Hindustani
Ta wiadomość rozchodzi sie z ust do ust w mgnieniu oka! Deepika ostatnimi czasy najbardziej rozchwytywana dziewczyna w Bollywood wyjawiła, że spotyka sie z Ranbirem, znanym z udziału w filmie Saawariya. Nie minął miesiąc od chwili gdy rozpisywano się, iż Deepika rozstała się ze swoim chłopakiem krykiecistą Yuvraj Singh.
W tym miesiącu jak potwierdziła pieknośc z Om Shanti Om spotykała się jednak z najmłodszą latoroślą Kapoor, Ranbirem. Aktorka zręcznie uchyla się od podejrzeń o związek z krykiecistą. Podobno jedynie poznała się z krykiecistą, gdy była na meczu w Australii. Biedny Yuvi!
Para Deepika i Ranbir zapoznała się dzięki Siddahrth Anand, którego można uznać za kupidyna, gdyż to dzięki jego filmowi para spotkała się w Australii a ich miłość rozkwitła.
Filmem, w którym para występuje razem a gra z nimi również Bipasha Basu jest - Bachna Ae Haseenon, w reżyserii Siddahrth Ananda. Prace nad filmem mają się prawdopodobnie zakończyc w sierpniu tego roku.
Bollymaniak
Wreszcie uzyskałam potwierdzenie Już po obejrzeniu Filmfare Awards 2008 wydawało mi się że mają się ku sobie ale to były tylko moje domysły i tak sobie mówiłam: "No, dwoje najlepszych debiutantów, może coś z tego będzie" I proszę Chyba mam dar jasnowidzenia Życzę im szczęścia
Ostatnio edytowany przez Chandramukhi (2008-03-13 17:49:14)
ewelina2111 napisał:
Co na to tarylll Będzie afera...
Heh, biedny Taryll ... Teraz będzie musiał znaleść sobie inną bollywoodzką piękność
A jeśli chodzi o tą pare, to jak najbardziej do siebie pasują
Szczęścia, po prostu
Bo KRÓL jest tylko jeden! <3
Gość
"ROMAN" sie wprowadził do Bollywood i ciągle grasuje, Deepika pierwszą ofiarą. Ładne z nich para, tylko jak patrze na ich oczy to 0 kontrast na maxa
Bollymaniak
Mad napisał:
"ROMAN" sie wprowadził do Bollywood i ciągle grasuje, Deepika pierwszą ofiarą. Ładne z nich para, tylko jak patrze na ich oczy to 0 kontrast na maxa
Masz rację, dopiero teraz się przyjrzałam Śmieszne ma oczka
najila_ewelina napisał:
Mad napisał:
Masz rację, dopiero teraz się przyjrzałam Śmieszne ma oczka
też się wcześniej nie przyglądałam:P
ale facet nawet niezły
Bollyamator
Teraz już się niestety rozstali