Strony: 1
Wątek Zamknięty
W Rzeczpospolitej ukaże się kolekcja "Cuda świata". Będzie to barwna publikacja przybliżająca kraj, jego kulturę oraz najważniejsze miejsca i obiekty z prestiżowej listy Światowego Dziedzictwa Kulturalnego UNESCO.
O Indiach będzie co prawda dopiero 2 maja, ale warto już o tym wspomnieć
Wydanie będzie zawierać opis 100 najważniejszych zjawisk, miejsc, rzeczy, które tworzą niepowtarzalny klimat Indii. Czytelna chronologia oraz unikalne zdjęcia, aktualne i różnorodne informacje dla wszystkich miłośników podróży, historii świata i ludzkości.
Tom zawiera działy:
- Perły architektury
- Magia przyrody
- Skarby kultury
- Ludzie i styl życia
Data wydania: 2008-05-02
W kiosku do: 2008-05-09
Tytuł prasowy: Rzeczpospolita
Cena z dodatkiem: 19.99 zł
link do stronki:
http://www.dodatkidogazet.pl/ksiazki/ri … datek.html
Gość
Mhm moze byc ciekawe tyle ze bede myslal wtedy jak mature zdac to nie wiem czy kupie
Gość
Mozna kupic zawsze a po maturze przeczytac:)
Mad napisał:
Mhm moze byc ciekawe tyle ze bede myslal wtedy jak mature zdac to nie wiem czy kupie
Potraktuj więc ten album jako nagrodę za bardzo dobrze zdaną maturę
Jutrzenka
Hindustani
Byłoby świetnie o tym nie zapomnieć i kupić sobie a nuż kiedys wykorzystam w praktyce i wybiorę sie do Indii
Mam taką nadzieję
Nabijacz
chyba kupię chce mieć jakąś książke o Indiach w domu
Dobry dyskutant
Już sobie ustawiłam przypomnienie
Robi postęp
musze sobie gdzies zapisac zeby nie zapomnieć.. ale musze to miec
Bywalec
Ja tez musze to miec. Kiedys kupilem przewodniki po Indiach i Nepalu dolaczone do gazety wyborczej - bardzo fajne. I jeszcze jedno - napisalem wiadomosc na forum, ze mam sporo ebookow o Ibdiach, przede wszydtkim po angielsku, wiec jakby ktos chcial, moge wyslac mailem. Piszcie na pw albo na moj adres pawo12@wp.pl
Ha! Udało mi się Można jeszcze szukać w kioskach, jak mi powiedziano do wydawnictwa dopiero w piątek odsyłają. Książka śliczna z piękną przedmową, mnóstwem zdjęć i nawet z Szarukiem
Gość
Tak, książka bardzo ciekawa. Dla początkujących w sam raz a i dla fanów nie lada gratka Stronka o Bolly jest extra, tylko nie znam aktorki na stronie przed
Bollyamator
Niestety ja ja kupiłam tej książki gdyż w żadnym sklepie jej nie ma
Ja leciałam raniutko do sklepu (raniutko, o 10 z łaski swojej no ale w sobotę to nikomu się wstać nie chce) i bez problemu dostałam. Jeśli ktoś zna sympatyczną kioskarkę, to radzę popytać o zwroty w hurtowni, zawsze są, choćby nie wiem jak szybko towar znikał z półek - znajdą się zwroty!
Wątek Zamknięty
Strony: 1