Off Topic z wątku : nasze zdjęcia
==================================================
no to kto wrzuci kolejne zdjęcia?
Jak chcesz to tu masz kolejne:
I coś do śmiechu:
A widzieliście to:
Robi postęp
Podoba mi się ta grubaska w stylu TATU, wiesz te dwie babeczki z Rosji. Fajna dziewczyna z wyobraźnią, ma fajny stanik i najbardziej kręci mnie jej żółty kapelusz. Inne kandydatki odpadają, jedna jakaś kolorowa jak by była córką malarza, inna podziurawiona jak by z Iraku przyjechała, tamta na samej górze wygląda jak żona Amisza, ta pod grubaską ta szczupła taka wygląda jak transwestyta podczas owulacji. Stanowczo grubaska
Gość
Nashita świetne kandydatki sama bym nie znalazła lepszych
Zaczyna się rozkręcać
Gash.. Co to było.. przezyłam wstrząs jak nigdy xD naprawdę. skąd wytrzasnęłaś te zdjęcia?
Hindustani
zrobiłam Wam porządek, żeby nie było oryginalne fotki niektóre są śmieszne, te śmieszne możesz dodać w tym wątku śmieszne, dziwne zdjęcia
Robi postęp
W ślimaka z takim
Zaczyna się rozkręcać
No nie... jestem w szoku... Hrithik długo musiałeś się malować do tego zdjęcia? xD
I skąd wziąłeś tyle sadła, aby mieć ten imponujący drugi podbródek??
Hindustani
Aż strach tutaj wchodzić takie osobliwosci tutaj prezentujecie Można zawału dostać
Gość
Hirthik jesteś bóstwem xD
Robi postęp
Wiem, w końcu się wydało, przypadkowo moja fotka wpadła tu, tam tam ała pach ała przewróciłem się o brzuch pach ała znów
To ja też coś dodam
Ostatnio edytowany przez madhhy (2008-08-13 20:12:39)
Dobry dyskutant
świetne
niezle usmialam sie ale spojrzalam na powinowactwo i z tego wychodzi, ze rzeczywiscie jest trzema osobami
Zakręcony
świetne... po prostu genialne
Przeczytałam dwadzieścia minut temu i dalej się śmieję
Zakręcony
milkaja napisał:
Aż strach tutaj wchodzić takie osobliwosci tutaj prezentujecie Można zawału dostać
Dokładnie, pierwsze zdjęcie to już spora dawka emocji, a co dopiero reszta