Nabijacz
Jakaś dziewczyna napisała na forum bollywood.pl że :
"W Kwietniowej "Olivi" Bedzie "DEVDAS"
widziałem zapowiedz w jakiejś gazecie,niestety niewiem w jakiej:)"
Nie wiadomo czy to prawda ale trzeb amieć nadzieję , ja się bardzo cieszę
Dobry dyskutant
to bombowo superancka wiadomośc było by fajnie gdyby to była by prawda:P super,że prasa pomyślała o Nas i dają coraz więcej filmów Bolly do gazet
Zakręcony
ale super film nie az tak mi sie podbal ale stroje i gra Aish była tam swietna chcialabym miec ten film
Bollymaniak
OMG!!!!!! Proszę dowiedzcie się czegoś na 100% bo jak przegapię to się zabiję! Plis! <> Devdas w gazecie!<aaaaaaaaaaa> A tak w ogóle czy on wyszedł w Polsce na DVD? Bo sobie nie przypominam...
Ostatnio edytowany przez Chandramukhi (2008-03-20 22:08:43)
Chandramukhi napisał:
OMG!!!!!! Proszę dowiedzcie się czegoś na 100% bo jak przegapię to się zabiję! Plis! <> Devdas w gazecie!<aaaaaaaaaaa> A tak w ogóle czy on wyszedł w Polsce na DVD? Bo sobie nie przypominam...
Tak wyszedł
Bollymaniak
Super
Zmieniłam tytuł
Bollymaniak
OOOOO MYYYYYY GOOOOOOOD!!! SUPEEEEEEER!!! Jeju, jak się cieszę! Normalnie wydaję nieartykułowane dźwięki!! Teraz powiedzcie mi tylko ile będzie kosztować!
Nabijacz
Jeśli będzie plakat kupuję, choć mam ten film
Ostatnio edytowany przez Shahrukhomaniaczka (2008-03-21 14:13:16)
Dobry dyskutant
Super wiadomość Naprawdę te gazety nas rozpieszczają, ale oby tak dalej Filmu nie widziałam więc tym bardziej mam nadzieję, że go kupię wraz z gazetą
Bollymaniak
Jeju!! Ja umrę z nadmiaru wrażeń! Chyba zacznę kupować wszystkie gazety co wydają filmy w podziękowaniu, żeby wzbogaciły się jeszcze bardziej i jeszcze więcej filmów wydawały
Zakręcony
ale super juz nie moge sie doczekac
Nabijacz
ja mam więc nie kupię. Ale naprawdę rozpieścili nas jak teraz przestaną dawać, to chyba pójdziemy na nich z siekierami ;D
Ostatnio edytowany przez Shahrukhomaniaczka (2008-03-24 14:37:50)
Bollyamator
Super na 100 % kupię!!!!!!!!!!!!!
o jaaa ale się ciesze, kurcze w sumie dopiero co ściągnęłam ten film sobie ale literki mi nie pasują więc nie będe musiała ustawiać bo będzie oryginał!! ale super kurcze juz sie nie mogę doczekać! wiecie co? ja normalnie zbankrutuje przez te filmy ^^ ale co tam
i znów szukanie po krakowie
Nabijacz
Agusia, będzie tyle kosztował
Link http://www.dodatkidogazet.pl/film/rid,3 … evdas.html
Ostatnio edytowany przez Shahrukhomaniaczka (2008-03-24 16:16:39)
Bollymaniak
Przypominam wszystkim że to już jutro Devdas ukaże się w Olivii
Dobry dyskutant
Ja również kupiłam Mam nadzieję, że i wam się udało albo uda się dostać ten egzemplarz z filmem
ja kupilam ale niestety mam troszeczkę nadpęknięte pudełko...na szczęście mało... nie podoba mi sie również to że strasznie słaby dźwięk i obraz jest... ale ogolenie najważniejsze ze to już ósmy oryginalny bolly
Bollyamator
Kupiłam dziś ten film i według mnie jest super. Kosztuje tylko 9.90
Bywalec
Ja też zauważyłem, że dźwięk i obraz są słabe, zwłaszcza dźwięk. Jest jakby przytłumiony i mało przestrzenny. Moje pliki mp3 są lepszej jakości niż dźwięk na płycie, a tak nie powinno chyba być. Miałem ten film na 2 cd i dźwięk i obraz na nich był dużo lepszy, więc ogólnie nie jestem zbyt zadowolony.
pawo12 napisał:
Ja też zauważyłem, że dźwięk i obraz są słabe, zwłaszcza dźwięk. Jest jakby przytłumiony i mało przestrzenny. Moje pliki mp3 są lepszej jakości niż dźwięk na płycie, a tak nie powinno chyba być. Miałem ten film na 2 cd i dźwięk i obraz na nich był dużo lepszy, więc ogólnie nie jestem zbyt zadowolony.
Ja mam takie same wrażenia, tyle że i tak jestem zadowolona bo lubię mieć takie ładne filmiki w pudełkach
Hindustani
a ja się dopiero dzisiaj o tym dowiedziałam że ten boski film jest w dodatku do gazety..., jeden dzień różnicy, może jeszcze będzie właśnie wysłałam komu trzeba smsa może mi kupi
Dobry dyskutant
Na pewno jest jeszcze dostępny z gazetą ten film, bo w końcu to miesięcznik, więc myślę że nie będziesz miała Aishwarya kłopotu z zakupem jej
Hindustani
Już mam, ha! w ekspresowym tempie ale problemy trochę były, bo nie było w paru sklepach. Świetnie mieć jeden ze swoich ulubionych filmów w wydaniu Dvd, tylko obawiam się tej jakości o której mówicie
Nabijacz
Ja tez go kupiłam nawet wczoraj rano..ale głupio ze tłumaczą na piosenkach(lektor)
Ostatnio edytowany przez Buba_Bollywood (2008-03-28 20:58:51)
Hindustani
Oglądajcie film z napisami, wtedy na piosenkach będą napisy a nie lektor. Mój egzemplarz jakościowo jest bardzo dobry, głos też bo sprawdzałam na dvd... chyba że powinna być lepsza ale według mnie jest ok.
Nabijacz
Właśnie oglądnęłam z napisami U ,mnie jakość też jest dobra
Ekspert ds. SRK
Mam MAM .. KUPIŁAM WCZORAJ "Devdasa" i ostani w mieście dodatek do Naj "Asokę"
Udało mi się
Gość
Jutro kupie Olivie jak sie uda W Pani Domu będzie KHNH lub Duma i uprzedzenie do wyboru, 3go chyba
Dobry dyskutant
Tak ?? No to super, mam nadzieję, ze tym razem uda mi się kupić KHNH, bo kiedyś jak chciałam kupić bo dowiedziałam się przypadkiem to już nie było
Nie wiem czy wiecie ale 17.04 w Pani Domu będzie "Żona dla zuchwałych". Ja już się nie mogę doczekać kocham ten film
Gość
No Devdas kupiony, dzis obejrze go x2 Teraz w lepszej jakosci
Bollymaniak
KLoleny film kupiony a czasu na obejrzenie brak
Nabijacz
Chciałam kupić koleżance mamy , ale była sama OLIWIA bez dodatku
Hindustani
A ja już obejrzałam Devdasa. Strasznie lubię tamtejsze piosenki Wiecie co zauważyłam? jesli tą płytę z Olivii dawałam do dvd to obraz był ok, a jak płytę oglądałam przez komputer (odtwarzałam przez program PowerDvd) to był taki sobie.
Bollyamator
"Devdas" bardzo mi się podobał z niecirpliwością czekam na kolejne filmy dodane do gazety