Gość
* Wszystkie toalety mia³yby deski poprzybijane lub poprzyklejane na sta³e.
* Bary dla samotnych by³yby wyposa¿one w wykrywacze metalu, ¿eby wykryæ ukryte w kieszeniach obr±czki.
* Mê¿czyzna nigdy nie uzyska³by okre¶lenia: "dobra partia" tylko dlatego ¿e oddycha.
* Idealna waga dla kobiety zosta³aby okre¶lona na poziomie 80 kg.
* Zakupy zosta³y by uznane jako dyscyplina olimpijska.
* Reputacja mê¿czyzn by³aby okre¶lana w taki sposób jak w tej chwili kobiet.
* Kobiety z zimnymi rêkami bada³yby prostatê.
* Okres by³by niepodwa¿alnym dowodem niewinno¶ci dla s±du.
* Zabronionoby mê¿czyznom jedzenia na mniej ni¿ dwie godziny przed snem potraw wytwarzaj±cych gazy.
* Ma³e dziewczynki czyta³yby "Królewna ¦nie¿ka i Siedmiu Ch³opów Na Schwa³"
* Mê¿czy¼ni zarabialiby 70 centów w porównaniu do 1 dolara dla kobiety na tym samym stanowisku.
* Mê¿czy¼ni musieliby kupowaæ PLAYBOY'A dla artyku³ów, poniewa¿ zdjêæ nie by³oby w nim w ogóle.
* Mê¿czy¼ni byliby zmuszeni do nauki i czêstego u¿ywania zwrotów: "Przepraszam", "Kocham Ciê", "Jeste¶ piêkna", "Ale¿ absolutnie! Wcale nie wygl±dasz grubo w tej sukience".
* Mê¿czy¼ni byliby ca³kowicie os±dzani po wygl±dzie natomiast kobiety wy³±cznie po osi±gniêciach.
* Mê¿czy¼ni byliby zmuszeni po¶wiêcaæ kobietom tyle uwagi, ile poswiêcaj± swoim samochodom.
* Wiadomo¶ci sportowe w TV nie trwa³yby d³u¿ej ni¿ 60 sekund.
* Wszyscy mê¿czy¼ni byliby zmuszeni do spêdzenia co najmniej jednego miesi±ca w SNPM czyli Symulatorze Napiêcia Przedmiesi±czkowego
[z innego forum...]
Bollymaniak
¦wietne
Tak powinno byæ przez.... hmmm.... 1 miesi±c
Mad jak dziewczyny to zobacz± to napisz± petycjê i tak bêdzie
Dobry dyskutant
Dobre podoba mi siê to
Gość
[Musisz być zalogowany, aby przeczytać ukrytą wiadomość]
Zakrêcony
hihhi dobre to jest
ale byloby bombwo z k symultorem
wtedy raz na zawsze by sie zamkneli jakbysmy zaczely narzekac hihihi
Wkrêca siê
czy taki ¶wiat nie by³by piêkny? ;-)
Gość
"* Mê¿czy¼ni musieliby kupowaæ PLAYBOY'A dla artyku³ów, poniewa¿ zdjêæ nie by³oby w nim w ogóle.
* Mê¿czy¼ni byliby zmuszeni do nauki i czêstego u¿ywania zwrotów: "Przepraszam", "Kocham Ciê", "Jeste¶ piêkna", "Ale¿ absolutnie! Wcale nie wygl±dasz grubo w tej sukience".
* Mê¿czy¼ni byliby zmuszeni po¶wiêcaæ kobietom tyle uwagi, ile poswiêcaj± swoim samochodom.
* Wszyscy mê¿czy¼ni byliby zmuszeni do spêdzenia co najmniej jednego miesi±ca w SNPM czyli Symulatorze Napiêcia Przedmiesi±czkowego"
to mi siê podoba najbardziej
chocia¿ przez miesi±c niech tak bêdzie . . .
Dobry dyskutant
Beata napisał:
chocia¿ przez miesi±c niech tak bêdzie . . .
Zgadzam siê w zupe³no¶ci
Ostatnio edytowany przez dijan_Roksia (2009-01-20 12:08:27)
Zakrêcony
...
¦wiat by³by lepszy I tyle ode mnie
Zaczyna siê rozkrêcaæ
odniose sie troche do tego
Mad napisał:
* Wszystkie toalety mia³yby deski poprzybijane lub poprzyklejane na sta³e.
zaden problem dla faceta
* Bary dla samotnych by³yby wyposa¿one w wykrywacze metalu, ¿eby wykryæ ukryte w kieszeniach obr±czki.
to mnie nie dotyczy
* Mê¿czyzna nigdy nie uzyska³by okre¶lenia: "dobra partia" tylko dlatego ¿e oddycha.
a wiec mezczyzna dalej moglby tak okreslac kobiete
* Idealna waga dla kobiety zosta³aby okre¶lona na poziomie 80 kg.
juz widze te kolejki do kardiologow
* Zakupy zosta³y by uznane jako dyscyplina olimpijska.
z checia bym to zobaczyl
* Reputacja mê¿czyzn by³aby okre¶lana w taki sposób jak w tej chwili kobiet.
nie dotyczy
* Kobiety z zimnymi rêkami bada³yby prostatê.
bez komentarza
* Okres by³by niepodwa¿alnym dowodem niewinno¶ci dla s±du.
dobre
* Zabronionoby mê¿czyznom jedzenia na mniej ni¿ dwie godziny przed snem potraw wytwarzaj±cych gazy.
j.w.
* Ma³e dziewczynki czyta³yby "Królewna ¦nie¿ka i Siedmiu Ch³opów Na Schwa³"
* Mê¿czy¼ni zarabialiby 70 centów w porównaniu do 1 dolara dla kobiety na tym samym stanowisku.
i przestali nimi byc
* Mê¿czy¼ni musieliby kupowaæ PLAYBOY'A dla artyku³ów, poniewa¿ zdjêæ nie by³oby w nim w ogóle.
n/d
naduzywanie pewnych slow prowadzi do zmniejszenia ich wartosci
* Mê¿czy¼ni byliby ca³kowicie os±dzani po wygl±dzie natomiast kobiety wy³±cznie po osi±gniêciach.
b/k
chyba kobiety lubia samotnosc
* Wiadomo¶ci sportowe w TV nie trwa³yby d³u¿ej ni¿ 60 sekund.
OK, sprawdze w necie
* Wszyscy mê¿czy¼ni byliby zmuszeni do spêdzenia co najmniej jednego miesi±ca w SNPM czyli Symulatorze Napiêcia Przedmiesi±czkowego
za co takie meki
[z innego forum...]
oczywiscie niezly tekst
Niez³e Mog³oby byæ ca³kiem...¶miesznie...
Gość
irkaaa:) napisał:
skubie napisał:
odniose sie troche do tego
Mad napisał:
za co takie meki
[z innego forum...]oczywiscie niezly tekst
a za co my mamy mieæ takie mêki?
DOK£ADNIE ! ! ! ZA CO ? ? ? Uwa¿am ¿e ka¿dy facet CHOCIA¯!!! raz w ¿yciu powinnien prze¿yæ to co my prze¿ywamy co miesi±c zobaczyliby ile kobieta musi wycierpieæ, znie¶æ, i namêczyæ siê
¿yczê Wam tego panowie chocia¿ raz
hmm przy okazji wspominamy MADA !
Ja uwa¿am, ¿e kobieta jest kobiet±, facet facetem, ale:
1. kobieta nie powinna byæ oceniana po wygl±dzie, powinna mieæ okazjê zrobiæ karierê bez jojczenia, ¿e jeszcze nie ma mê¿a i powinna mieæ ginekologa z ciep³ymi rêcami
Sta³y bywalec
Gdyby kobiety rz±dzi³y ¶wiatem....nie by³oby wojen.
Kobiety nie u¿ywaj± si³y fizycznej, s± dyplomatkami.
Robi postêp
Fajne spostrze¿enia
Zakupy zosta³y by uznane jako dyscyplina olimpijska. Ojoj to by siê dzia³o
* Wiadomo¶ci sportowe w TV nie trwa³yby d³u¿ej ni¿ 60 sekund. Hehe akurat to by mi przeszkadza³o Lubiê sport.
Dobry dyskutant
1)Krzywdzenie ich by³oby karalne.
2)W swoim planie dnia mia³yby jakie¶ SPA i bukiet kwiatów na dzieñ dobry.
3)Mê¿czy¼ni musieliby upewniaæ je o swoim szacunku,mi³o¶ci i oddaniu.
Pokaza³am to tacie. Zarechota³ jak norka. Bo jego prawie ¿aden punkt nie dotyczy Playboy, samochod, bary dla samotnych... Ale wydrukujê i poka¿ê kolegom w szkole Girls power:)
Bollyamator
nie no, po prostu ¶wietna ta lista Mi siê baaardzo podoba
Zaczyna siê rozkrêcaæ
by³o by ¶miesznie
News Team
Z tego jedynie siê ¶mieje, bo wiele kobiet by siê zbuntowa³o przeciwko niektórym (jak nie wszystkim) pomys³om.
Zakupy, jako dyscyplina sportowa? Ja to jedynie kupujê ksi±¿ki, p³yty oraz filmy, wiêc jedynie w takiej formie by³oby to u mnie dopuszczalne. A jestem w stanie wydaæ sporo na ksi±¿ki i p³yty na tzw. "jednym posiedzeniu".
Pamiêtam, jak mnie matka si³± wygoni³a po kieckê na ¶lub kuzyna (a ¶lub w sierpniu by³). Mia³am okre¶lon± sumê na kieckê i jakie¶ tam dodatki. Wróci³am do domu z 5 ksi±¿kami i 50groszami reszty z tej¿e sumy. Kiecki i dodatków brak. Bo po co?