Strony: 1
Wątek Zamknięty
Hindustani
Po super hitach w Tamilskim i Telugu "Gajini będzie miało swoją wersję również w Bollywood.
Ma być to wersja orginalnej Tamilskiej w reżyserii A.R.Murugadas z Suryą, która stała się wielkim hitem w Kollywood. W Bollywood główną rolę zagra Aamir Khan.
Obecnie Aamira można zobaczyć z fryzurą jaką miał w filmie Surya, ale aktor twierdzi że w Bollywoodzkiej historii są jednak pewne zmiany, aby dostosować film do widzów Bolly. ( pewnie ułagodzą znacznie żeby zbyt drastycznie nie było )
Surya w Kollywoodzkim Gajini
Aamir
A.R.Murugadas również reżyseruje wersję Hindi filmu a głowną rolę żeńską zagra tak jak w Tamilskiej wersji filmu aktorka - Asin.
Asin i Surya w Gajini
Oby złagodzili.... jakoś nie mam przekonania do hinduskich bijatyk... takie naciągane i sztuczne Aniyan to normalnie ogladalem z bananem na ustach jak oglądałem te bitki z południa ^^
Ostatnio edytowany przez Mad (2008-04-10 23:03:54)
Zakręcony
hmm no nie powiem Aamir fajnie wyglda w tej fryurce
ale bolly i te ich bijatyki oj nie przepadam
ale jak z Aamirem to pstaram sie go obejrzec ze wzgledu na niego i
nie nagrywaja i wydaja w Pani Domu
Hindustani
Bollyoodzka wersja Ghajini z Aamirem Khanem ma wejść na ekrany prawdopodobnie w październiku, przynajmniej tak planują twórcy filmu.
Reżyserem filmu jest A R Murugadas. Twórcą ścieżki dźwiękowej - A R Rahman.
źródło: www.indiaglitz.com
Bywalec
Hmm nowy film z Aamirem?Moze byc ciekawie
AAA Właśnie ukazało się pierwsze promo!
Jejku. Umarłam teraz, aaaaaaaaaaa jak ja chcę ten film wreszcie zobaczyć! Już wiem że Aamir podoba mi się bardziej od Suryi Jaka klata, no nie wytrzymam Jeśli to wejdzie do kin, to chyba wykupię całą salę, żeby móc piszczeć z zachwytu na osobności
Jaaaakie fajne sceny walk się szykują, łał
Aamir w kapeluszu, ojej.
Zakręcony
Kurczę, ale podobni prawie jak kropka w kropkę jeszcze z tym wycięciem na głowie coraz częściej zaczynają się pojawiać produkcje z filmów Tolly na Bolly lub na odwrót . Promo bardzo ciekawe.
Ostatnio edytowany przez ewelina89 (2008-10-28 20:56:53)
Bollymaniak
Ja tam za Aamirem nie przepadam i uwarzam że Surya jest przystojniejszy ale nie omieszkam obejrzeć tego filmu jak już będzie. Mimo wszystko teraz na tych zdjęciach też dostrzegam podobieństwa między nimi. Co do scen walk to myślę że w bolly będą bardziej realne niż na południu. Od swojego pierwszego filmu z południa zauważyłam tą różnicę, a mianowicie tolly i kolly ma strasznie sztuczne sceny walk (ludzie XXI wiek, halo! ) a bolly jest raczej realne jak na te czasy przystało (wystarczy spojrzeć na Dona 2006 )
Wątek Zamknięty
Strony: 1