Strony: 1
Wątek Zamknięty
W dniach 11-13 kwietnia 2008 odbeda sie pokazy filmu Om Shanti Om w Warszawie w kinie Muranów.
http://bollywood.pl/news.php?Id=2184
Tak wyszlo,ale zapraszamy do Warszawy W ogole bardzo dziwne,ze kino sie z tym w ogole nie obnosi :> Dowiedzialam sie o tym przypadkiem. Nie ma zadnych plakatow, informacji, nic, tylko ten artykulik :[: A to w sumie dla nich duzy zysk,bilet kosztuje 30zl O_O Jednak fani najwyrazniej wytropili info, bo miejsca sa juz tylko na niedziele i poczatkowo pokaz mial byc w 1 dzien,a dali 2 dodatkowe Nie znam tego filmu,ale czytalam tu na forum,ze bardzo dobry,wiec znow chora bede leciec do kina
Ostatnio edytowany przez Mysza (2008-04-08 19:07:13)
Wkręca się
a ja wyczytałam gdzieś (zabijcie mnie, ale źródła sobie nie przypomnę), że ponąć Om Shanti Om ma być w maju wyświetlany w całej Polsce. Może u Was to tylko pokazy przedpremierowe? Widziałam już film, ale chętnie obejrzę jeszcze raz na dużym ekranie. A zwłaszcza Sharuczka w wiadomej piosence
Tak,tak,to pokazy przedpremierowe sa Jednak ja ide teraz ze znajomymi,bo jak filmy wchodza do kin,to znajomych zebrac nie moge W ten sposob przegapilismy Fane i KANK. Na KANK to chociaz z jedna z kolezanek bylam jak byl pokaz przedpremierowy,a Fany nie widzialam na duzym ekranie i juz nie zobacze,bo umknal nam zupelnie moment jak weszla do kin
Ostatnio edytowany przez Mysza (2008-04-11 15:23:37)
Wątek Zamknięty
Strony: 1