Hindustani
Jak wielu fanów tego Bollywoodzkiego gorącego przystojniaka Hrithika Roshana chciałoby go dotknąć czy zrobić sobie z nim zdjęcie?
To chyba niemożliwe żeby dokładnie ustalić, tak wielu znalazłoby się chętnych.
Teraz jego najzagorzalsi fani będą mogli go zobaczyć w Londynie z bardzo bliska. Ale niestety nie tego prawdziwego Hithika z krwi i kości
Mianowicie już niedługo w Londynie woskowa figura Hrithika stanie się jedną z atrakcji słynnego Muzeum Woskowego Madamme Tussaud.
Amitabh Bachchan był pierwszą z Bollywoodzkich gwiazd, który doczekał się swojej figury woskowej. Po nim przyszła kolej na figury Shahrukh Khana, Aishwaryi Rai i Salmana Khana.
A teraz do tego znakomitego grona dołączy również Hrithik Roshan
Gratulacje Hrithik
Dobry dyskutant
Gratuluję Hrithikowi Ostatnio nawet moja kumpela jak była w tym muzeum w Londynie to zrobiła specjalnie dla mnie zdjęcie Amitabha Bachchana, bo wie, że lubię Bollywood
Mmm... no no Będę miała co zwiedzać
Hehe mam nadzieję że w muzeum można spędzić cały dzień, co nie?
Bo KRÓL jest tylko jeden! <3
Haha i może przy okazji zdarzy się coś takiego jak w Jhoom Barabar Jhoom Ja bym nie miała nic przeciwko, mogę nawet skręcić tę kostkę...
Szkoda że te figury nie są interaktywne
Wkręca się
Hmmm jak już sie wybiore do tego muzełm to całą kalekcje zdjęc przywioze. Całkiem spora grupka bolly aktorów ma już swoje figury oby tak dalej.