿ywam go jedynie do pobierania kodów kolorów. A tê animacjê z Guru chyba nawet podbiorê, bo mi siê podoba.
Latika, ¶wietna scenka! Rani i jej miny s± zabójcze!
Ano faktycznie szybka. Warto by spowolniæ przynajmniej ostatni± klatkê. Albo zrobiæ tak, aby najpierw animacja sz³a tak, a potem skopiowaæ wszystkie klatki i je odwróciæ, aby Rani siê na zmianê u¶miecha³a i odu¶miechowywa³a.
O, teraz mi siê podoba bardziej. Bardzo ³adna animacja, Latika!
Bollyamator
Latika ¶wietne prace bardzo mi siê podobaj± zw³aszcza ta pierwsza
A te zrobi³am dzisiaj:D
Ostatnio edytowany przez ShantiPriya (2009-10-27 15:48:49)
Sta³y bywalec
Mam pro¶bê
Móg³by mi kto¶ zrobiæ jak±¶ animacjê z tego filmiku :
http://www.youtube.com/watch?v=7-OaGURyZlM
By³abym strasznie wdziêczna
Latika faktycznie lepiej wygl±da
ShantiPriya cudowna ta druga z Rani!
Tanushri z tego co pamiêtam Qausain robi³a z tego animacje
edit:
Tutaj s± > http://castle-of-art.blog.onet.pl/Ladie … 08-11-22,n
Ostatnio edytowany przez Mirya (2009-11-05 17:01:10)
Okej! Pewnie jutro siê tym zajmê, bo dzisiaj mam trochê du¿o innych rzeczy do roboty.
EDIT:
Tanushri, z ma³ym opó¼nieniem, ale zrobi³am. Mam nadziejê, ¿e Ci siê spodoba.
Ale ma tylko 684 kb, wiêc nie jest jaka¶ strasznie du¿a U nas na forum siê zmie¶ci
W ogóle strasznie fajna ^^
Dok³adnie. Nie liczy siê ilo¶æ klatek, ale ilo¶æ kilobajtów. Ale cieszê siê, ¿e siê Wam podoba.
Sta³y bywalec
Supriya ¶wietna robota. To z tej nowej reklamy, Ash wygl±da cudownie.
¦liczne! Takie porywaj±ce w swojej prostocie! Fantastyczna robota!
Sta³y bywalec
Qausain, dziêkujê,jest ¶liczna Ju¿ j± sobie ustawiam
Supriya, Aish jak zawsze piêkna Reklama ... hmmm ... chyba nie widzia³am Ale aminka jest ¶liczna
Drobiazg. Cieszê siê, ¿e Ci siê podoba. Jakby co, to chêtnie jeszcze co¶ kiedy¶ zrobiê.
Ojej, dziêkujê! Naprawdê bardzo mi³o mi to s³yszeæ (vel czytaæ).
Bollyamator
Sami oceñcie
Bollymaniak
ShantiPriya super s± te Twoje animacje
Ta pierwsza z Aish, cudo normalnie chyba sobie j± ukradne
Bollyamator
kwiecien25 napisał:
ShantiPriya super s± te Twoje animacje
Ta pierwsza z Aish, cudo normalnie chyba sobie j± ukradne
Bardzo proszê ciesze siê, ¿e ci siê podobaj±
Bollyamator
I trochê wiêcej Aishwaryi
Robi postêp
Przecudowne animacje
Zawsze chcia³am umieæ dodawaæ te rami na animacjach
Ostatnio edytowany przez moncia1993 (2009-11-11 15:43:27)
Hindustani
Supriya napisał:
Nie dzia³a mi Photoshop ;(
No to wykorzystujê dostêpne ¶rodki...
Supryia i tak jest ¶liczne, masz talent nawet bez PS
ShantiPriya napisał:
Sami oceñcie
Super
ShantiPriya napisał:
I trochê wiêcej Aishwaryi
Dziewczyny jak bêdê zmieniaæ to sobie co¶ od Was wezmê
Sta³y bywalec
Przepiêkne. A¿ brak mi s³ów.
¦wietne sa te animacje
A Ash jak zwykle piêknie wyglada
¦wietne
Bollymaniak
ShantiPriya piêkna jest ta Twoja Aish, a¿ brak mi s³ów teraz, to ju¿ na pewno co¶, a mo¿e nawet wszystko sobie ukradnê
Bollyamator
nie da³am rady przejrzeæ wszystkich animacji bo jest ich zbyt du¿o lecz przejrza³am wiêkszo¶æ i jestem pod wra¿eniem ,
na prawdê ¶liczne animacje
szkoda ¿e ja nie potrafiê takich robiæ ;/
no ale mo¿e siê jeszcze nauczê ;-)
Ostatnio edytowany przez #, Ulka .. ;pp (2009-11-12 00:22:14)
Bollyamator
Dziêkuje bardzo strasznie siê ciesze ze przypad³y wam do gustu
Jestem dopiero pocz±tkuj±ca wiêc musia³am siê sporo natrudziæ
Bywalec
ShantiPriya masz talent do robienia animacji sa genialne super az brak mi s³ów.
Bollyamator
Parê nowo¶ci ;p
Sta³y bywalec
Fajne avatarki ShantiPriya. Super jest ta z Sharu, ale i tak nie pobije Twojego avatara. Cuuuuudo.
Sta³y bywalec
Sharu super tobie wyszed³ ShantiPriya
a oto moja nowa :
za bardzo mi te piksele widaæ
Ostatnio edytowany przez Latika (2009-11-17 08:59:53)
Bollyamator
Bardzo fajna animacja Latika Rani jak zwykle przeurocza
Kilka z filmu Love Aaj Kal
Ostatnio edytowany przez ShantiPriya (2009-11-17 18:37:08)
Bywalec
Super sa te animacje.Tylko ma³o jest ich z Kajol i Rani.
[b]
[b]
Ostatnio edytowany przez kajol i shahrukh khan (2009-11-18 14:42:48)
Sta³y bywalec
Cudne animacje zrobi³y¶cie dziewczyny. Tylko pozazdro¶ciæ.
Bollyamator
WoW Latika ¶liczna Preity
Robi postêp
To Mein Aurr Mrs Khanna, wstêp przed piosenk± Happening.
Sta³y bywalec
Quasain dok³adnie
mam pytanie bo wiem ¿e ty te¿ robisz animacje powiedz mi co robisz takiego ¿e na animacji nie widaæ tobie tych pikseli
Przy zapisywaniu ustawiam najwy¿sz± jako¶æ. Ale to nie zawsze dzia³a. Jak powiedzia³a kiedy¶ Supriya, je¶li na filmiku jest np. du¿o ¶wiate³, to piksele wyjd± na nich tak czy inaczej, nawet przy najwy¿szej jako¶ci. Poza tym wydaje mi siê, ¿e rozdzielczo¶æ animacji mo¿e mieæ co¶ z tym wspólnego, ale pewno¶ci nie mam - to raczej taka moja teoria.
Sta³y bywalec
tak siê zastanawiam nad t± animacj± z Preity i t± z Rani i tak patrz± i stwierdzam ¿e ta z Rani bardziej jest opakowana pixelami ni¿ z Preity
Có¿, jako¶æ samego filmiku te¿ ma znaczenie. Osobi¶cie, kiedy tylko mogê, staram siê je ¶ci±gaæ w wersji HD, bo wtedy jako¶æ jest taka, ¿e palce lizaæ!
Wp³yw na te piksele ma te¿ to, czy robi siê co¶ z klatkami przed po³±czeniem w animacjê. Je¶li edytujesz kolory, kontrast itp to jako¶æ obrazków siê pogarsza. Czasem lepiej zostawiæ wszystko w oryginale, bo jest szansa, ¿e uniknie siê tych pikseli
A poza tym Latika - nie przejmuj siê pikselami, wa¿ne, ¿e animacje robisz fajne Piksele zawsze siê kiedy¶ pojawi±
Latika wow! Bardzo siê rozwinê³a¶ Z Rani jest boska, wziê³am j± sobie
ShantiPriya twoje te¿ bardzo ³adne, robisz ciekawe dodatki do nich
Hmm, nie wiem, mo¿e to tylko u mnie tak jest, ale ta animacja taka ciemna, a tu nagle ni z tego, ni z owego te kwadraciki na górze takie jasne i jaskrawe. O.o" To one siê pierwsze rzucaj± w animacji, podczas gdy powinna Preity. Albo j± bym rozja¶ni³a i doda³a jej kolorów, albo te kwadraciki bym przyciemni³a, bo tak jest jak na mój gust ma³o zbalansowane wizualnie.
Bollyamator
Mi tam Latika bardzo podoba siê twoja animacja i nie mam co do niej ¿adnych zastrze¿eñ jak dla mnie jest bardzo ciekawa, inna ni¿ wszystkie
Ha, Qausain wreszcie znalaz³a chwilkê czasu, aby co¶ nowego porobiæ, w dodatku wynalaz³a peeeee³no nowych dodatków do animek, no to efekt mo¿e byæ tylko jeden: kolejna porcja Bolly-awatarów! Oto pokaz przedpremierowy:
Bollyamator
A oto moja nowo¶æ
Dziêkujê! Przyznajê, ¿e przy Chhabeeli stara³am siê najbardziej, bo to jedna z moich ulubionych piosenek i jeden z ulubionych teledysków. ^_^ Ale cieszê siê, ¿e siê podobaj±.
Qausain jejæ jakie cuda! Piêkne te nowe ramki wynalaz³a¶
Najlepsze: ostatnia z Lajja, 1, 2, 5, 7 z Chhanbeli ^^
A dziêkujê ¶licznie! Có¿, je¶li chodzi o ramki, to mam szczer± nadziejê, ¿e deviantartowe ¼ród³o nie wyczerpie siê nigdy! xD
Bollyamator
A to animka z filmu Pyaar Impossible
Ostatnio edytowany przez ShantiPriya (2009-12-05 17:56:05)
ShantiPriya wspania³y avek! Ma³y, bo robi³a¶ z YT, prawda?
Ja pod wp³ywem weny zrobi³am taki o z My Name is Khan (najbardziej chyba oczekiwana premiera 2010 roku):
Ostatnio edytowany przez Mirya (2009-12-19 13:26:55)
Sta³y bywalec
Super Mirya. Fajne avatarki. Najlepszy to chyba ten z balonami.
Mirya, woooooooow! shocking Wymiatasz, tyle tylko powiem. shocking
Bywalec
Mirya cudaaaaaaaaaa
Bollyamator
Dziêkuje bardzo milkaja widzê, ¿e jedna Ci szczególnie przypad³a do gustu
Wkrêca siê
Dziêkujê ;*
I bierzcie ile chcecie, w koñcu robiê je dla Was
Hindustani
ShantiPriya napisał:
Dziêkuje bardzo milkaja widzê, ¿e jedna Ci szczególnie przypad³a do gustu
Tak pozwoli³am sobie jedn± skra¶æ, Katrina w tym ujêciu wygl±da nieziemsko No i kolor niebieski mnie urzek³ i tak sobie teraz u mnie w avatarze go¶ci i chyba tak na d³u¿ej Zreszt± wszystkie twoje prace s± bardzo dobre i ciekawe.
Mi te¿ siê ta druga bardzo podoba ;]
A pierwsza ma super ramkê, tylko scenka ¶rednia.
Wkrêca siê
Ano jest. Szkoda, ¿e forum nie jest bia³e, bo to by wtedy fajnie wygl±da³o, takie kó³ko wychodz±ce znik±d.
Bollyamator
Tanushri zainspirowa³a¶ mnie t± pierwsz± ramk±
Ostatnio edytowany przez ShantiPriya (2009-12-23 20:24:24)
Bollyamator
Parê nowo¶ci z Pyaar Impossible
Sta³y bywalec
Ja tu zrobi³am 2 nowe animacje
edit: nie wiem jak to zrobi³am ale zrobi³am co¶ co mi pozwoli³o zatuszowaæ te pixelki
Ostatnio edytowany przez Latika (2009-12-26 14:51:41)
Bywalec
Latika super.
Bollymaniak
ShantiPriya, Latika, ale ¶liczno¶ci, nie bêdê tego ukrywaæ ukrad³am sobie Wasze pracki, SUPER!!!
ShantiPriya bardzo fajne, szczególnie ta druga! Mog³aby¶ zrobiæ podobne, ale z Kajol?
Latika Super ta z Bunty i Babli! Ja bym da³a fioletow± ramkê, ale ¶wietny pomys³
Bywalec
Latika nie wy¶wietla mi sie.
Mi siê wy¶wietla, ale siê nie rusza bo ma rozszerzenie .jpg a nie .gif
Bywalec
Zgadzam sie z Mirya widzie j± ale sie nie rusza.
Bollyamator
Pewnie Audrey postaram siê zrobiæ co¶ w tym stylu z Kajol
Latika, super! Ta z Kajra Re jest genialna, chocia¿ szkoda, ¿e taka krótka. Ale podoba mi siê niezmiernie! Dobra robota!
Bollyamator
Jeszcze gor±ce
Bywalec
Jak zwykle genialne.
Bollyamator
Kilka z teledysku Dupatta Beimaan Re
Ostatnio edytowany przez ShantiPriya (2010-01-03 14:40:27)
Sta³y bywalec
ShantiPriya ¶liczne. ¦rodkowa jest najlepsza.
Có¿, kole¿anka mnie poprosi³a o jednego avka z "Hum To Aise Hain", ale jak ju¿ ¶ci±gnê³am, to nie poprzesta³am tylko na tej jednej animce i porobi³am wiêcej. ^_^ Zapraszam!
Pokaz przedpremierowy...
Sta³y bywalec
Super Qausain. Bardzo mi siê podobaj±. Niestety nie mogê zdecydowaæ, która animacja jest najlepsza, bo wszystkie s± cudne.
O jaaaaa ramka w 4 animacji jest genialna!
W ogóle strasznie mi siê podobaj±: 1, 4, 6 i dwie ostatnie (szczególnie Rani ^^)
Dziêkujê Wam ¶licznie. Przyznajê, ¿e w ka¿d± w³o¿y³am serducho i chyba to widaæ, bo z dos³ownie ka¿dej animki jestem zadowolona i nie mam poczucia, ¿e która¶ doczeka³a siê gorszego traktowania od innych.
Wkrêca siê
ShantiPriya rozkrêcasz siê... coraz fajniejsze :]
Qausain wszystkie animacje mi sie podobaja
Paheli
Szynszylk@, dziêkujê! I Twoje animacje te¿ s± cudne! Uwielbiam Rani, a od Paheli zaczê³o siê moje uwielbienie dla niej. W dodatku wybra³a¶ jedne z najlepszych ujêæ, no i jako¶ci nic tylko pozazdro¶ciæ. Super!
Sta³y bywalec
[b]Szynszylk@]/b] animacje s± cuuudne! Chyba 1 i 5 najbardziej mi siê podoba.
Bollyamator
Szynszylk@ cudnie mi za to najbardziej przypad³y do gustu 2 i 4
Wkrêca siê
Qausain ma wolne i wpad³a na pomys³, ¿e mo¿e porobiæ trochê animek. Z dedykacj± dla mojej kochanej siostrzyczki, Supriyi! (Szczególnie ta pierwsza )
Haha ju¿ ci pisa³am, co o tym my¶lê, ale powtórzê to tak¿e tutaj: kocham ciê
I baaardzo mi siê podobaj± animacje z Life Partner, szczególnie dwie pierwsze
Poza tym ta ostatnia z JKSAH, z Jack, jest boska
Wkrêca siê
Qausain wszystkie aniamcje ¶liczne, bardziej jednak podobaja mi siete z Gunji Angana Mein Shehnai
Bride & Prejudice part 1
Pozosta³e 16 animacje znajdziecie na mojej stornie: CLICK FOR MORE =>
Sta³y bywalec
Super dziewczyny. Przepiêkne animacje.
Wkrêca siê
Bride & Prejudice part 2
Szynszylk@, podobaj± mi siê. Wszystkie co do jednej.
A moja nowa praca wisi w profilu. Nie mog³am siê oprzeæ. ^_^
Na wypadek, gdybym zmieni³a profil.
Szkoda tylko, ¿e nie mam do tego sygnaturki jakiej¶ ³adnej pasuj±cej... :c
Ojej, a ja nie widzia³am teledysku! Zarzuæ linkiem Kurczê, po tej animacji widzê, ile mnie ominê³o ¦liiiiiczna ^^
No wiesz, powinna¶ by³a ten filmik dobrze znaæ.
Ale fakt - ominê³o Ciê sporo. Sonali Bendre wygl±da w tym teledysku bosko.
To zaraz siê biorê do ogl±dania, a przy okazji zaprezentujê jak±¶ moj± pracê Dawno nic nie robi³am, ale wpad³am w zachwyt i nie mog³am czekaæ
Które lepsze: z napisem, czy bez?
vs
na razie jest 0:1
Hindustani
Qausain super - bardzo dobre prace
Szyszylk@ te¿ ¶wietne a najlepsze to te z tañca wê¿a
Supriya mnie siê bardziej podoba bez napisu. Prze¶liczne ujêcie. A z czego to jest? Rani wygl±da niczym wró¿ka, przypomina mi siê trochê TPTM Ja ostatnio niestety jestem dosyæ w tyle i nie widzia³am jeszcze
milkaja, je¶li mnie pamiêæ nie myli, to to jaka¶ reklama programu z Rani by³a, ale g³owy sobie nie dam uci±æ.
Supriya, wed³ug mnie obie ³adne, ale chyba jednak sk³aniam siê ku tej bez napisu.
Tak, to zapowied¼ DPL
Czyli jest ju¿ 0:3 dla tej bez napisu, no dobra to ju¿ mam wybrany najbli¿szy avatar profilowy xD ale zostawiê obie, a niech bêdzie dla potomno¶ci
Robi postêp
Wkrêca siê
Qausain ¶wietna animacja
Supriya Lepszy jest ten bez napisu
Ostania partia animacji z tego filmu:
Bride & Prejudice part 3
Kole¿anka poprosi³a mnie o zrobienie kilku animek z "Lodi" z "Veer-Zaary", wiêc jak kto¶ jest zainteresowany, to zapraszam!
Preview
Qausain ja jestem zainteresowana Jakie cudowne
Nawet zapo¿yczy³am sobie jeden
Ojej, wstawi³a¶ sobie w profil! @@ Wiesz, jest mi teraz tak bardzo, bardzo, bardzo, bardzo mi³o, ¿e nie jestem w stanie nic sensownego powiedzieæ. W koñcu co jak co, ale na tym forum to tylko kilka razy siê zdarzy³o, aby kto¶ (oprócz mnie) mia³ w profilu moje prace, wiêc tym bardziej siê cieszê z takiego wyrazu uznania!
Qausain ja bardzo lubiê twoje prace Wybra³am sobie te¿ jedn± z tych tylko nie zmie¶ci³a mi siê
Bo strasznie mi siê podoba³a ta z napisami Lodi Lodi ....
No có¿, czasem trudno opanowaæ rozmiar. Szkoda, ¿e tutaj nie mamy opcji ³adowania avatarów prosto z Internetu, bo wtedy nie by³oby problemu rozmiaru.
Sta³y bywalec
Qausain Bardzo podoba mi siê styl twoich animacji, s± takie kolorowe i ¶wie¿e
Jednak przy niektórych troszkê jakby zwêzi³o twarze
Ale to nie znaczy, ¿e mi siê nie podobaj±, twoje animacje s± urocze
Dobry dyskutant
QAUSAIN-Urzekaj± mnie kolory w twoich animacjach,no i jest to mój ulubiony film do którego czêsto wracam.
A wracaj±c do kolorów to tak jakbym uczestniczy³a w Holi. . Têcza niesamowitych barw przy ramkach.
Latika napisał:
Jednak przy niektórych troszkê jakby zwêzi³o twarze
Ale to nie znaczy, ¿e mi siê nie podobaj±, twoje animacje s± urocze
To akurat kwestia zmiany rozmiaru klatek. Filmiki s± prostok±tne, wiêc gdy zmienia siê klatki na kwadrat, to si³± rzeczy d³u¿sze boki siê "¶cie¶niaj±", a nie zawsze da siê je obci±æ.
Ale i tak Wam dziêkujê, dziewczyny!
Bollyamator
Szynszylk@ i Qausain boskie s± wasze animacje
A to moje dzie³a z Aladina
Ostatnio edytowany przez ShantiPriya (2010-03-07 10:35:14)
ShantiPriya, drugi jest autentycznie boski! @@ Chyba ukradnê, chocia¿ jeszcze nie wiem, czy u¿yjê, ale ukra¶æ muszê, muszê, muszê!
Bollyamator
No i kolejne trzy
Mój Aladin
Rozp³ywam siêêêêêê (z zachwytu )
Ostatnio edytowany przez Supriya (2010-03-08 16:51:08)
Jak kto¶ jest zainteresowany now± porcj± Bollywoodzkiego miszu i maszu, to zapraszam. W planach s±: "Soni Soni" z Mohabbatein, "Mera Mahi Bada" z "Dhaai Akshar Prem Ke", "Just Do It" z Chance Pe Dance i najnowszy trailer z Jaane Kahan Se Aayi Hai. Ma³y preview:
Boskie s± te z Mera Mahi... I cieszê siê, ¿e przy JKSAH skupi³a¶ siê na Jack, bo ja siê nastawiam na takie piêkne ujêcie i jakby¶ je zrobi³a przede mn± to chyba bym siê zap³aka³a na ¶mieræ, ¿e wczoraj mi siê nie chcia³o
Zak³adam, ¿e to ujêcie Riteisha. Mogê siê tylko domy¶laæ, o które chodzi, ale postaram siê go nie ukra¶æ, chocia¿ nie obiecujê. Jednak przyznajê, ¿e jako¶ tak wolê siê skupiaæ na Jacqueline, bo robi cudowne miny.
Sta³y bywalec
Qausain mam pro¶bê, zrobi³aby¶ dla mnie animacje z tego filmiku. Chodzi mi o moment jak Kat policzkuje Ranbira i na odwrót to jest ujêcie od 1:46 1:50
Ostatnio edytowany przez Latika (2010-03-23 08:49:23)
Sta³y bywalec
dziêkujê
¿eby nie by³o ja te¿ zrobi³am animacje to ta w profilu co o niej my¶licie?
Ostatnio edytowany przez Latika (2010-03-28 07:14:33)
Bollyamator
Qausain a jak by¶ mog³a to zrobi³a by¶ mi animacje z filmu Blisko Siebie`` Jak tak to z gÓry dziêki....
Maja-(Maya), "Blisko siebie"? A jaki to ma oryginalny tytu³, bo polskich za cholerê nie kojarzê?
Latika, wybacz, ale mia³am szko³ê i w ogóle brak czasu. Dzisiaj zrobiê, s³owo. A Twoja fajna tylko trochê szkoda, ¿e Ranbira ma³o widaæ.
EDIT:
I gotowe! Masz kilka wiêcej - wszystkie s± tu. A poni¿ej ma³y preview:
Ostatnio edytowany przez Qausain (2010-03-28 13:24:38)
Sta³y bywalec
dziêkujê Qausain niebawem sobie zmienie
p.s. Mayi chodzi³o chyba o film Chalte Chalte
Ostatnio edytowany przez Latika (2010-03-28 14:33:42)
Proszê bardzo.
A za Twoje, Maja-(Maya), siê wezmê za jaki¶ czas. Jakby¶ mia³a np. jak±¶ konkretn± piosenkê, z której chcia³aby¶ animkê, to mog³abym na pocz±tku ferii porobiæ, bo filmu jeszcze nie widzia³am, a nie mam czasu szukaæ naoko³o.
¦wietna! @@ Kurcze, brak mi s³ów - naprawdê jest super! @@
No có¿, czasem nic nie mo¿na poradziæ na piksele. Ale ¿e animacja sama w sobie jest niewielka, to i piksele nie wy³a¿± a¿ tak paskudnie.
Bollyamator
Latika udana udana mi siê bardzo podoba
Bollyamator
Odrobina Priyanki
Bollyamator
oto moja nowo¶æ
Po d³ugiej przerwie wreszcie stworzy³am co¶ nowego. Niewiele, bo niewiele, ale jednak (tylko du¿e mi wysz³y ). Preview poni¿ej, a reszta na blogu.
Dziêkujê. Tak, zmieni³am, bo chwilowo zabrak³o mi ³adnych obrazków z zamkami, z których da³abym radê zrobiæ przyzwoity szablon.
Tak, zdarza mi siê. Na prywatnym blogu mam teraz bardzo bollywoodzki szablon, je¶li chcesz zobaczyæ. ¯adnych cudów zazwyczaj nie robiê, bo wielu rzeczy jeszcze nie umiem, ale cosik tam z tego wychodzi.
EDIT
Na blogu w³a¶nie doda³am ¶wie¿o zrobione avatary z teledysku do "I Don't Know What To Do" z filmu "Housefull". Dla zainteresowanych ma³y preview poni¿ej.
Dziewczyny robicie cudowne animacje!
Qausain napisa³am Ci ju¿ na blogu, najbardziej podoba mi siê w³a¶nie ten, który tu wstawi³a¶.
Ja chwilowo mam czas, wiêc zrobi³am co¶ z nowego zwiastuna Aishy ;]
Dobry dyskutant
Wasze avatary s± super.Widaæ ,¿e macie w g³owie pe³no pomys³ów dobrze wykorzystanych.
Robi postêp
Qausain i Mirya animacje jak zwykle przeboskie
Zazdroszczê talentu
Zakrêcony
No i gotowe. Pod tym linkiem znajdziesz wszystkie, a tutaj wrzucam (tradycyjnie ju¿) tylko jeden, ot, na zachêtê.
Bywalec
Piêkne .
Bollyamator
piêkne s±
Ostatnio edytowany przez bollywood1998 (2010-07-20 10:38:52)
Sta³y bywalec
Cudowne. Szkoda tylko, ¿e z Pri jest taka króciutka animacja.
Faktycznie fajne, chocia¿ szkoda, ¿e czarne paski od filmu zosta³y (polecam do tego program AnimationShop Pro 3 - sekund piêæ i po paskach ).
Tymczasem sama porobi³am gar¶æ avatarów z - uwaga, uwaga - Raavan i Raavanan. Jak kto¶ chêtny, to zapraszam, a poni¿ej ma³y preview.
Qausain, ty ju¿ masz ten film?... bo ja nie widzia³am scenek z tañcz±c± Aish A te mi siê najbardziej podobaj± ^^
Filmu nie mam, ale teledyski do Raavanan s± na YouTube (Svasti dawa³a linki w w±tku o Raavan, a i tak jak wpiszesz w YT "Ravaanan" i dowolny tytu³ piosenki, to znajdziesz). Ale o ile nic siê nie zmieni³o, to Raavan ju¿ mo¿na z angielskimi napisami ¶ci±gn±æ, tylko ¿e wersja wci±¿ PDVD (tak wygl±da). Osobi¶cie to siê wybieram na to do kina, tylko jeszcze nie wiem, na któr± wersjê: hindi czy tamilsk±.
A tak powracaj±c do tematu (bo czym by³by w±tek bez ma³ych offtopów ), to cieszê siê, ¿e Ci siê podobaj±.
Qausain po pierwsze: zazdroszczê wizyty w kinie. Ja bym siê wybra³a na obie wersje xD
A po drugie animacjami mnie zabi³a¶ Cuda, cuda, cuda ^^
Ojej, w³a¶nie widzê, ¿e masz ju¿ jedn± w profilu. I milkaja te¿! I rany! Chyba jeszcze nigdy tyle osób na tym forum nie mia³o moich avków, normalnie jestem teraz z siebie dumna jak kurcze. ^___^
Hindustani
Có¿ prace bardzo dobre to trzeba korzystaæ Te¿ bym tak chcia³a na obie wersje do kina a u nas pewnie ¿adnej nie bêdzie Pozosta³o cieszyæ siê jedynie na mo¿liwo¶æ obejrzenia dvd. Ale trzeba poczekaæ.
Szanowni Pañstwo, je¶li kto¶ jest zainteresowany avatarami z piosenek "Munni Badnaam Hui" ("Dabangg") i/lub "Pee Loon" (Once Upon a Time in Mumbaai"), to serdecznie zapraszam na bloga.
Ma³y preview obu rzutów:
Nie wiem, te¿ jeszcze nie widzia³am. Teledyski, czy te¿ proma, na pewno chwytaj± za serce, podobnie jak piosenki, ale filmów jeszcze nie widzia³am.
Ale cieszê siê, ¿e avki Ci siê podobaj±.
Qausain Cudne te animacje! Zawsze ¿a³ujê, ¿e nie robisz takich bardziej popularnych filmów, czêsto wybierasz takie filmy mniej znane
Tak? A nie zwróci³am na to specjalnej uwagi, zazwyczaj wybieram to, co mnie akurat natchnie. Mo¿e to te¿ dlatego, ¿e z tych bardziej znanych to kto¶ zazwyczaj nad±¿a co¶ zrobiæ przede mn±. Ale jakby¶ co¶ chcia³a, to po prostu pisz.
Korzystam w sumie z trzech:
* DVDVideoSoft Free Studio (video to JPG) do klatkowania scenek;
* Jasc Animation Shop 3 do ogólnego sk³adania animacji w ca³o¶æ i dodawania czê¶ci nieruchomych;
* PhotoFiltre do tworzenia czê¶ci nieruchomych.
I tyle. Nic wiêcej nie jest mi w sumie potrzebne, no, mo¿e poza odrobin± inspiracji. I czasem jakimi¶ ikonkami z DeviantArta.
I bardzo mi mi³o, ¿e uwa¿asz moje avki za piêkne.
Hindustani
A ja mam pro¶bê, jak pojawi siê jeszcze jaki¶ inny trailer z filmu Action Replayy, to mog³aby¶ mi Qausain zrobiæ ruchomy avek? Z jak±¶ scen± z bliska.
Strasznie d³ugo taka praca zajmuje czasu , a w dodatku nie mam materia³u, dlatego chyba sama siê tego nie podejmê, a Ty chyba ju¿ masz wprawê
A nie ma sprawy. Jak mniemam, g³ównie chodzi Ci o Aish, tak? Co¶ siê wymy¶li, bo fakt - wprawa sprawia, ¿e taka 10-15 minutowa praca mnie relaksuje. Zreszt±, te¿ siê czajê na Action Replayy, to tym bardziej.
Okej, nie ma sprawy. Zobaczymy, co poka¿± w nastêpnych trailerach i wtedy bêdzie siê my¶leæ nad szczegó³ami.
Hindustani
Qausain rzeczywi¶cie piêkne avki i jak tak sobie przypominam twoje pierwsze prace prezentowane na forum to zdecydowanie widaæ ró¿nicê. Praktyka jednak robi swoje, warto æwiczyæ bo i efekty widaæ. Gratulujê!
Sama bym tak chcia³a umieæ, ale niestety nie mam czasu nawet ¿eby siê za naukê zabraæ a szkoda Fajnie co¶ tak samemu umieæ stworzyæ.
O rany, kto¶ te potworki jeszcze pamiêta? xP Sama nie wiem, czy to ¼le, czy mo¿e jednak nie - ale w sumie jednak nie, bo wtedy inni te¿ widz± ró¿nice, co jest powodem do zacieszu i dumy.
Wiesz, z jednej strony fajnie co¶ takiego umieæ stworzyæ, ale z drugiej do w³asnych prac jest siê zawsze najbardziej krytycznym. Ja do teraz twierdzê, ¿e u nas na forum najlepsze animacje robi Mirya, no i trudno mi zapomnieæ tudorowe cuda by Iza i na swoje ju¿ o wiele trudniej mi spojrzeæ pod k±tem "O, fajna animacja" - spojrzenie pt. "Hmm, co¶ tu jest nie teges" albo "Co¶ by mo¿na zmieniæ" mimo wszystko przychodzi ³atwiej. No ale wzory s± do na¶ladowania, a mistrzowie do pokonywania, czy¿ nie?
Tak czy siak, Twój komplement jest dla mnie bardzo szczególny, skoro pamiêtasz te pocz±tki.
Hindustani
Pamiêtam i nie by³o tak ¼le jak to tu przedstawiasz ale jednak ró¿nicê widaæ.
Mirya rzeczywi¶cie cuda tworzy, ale twoje ostatnie prace s± po prostu trochê innego typu. Tzn ka¿dy ma swój odrêbny styl i wszystko jest kwesti± gustu, czy lepszy w danej pracy taki czy inny dodatek.
Tknê³o mnie i musia³am. Tylko dwie, bo i trailer tylko do tych dwóch mnie zainspirowa³, ale s±. Wrzucam obie tu, nie chce mi siê logowaæ na bloga.
HA!
Mój program do klatkowania wreszcie odzyska³ rozum i pozwoli³ mi siê u¿yæ (jakkolwiek to nie zabrzmi ). W zwi±zku z tym rekompensujê Wam spor± przerwê rzutem avatarów z filmów "Action Replayy", "Guzaarish", "Aakrosh" i "Paiya" (z tych dwóch ostatnich tylko z pojedynczych teledysków). W sumie zebra³o siê tego a¿ 38 animek, wiêc jest z czego wybieraæ. Ma³y preview:
a reszta na blogu.
Bollyamator
Mog³aby¶ zrobiæ z deepi kilka animacji z filmu om shanti om obojêtnie jakie sceny
Bywalec
bollywood1998 napisał:
Mog³aby¶ zrobiæ z deepi kilka animacji z filmu om shanti om obojêtnie jakie sceny
Na blogu s± animacje z OSO : http://castle-of-art.blog.onet.pl/Om-Sh … 10-07-10,n
Nie wiem cz ma sens robienia nowych.
O, dziêki Ci, kajol i shahrukh khan, za wyrêczenie mnie. Prawda, nie widzê specjalnie sensu w robieniu nowych, skoro sceny s± Ci obojêtne. Tym bardziej ¿e tamte ju¿ wrzucone na bloga te¿ robi³am na Twoj± pro¶bê.
Ostatnio edytowany przez Qausain (2010-10-27 20:27:17)
Zakrêcony
A zrobi³aby¶ dla mnie jedn± animacje z filmu Kabhi Alvida Naa Kehna z piosenki Tumhi Dekho Naa
Nie ma problemu. Ale nie wiem, czy w tym tygodniu dam radê, wiêc musia³aby¶ trochê poczekaæ. Masz na my¶li jak±¶ konkretn± scenê czy tak po prostu?
Jak na pierwsz± animacjê, to jest faktycznie ca³kiem dobrze. Trochê pracy nad jako¶ci± i p³ynno¶ci± (tj. aby siê nie urywa³a), a by³oby genialnie, ale teraz te¿ jest dobrze. Moje pocz±tki by³y jeszcze gorsze, wiêc mo¿esz byæ z siebie dumna, Mishti.
O! O wiele lepsza! Nie ma tego urywania sceny i tej tzw. "kaszy" nie widzê. Brawo!
Bollyamator
Po d³ugiej przerwie ma³e co nieco z Ash
Hindustani
Oj dawno mnie tu nie by³o
Qausain oczywi¶cie super, ale wprawa czyni mistrza, tak wiec u ciebie to zdecydowanie widaæ i widaæ te¿ twój charakter w pracach.
Mishti ca³kiem dobre pocz±tki
ShantiPriya dobra jako¶æ, ciekawa scenka. Niby prosty aczkolwiek robi wra¿enie, bo Aishwaya w tej scenie jest bardzo efektowna
Postanowi³am zrobiæ jak±kolwiek animacjê, chocia¿ nie mam za du¿o czasu. Aishwarya mnie zachêci³a Mo¿e nie s± cudowne, ale, kurczê, s±. To ju¿ postêp.
Super! We¼, ten szlaczek na boku mi siê strasznie podoba. A s³uchaj, zarzucisz mo¿e linkiem do tego klipu, bo chêtnie bym se obejrza³a?
Hindustani
Supriya napisał:
Postanowi³am zrobiæ jak±kolwiek animacjê, chocia¿ nie mam za du¿o czasu. Aishwarya mnie zachêci³a Mo¿e nie s± cudowne, ale, kurczê, s±. To ju¿ postêp.
http://img703.imageshack.us/img703/4686/aishss2011.gif http://img717.imageshack.us/img717/1687/aishss20112.gif http://img522.imageshack.us/img522/2404/aishss20113.gif
Supryia genialne! Biorê je¶li mogê
akurat mi pasuje do sygnaturki.
Mishti mnie naprawdê siê podoba! I to ujêcie
ShantiPriya prosta, bardzo ciekawa animacja I ¶wietna jako¶!
Supriya i mnie podoba siê dodatek Umia³a¶ go wykorzystaæ, udane animacje ^^
Hindustani
Zauwa¿y³am, ¿e osoby które najwiêcej marudz±, zazwyczaj robi± co¶ dobrze
Supriya, tak ciebie mam na my¶li, ca³kiem udane te twoje animacje
Audrey mi³o ciê znowu zobaczyæ na forum, zreszt± Supriyê równie¿
milkaja jak mi³o, ¿e kto¶ mnie pamiêta!
Ja kiedy¶ robi³am animacje, ale jako¶ nie wychodzi³y mi Jak wy to robicie, ¿e wasze animacje nie s± takie "rozpikselowane" i jakby to uj±æ..."czyste"?
Wiesz, na to nie zawsze siê ma wp³yw. Osobi¶cie mam zawsze ustawion± opcjê, aby by³o maksimum jako¶ci bez wzglêdu na wielko¶æ (tj. ten suwaczek przy zapisywaniu pliku w Animation Shopie mam zawsze do samej góry), ale je¶li bna animacji jest np. wiele ¶wiate³ albo co¶, to tej ca³ej kaszki trudno unikn±æ. Miryê by trzeba dopytaæ, jak ona tego unika, bo chocia¿ dawno nic nie wrzuca³a nowego, to jednak nie przypominam sobie ani jednej jej pracy, na której trafi³aby siê jakakolwiek kasza. *-*
Zaczyna siê rozkrêcaæ
Fajne animacje
Bollymaniak
same ¶liczno¶ch <3