Nabijacz
Podobno w majowej OLIVII ma być KANK
Gość
Ja kupie na pewno nie oglądałem tego filmu a ponoć jest niezły
Dobry dyskutant
Ale super a zastanawiałam się, żeby niedługo kupić ten film- i tu proszę są szanse, że będzie w gazecie
Robi postęp
KANK ?? ale świetnie.. bardzo lubie ten film.. napewno kupie..
Zakręcony
ale super moja kolekcja sie bardzo powiekszy
Hindustani
Polecam ten film każdemu kto jeszcze nie oglądał! jest boski! uśmiałam się na nim co nie miara, według mnie Kank i Saalaam Namaste są moimi ulubionymi komediamii, choć Kank mimo śmiesznych wątków jest smutny.
Bollyamator
Jesli to prawda to musze bez zastanowienia kupić ten film :-):-):-)
Bywalec
Ja te kupie ten film na 100 procent, chociaz go mam i to nawet wydanie kolekcjonerskie dwuplytowe. Ten egzemplarz bedzie do pozyczania albo wymienienia sie
Zakręcony
KANK jest jednym z lepszych filmow bolly
z cala pewnoscia nalezy do czolowki i wszyscy fani bolly powinni go obejrzec
a ja napewno kupie
Robi postęp
Mi się tam nie zbyt podobał. na pewno lepszy byłby z Kajol
Robi postęp
Ja muszę kupić KANK i Chalte Chalte, ale moja mama pracuję w kiosku, a że
bardzo mnie kocha heh,
to mi weźme.
Ostatnio edytowany przez preity-zinta (2008-04-17 16:28:12)
KANK ma byc już jutro w Oliwii !!!!!!
http://www.dodatkidogazet.pl/film/rid,4 … datek.html
Robi postęp
juz jutro?? ojoj... a ja szykowałam pieniążki na maj.. no trudno.. jakos namówie kochaną mamusie na te pare zł .. ale świetnie.. ze jest w gazecie.. ten film jest boski..
Wkręca się
rano specjalnie wstanę co by na pewno dostać
Zaczyna się rozkręcać
Bosko... a w Empiku po 50 zł..
Bollymaniak
Aaaaaaa!! To już jutro?!! OMG! Dobrze że napisałyście bo bym jeszcze przegapiła i dopiero bym sobie dorobiła... Super! Uwielbiam ten film To dodatki też będą???????
Wkręca się
Już zakupiłam nie mogę się doczekać wieczora aż obejrzę ten film zwłaszcza że jeszcze go nie oglądałam
Gość
Kupiłem, byłem przed kioskarka i przed dostawą ;] Też nie ogladałem, ale osłuchałęm sie juz w mp3 z filmu Rani ^^ i Preity mhm
Bollyamator
Słuchajcie ! Dziś jest nie tylko KANK w Oliwii ale także w magazynie Kino Domowe jest Yeh Lamhe Judaai Kei ( Miłości nie oszukasz) z SRK . Ja już kupiłam.
Pozdrawiam
Nabijacz
ale to jest numer marcowy chyba, tylko było wznowienie
Robi postęp
a mi sie udało mame namówic i dała mi kaske na film.. obejrze go sobie wieczorem..
Zakręcony
mam mam mam ale super zaraz kolejny raz go soie obejrze
Dobry dyskutant
Na szczęście w porę się zorientowałam, że już jest dostępny ponieważ przez kilka dni nie miałam neta I oczywiście udało mi się kupić
A ja myślałam że wyjdzie dopiero w maju
Dobrze że mój młodszy brat potrzebował coś z kiosku
Jak zauważyłam film od razu ubłagałam mamę
I MAM
Bo KRÓL jest tylko jeden! <3
Bollyamator
Kupiłam ten film, jest poprostu BOSKI, można się przy nim uryczeć ale też pośmiać. Polecam każdemu, musicie to obejrzeć!!!!!!
Zakręcony
uwielbiam go oja wspolokatorka obejrzala i sie tak samo w nim zakochala jak ja hihihi
Robi postęp
i już mam.
obejrzałam i cudo
Hindustani
Też na szczęście udało mi sie trafić bo zorientowałam sie dzien po fakcie ale udało sie
Co prawda już wczesniej oglądany, ale to zdecydowanie jeden z lepszych Bolly wiec w kolekcji zabraknąć go nie mogło
Bollymaniak
kupione oczywiście, kocham moją mamę