Kajol jest bardzo zapracowaną kobietą. Dotychczas dużo pracowała nad filmem ''U,Me Aur Hum''. Teraz nowy rok przyniósł za sobą również nowe filmy, które jeszcze w tym roku będziemy mogli zobaczyć
Aktorka, która dopiero co podpisała kontrakt razem z Shahrukh'iem związany z filmem ''Mr.Khan'' teraz pracuje nad rolą do filmu ''Idioci'' (org. Idiots) Hirani'ego.
Film ''Idioci'' Rajkumara Hirani'ego oparty jest na powieści ''Five Point Someone'' Chetana Bhagata i opowiada ona o trzech studentach. W ciągu kilku miesięcy film trafi do kin. W filmie oprócz Kajol zobaczymy Johna Abrahama, Saif'a Ali Khana i Aamira Khana.
Kajol radziła się Shahrukha jak ma zagrać swoją rolę w filmie. Miejmy nadzieję, że King Khan nie pójdzie drogą Aamira i nie zasugeruje, by zmienić scenariusz.
Podziękowania dla TARYLLa, który pomaga mi w tłumaczeniu tekstów
Żródło: kajol-mania.net
Ostatnio edytowany przez Nashita (2008-01-12 21:09:22)
TARYLL, wierz mi, że ja też jestem very happy Aż za VERY Dla fanów to jest po prostu coś nie do opisania
Ostatnio edytowany przez Nashita (2008-01-13 19:51:23)
Robi postęp
Wkręca się
Świetne wiadomości
Kajol podpisała kontrakt na film Mr. Khan więc jest już pewne, że znów zobaczymy słynny duet SRKajol na ekranie
Poza tym Kaju będzie grać w nowym filmie Kajol jest świetną aktorką i nie mogę się doczekać aż zobaczę U, Me Aur Hum no i nowy projekt.
I tak jak napisała najila fajnie znów "usłyszeć", że Szaru i Kajol wciąż się przyjaźnią i doradzają w różnych sprawach.
Ostatnio edytowany przez Kiran (2008-05-15 15:42:24)
Wkręca się
no to bosko
A ja nie mogę się już doczekać powrotu duetu wszechczasów więc na ten film będę oczekiwała z niecierpliwością. Bardzo dobrze, że Kajol znów dużo zaczyna grać, brakowało jej u boku SRK ;P
Robi postęp
świetny news.. juz nie moge sie doczekać tych filmów.. najbardziej chce zobaczyc Kajol z Szaruczkiem
Bywalec
Cudownie!Nowe dzieła z Kajol,nie mogę się doczekać
A ja gdzieś słyszałam, że ma powstać nowy film z Kajol i Szaruczkiem! Czy to prawda?
Tak, to jest właśnie film Karana Johara 'My Name Is Khan' / lub 'Mr. Khan'
Hindustani
Tak to prawda, mają razem zagrać w filmie znów u Karana Johara i jeśli dobrze pamiętam to film ma nosić tytuł My name is Khan albo sam Khan i akcja ma się rozgrywać w Nowym Jorku, będą watki o terroryzmie.
Ostatnio z tego co czytałam Kajol podpisała w końcu umowę co do tego filmu, bo dosyć długo zwlekała, ale mam nadzieję że projekt dojdzie w końcu do skutku i to jak najszybciej
Sakina troszkę mnie wyprzedziła, ale generalnie chodzi o to ze film z Kajol i SRK ma powstać
milkaja napisał:
Sakina troszkę mnie wyprzedziła, ale generalnie chodzi o to ze film z Kajol i SRK ma powstać
Ach, ten refleks
Tak serio to film najprawdopodobniej ma powstać na początku przyszłego roku.
Sakina napisał:
milkaja napisał:
Ach, ten refleks
Tak serio to film najprawdopodobniej ma powstać na początku przyszłego roku.
to super
mam nadzieje, ze wraca na zawsze i nie bedzie robila sobie wiecej przerw, takich jak po urodzeniu Nyassy ( 5 lat )
Też mam taką !!! Oby bo zauważyłam że w tym roku tak sie rozkręciła że gra w większej ilości filmów niż Rani !! Zobaczymy co z tego wyniknie i czy będą fajne bo UMAH sie udał !!!
Sakina napisał:
Film ''Idioci'' Rajkumara Hirani'ego oparty jest na powieści [b]''Five Point Someone'' Chetana Bhagata i opowiada ona o trzech studentach. W ciągu kilku miesięcy film trafi do kin. W filmie oprócz Kajol zobaczymy Johna Abrahama, Saif'a Ali Khana i Aamira Khana.
Kajol radziła się Shahrukha jak ma zagrać swoją rolę w filmie. Miejmy nadzieję, że King Khan nie pójdzie drogą Aamira i nie zasugeruje, by zmienić scenariusz.
JA chcę widzieć ten FILM!!
Tylko szkoda, że zamiast Kajol będzie jednak Kareena... Ale Kareenę też bardzo lubię, więc jest spoko
JOHN ABRAHAM I SAIF ALI KHAN W JEDNYM FIMIE? czekam z niecierpilwoscia :PPP
Na pewno będzie fajny !!
Zakręcony
Kajol powraca po długie przerwie i jest wychwytywana przez reżyserów i nie m a się co dziwić, jest świetną aktorką i do tego pojawi się w nowym filmie z Shahrukiem to kolejny wielki plus .
Idiots ?? To juz nie aktualne (niestety )