Bollymaniak
Pomyślałam że można stworzyć wątek gdzie będziemy rozmawiać o naszych avatarkach i sygnaturkach, skąd się wzięły, dlaczego takie a nie inne i je oceniać, czy nam się podobają czy nie
Ja mogę zacząć
Mój avatarek mam od samego początku przygody z Bollywood i jest na nim SRK (po co ja to mówie ) a to dlatego że go uwielbiam <3 Nigdy go nie zmienię Natomiast na sygnaturce dlatego jest Vivek, ponieważ w obecnej chwili ze nim szaleję i w ogóle jest słodki, czyż nie?
I co myślicie, może być?
a ja mam propozycję...
może zrobimy taką mini-grę.
tzn. dana osoba ocenia avatara i sygnaturkę poprzedniej osoby krótkim komentarzem i oceną od 1 do 10.
hmm?
Jestem za!
Pasio, Twój avek oceniam na 10, ale sygnaturkę już na 8, bo jakoś mi nie współgra do końca z avkiem i zdjęcie mi nie do końca pasi. Avek jest boski, ale gdyby sygnaturka, jak dla mnie, powinna być też w sepii albo z jakimś innym zdjęciem.
Ostatnio edytowany przez Qausain (2008-05-14 19:56:07)
Bollymaniak
Ok, to ja Qausain Twój avek oceniam na 7 ponieważ lubię Kajol ale tam ją jakoś mało co widać, natomiast sygnaturkę oceniam już na 6, bo za Aamirem nie przepadam i do tego trochę grubo tu wygląda Zresztą jego look w Fanaa mi się nie podobał
Chandramukhi -> Twój av jest na prawdę fajny. No może dałabym 9. :]
A sygnaturka, nie wiem. hmm... Vivek... nie widziałam z nim żadnego filmu, więc nie jestem w stanie stwierdzić co o nim sądzę.
Nabijacz
Pasio mi sie bardzo podoba twoja sygnaturka Srk slicznie na niej wyszedł 10/10 jak dla mnie
NAtomiast avatar tez mi sie podoba , jest na nim taki hmm ... sexi ze tak powiem Ale nie lubie gdy Szaruk jest taki powazny dlatego oceniam to na 9 :]
Robi postęp
Yoaryana nie znam pani na twojej sygn. i avku, ale bardzo podoba mi się technika wykonania no i avek ładnie pasuje
9/10
10/10!! I za avka, i za sygnaturkę! Wiesz, że kocham LotD, a do tego wybrałaś sobie Saoirse jako motyw przewodni! Co prawda, wolę Gillian, ale Bernie też jest genialna, a zwłaszcza, kiedy tańczy solówki, więc 10/10!!
Ups! Zostałam uprzedzona! Ale avek i sygnaturkę Monci też oceniam 10/10, bo uwielbiam Rani, a tutaj wygląda po prostu cudownie!!
Ostatnio edytowany przez Qausain (2008-05-15 18:17:27)
Yoaryana:
Oceniam Twoją sygnaturę na 9, bo podoba mi się bardzo, jednak trochę jest za ciemna, chociaż to może być wina mojego monitora
A avatar: 10/10 jest przecudny
Iza, Twoją sygnaturkę oceniam na 10, bo uważam, że Preity ładnie wyszła, a poza tym lubię zrównoważony minimalizm (czasami). A avka nie ocenię, bo go nie masz!
Qausain, a ja oceniam twojego avka i sygnaturę 10/10
Dlaczego to chyba w moim przypadku wiadomo Kto mnie długo już zna wie, że mam świra na punkcie Kajol
Avek oczywiście zarąbisty! Kochane wariactwo Kajol... A sygnaturka - nic dodać, nic ująć. Połączenie Kajol-SRK po prostu boskie, prześliczny uśmiech Kaju, słodka mina Szarusia, no i piękny obrzęd Karwa Chouth. Na dodatek wszystko z cudownej piosenki 'Bole Chudiyan' z jeszcze cudowniejszego filmu 'Kabhi Khushi Kabhie Gham'
Nabijacz
Sakina za to ty tez masz sliczny avatar uwielbiam bransoletki i do tego jest taki kolorowy :]
A sygnaturka tez bardzo ładna . Na tym 1 "zdjeciu" najbardziej mi sie podoba i na ostatnim ma piekne oczy
Super ^^
Preeti, podoba mi sie twój avek. Taki... taki... indyjski Super
Odniosę się też do reszty:
W sygnaturce Izy Preity wyszła jak dziecko Ma taka dziecinną twarz. Ale podoba mi się
Yoaryana, świetny avek i sygnatura. Całkiem inna o tych które zawsze tu zamieszczamy.
Moncia1993, ja jestem teraz na etapie Laaga Chunari Mein Daagowej manii wiec wręcz ubóstwiam twój avek i sygnaturę. Poza tym ten strój Rai jest nieziemski!
Pasio, powiem tylko tyle - uśmiech SRK jest powalający!!!
Chandramukhi, Vivek świetnie wyszedł na tych zdjeciach Lubię gościa wiec sygna też mi przypada do gustu Avek to wiadomo, SRK robi swoje
Ostatnio edytowany przez Sakina (2008-05-18 10:52:38)
Bollymaniak
yoaryana:
avatar: Piękny obrót tancerki(?) ale mogła by być lepsza zawszę
sygnatura: orginalna, związana z tym co lubisz i pewnie wyrażająca ciebie
9/10 ;D
=========================================================
Ale początkowo temat był założony do tego, by tłumaczyć czemu taki więc ja powiem
A więc dlatego, że ostatnio coraz bardziej doceniam i lubię Vivka Oberoi
(który też jest moim mężem)
Dlatego taki avatar - wiadomo my
A tak serio bo po prostu chciałam zmienić, a ten avatar i sygnatura wydają mi sie ciekawe
i po prostu podobają mi się, a to chyba najważniejsze.
Zakręcony
Piękny Vivek, Najilo. I na avatarze i na sygnaturze. Poza tym sygnaturka szalenie mi się podoba. Moge dać 11 na 10? Mogę? Proszę... A jak nie to i tak maksimum.
najila napisał:
A więc dlatego, że ostatnio coraz bardziej doceniam i lubię Vivka Oberoi
Najila, ja mam tak samo z Vivekiem teraz, coraz bardziej go doceniam i lubię Jest świetnym aktorem i bardzo dobrym człowiekiem
Yoaryana, Twój avek i sygnaturkę oceniam na 8/10, a to ze względu na tego pana, bo ma bardzo sympatyczny uśmiech i miły wyraz twarzy Zakładam że to on jest także na avku?
Chandramukhi, Twój avek i sygnaturkę oceniam na 10! Avek, bo Szaru bosko wyszedł na tym zdjęciu (jakby myślał o jakiejś ładnej dziewczynie), a sygnaturkę, bo chociaż jeszcze nie widziałam żadnego filmu z Vivkiem, jest całkiem przystojny i wiele osób go chwali.
Zaś jeśli chodzi o mnie, to, jak widać, moje avki i sygnaturki zmieniają się z prędkością światła, bo nie potrafię się zdecydować. Obecny zestaw (SRK&Kajol w "Bole Chudiyan") wybrałam, bo podoba mi się mina Szaru na avku i ładnie ze sobą wyglądają. Poza tym, K3G to był mój pierwszy film Bolly, więc mam do niego duży sentyment.
Zakręcony
Chandramukhi napisał:
Yoaryana, Twój avek i sygnaturkę oceniam na 8/10, a to ze względu na tego pana, bo ma bardzo sympatyczny uśmiech i miły wyraz twarzy Zakładam że to on jest także na avku?
Tak, to on
Bollymaniak
yoaryana Twój już oceniałam Ale dziękuje za uznanie mojego avka i sygnaturki " Dzięki za miłe słowa
Więc ocenie Qausain
avek: boski, kocham ten moment, Kajol szalona, SRK zazdrosny i poważny Boska mieszanka...
sygnaturka: Ach ten uśmiech i wzrok Kajol Achhhh.... też mam bardzo duży sentyment do tego filmu wiec była bym na siebie zła i miała wyrzuty sumienia gdybym nie dała 10. Zresztą pięknie zrobiona sygnaturka
10/10
Bollymaniak
Najila, do Twojego avka i Twojej sygnaturki chyba nie muszę sie odnosić bo wiadomo co dam... Zresztą, nie jestem w stanie tego ocenić bo dla Viveka każda cyfra to za mało
Qausain, uwielbiam moment z Twojego avka, po prostu jak go pierwszy raz zobaczyłam to kilka razy cofałam żeby się móc dłużej pośmiać i też nie jestem w stanie go ocenić a sygnaturkę oceniam na 10 oczywiście SRK pięknie wyszedł a Kajol patrzy się na niego jakby chciała mu dać pstryczka w nos i to jest piękne
Zakręcony
Chandramukhi
Kocham tę minę Shahrukha, oczywiście 10/10. A Vivek, choć nie widziałam go w żadnym filmie to i tak bardzo mi się podoba, więc jak tu nie dać 9,5/10 A ten minusik to za to, że nie pasuje do avka
Robi postęp
hmm.. yoaryana .. powiem szczerze ze nie znam tego pana na sygnaturce ani tej pary co tanczy w avku no ale ogolnie bardzo ładne.. dlatego daje 10/10
@Amrita.
Jak to mówią dzieci u mnie na osiedlu "Avatar jest wyczesany i megaśny" Mistrzostwo świata 10/10 !!!
A sygnatura, ahhhhh. Czasem dwie połówki jabłka się nie połączą ;p Dobrze, że chociaż w filmach możemy zobaczyć jak wspaniały duet tworzą
10/10.
Nabijacz
Amrita :] sliczny avatar . Kajol cudnie na nim wyglada, a sygnaturka tez mi sie podoba ale rzadko ogladam zbuntowanych
Preeti avek 9,5/10 przez napis na samym środku
Yoaryana... ja też lubie River dance Michael Flatley jest po prostu genialny w stepowaniu
Zakręcony
monia272 napisał:
Yoaryana... ja też lubie River dance Michael Flatley jest po prostu genialny w stepowaniu
To nie Riverdance, a Lord of the Dance A Michael Flatley rzeczywiście jest genialny. Za wszystko
O twojej sygnaturce i avku już pisałam, ale się powtórzę... Shahrukh genialnie na nich wygląda (żaby nie było tak do końca offtopowo )
Ostatnio edytowany przez yoaryana (2008-05-19 16:36:51)
Bollymaniak
yoaryana, sygnaturkę juz oceniałam, ale avek widze nowy i oceniam go na 9/10 bo ten taniec wygląda sexi, bardzo mi się podoba jak mężczyzna trzyma kobiętę pewnie i blisko przy sobie A -1 dlatego że nie podoba mi się fryzura tej pani
Cóż, słodka, kochana Helen jak zawsze urokliwa jako mały elfik! I sygnaturka, i avek dostają ode mnie 10/10!!
Ostatnio edytowany przez Qausain (2008-05-19 19:56:41)
Zakręcony
No to wypadałoby wreszcie ocenić twój avek i sygnaturkę Qausain. Tak więc, najpierw avek:
nie lubię Kajol, dziwnie wygląda z tą miną, ale Shahrukh jest genialny w tej scenie. Sygnaturka z Bole Chudiyan, Kajol nawet dobrze wypadła, całość fajna, ładna czcionka, czego chcieć więcej?
Avek: 8/10 (wybacz, jestem uczulona na tą panią)
Sygnatura: hmm... wprawdzie to Kajol ale niech będzie 10/10
O yoaryana widze że całkiem odmieniłaś profil. Hmmm no więc dostaniesz 9/10 za sygnaturkę i avatarka razem. Dlatego 9 bo poprzedni image mi się bardziej podobał
Robi postęp
beti... avek sliczny.. uwielbiam te fotke szaruka.. 10.... a sygnaturka.. coz.. nic dodac nic ujac .. 10
Amrita*, avek dostaje ode mnie 10/10, bo Kajol ślicznie wygląda w żółtym. Ale sygnaturkę ocenię tylko na 7, bo nie bardzo pasuje mi do avka Poza tym, nie znam serialu, ale ludzie na tym zdjęciu wyglądają tak jakoś... nie wiem, dość wyzywająco i nieco wulgarnie. Bez obrazy... Może gdybym znała serial miałabym inne zdanie, ale tak...
Uwielbiam Bernadette i Flatley'a!! Po prostu cudownie i słodko wyglądają ze sobą na scenie, a w "Stolen Kiss" to najzwyczajniej w świecie cud, miód i orzeszki! W obu przypadkach 10/10!!
Zakręcony
O! Qausain widzę, że nowa odsłona. Sygnaturka piękna, nie widziałam tego filmu, ale może po niego sięgnę, tak mi się podoba . A Avatar też fajny, tylko mógłby być lepszej jakości.
Sygnaturka 10/10
Nabijacz
Simran16 śliczny avatar i sygnaturka uwielbiam Deepike 10/10
Qausain ty tez masz bardzo piekny avek A to jest z jakiegos filmu ? bo jezeli tak to musze go obejrzec xD
Preeti śliczny avek,co do sygnaturki to też bardzo mi się podoba 10/10:D
A,właśnie Qausain! zapomniałam o tobie! Twój avek i sygnaturke określę jednym słowem PRZEPIĘKNE!!!!!!!!! 100/10:D
@Yoaryana
Boskieeeeeeeeeeeee !!!!!!! I jedno i drugie
Mam takie pytanie, czy ta para taneczna, w życiu również tworzy parę ?? Prześlicznie razem wyglądają
(a ja znów postawiłam na minimalizm, tym razem tylko avatar bez sygnatury )
Bollymaniak
Iza, oceniam go na 8/10 (i może nawet trochę z ciężkim sercen to 8) i: dlatego 8 bo to jest z filmu Kal Ho Naa Ho który KOCHAM, a dwa mniej dlatego że nie lubię Preity
-------------------
Ja mam ciągle to samo więc jeśli ktoś już oceniał to nie musi drugi raz i może mnie ominąć i ocenić Izy, nie pogniewam się
Bywalec
Chandramukhi - Avek oceniam na 8,bo jest bardzo ładny,ale nie lubie SRk,a sygnaturke na 10,Vivek jest extra!
Dobra, to po kolei!
Simran16, podoba mi się Twój zestaw! Ładny kolorystycznie, a i ta nowa sygnaturka jest śliczna! W obu przypadkach 10/10!
Preeti, Twój avek jest cudny, taki tajemniczy, a sygnaturka po prostu boska! Uwielbiam to ujęcie Preity Zinty z KHNH! Też daję 10/10 dla obu!
O Yoaryanie się wypowiadałam, więc powiem tylko, że zdania nie zmieniłam: dalej 10/10!
Bolly_Princess, bardziej podobała mi się sygnaturka z Biopashą, bo nie dość, że pasowała do avka, to jeszcze wyglądała lepiej niż ta z Hrithikiem, więc sygnaturka 9/10. Ale avek gładkie 10/10!
Iza, widzę zmiany. Sygnaturka odpadła, ale avek dostaje ode mnie 10/10, bo lubię Preity w KHNH!
Chandramukhi, chyba już się na ten temat wypowiadałam, ale teraz dodam, że od wczoraj kocham Vivka, więc tym bardziej daję 10/10 za sygnaturkę. Za avatar też, bo jak można być na tym forum i nie uwielbiać SRK?
Zdjęcia/ujęcia Sushmity na moim avku i sygnaturce pochodzą z filmu "Kisna: The Warrior Poet", a konkretniej z piosenki "Chilman Uthegi Nahin" (POLECAM GORĄCO I FILM, I PIOSENKĘ!!! ). Zdaję sobie sprawę z tego, że avek nie jest najlepszej jakości, ale to dlatego, że sama go robiłam, a nie mam w tym jeszcze aż takiej wprawy.
Ostatnio edytowany przez Qausain (2008-05-25 16:55:58)
Bollymaniak
Ja się wypowiem jeszcze raz ale Qausain, tylko na temat Twoich dzieł.
No po prostu ŚLICZNE!!!!!!!!!!! Sushmita super wyglądała w tym filmie, tak inaczej, zresztą Twój avek i sygnaturka to pokazują. No po prostu BOSKIE! 1000000000000000000000000000000000000000000/10
najila napisał:
Qausain ach ten klimat Kisna: The Warrior Poet - jak ja kocham piosenki z tego filmu! 10/10
Ja też je kocham!
A tak wracając do tematu, Vivek na Twoim avku i sygnaturce (jak zawsze) boski, więc bez najmniejszego problemu wystawiam 10/10 za oba!
Bollymaniak
Jejku, dziewczyny, to jest nas już trzy Trzy pagalki na punkcie Viveka Ktoś się jeszcze przyłącza??
Ostatnio edytowany przez Chandramukhi (2008-05-27 17:16:47)
Dobry dyskutant
Chandramukhi napisał:
Jejku, dziewczyny, to jest nas już trzy Trzy pagalki na punkcie Viveka Ktoś się jeszcze przyłącza??
Dołączam się Pokochałam go po Kisna
yyy zabłądziłam czyli mam oceniać? jestem w tym wątku po raz pierwszy podobają mi się i Avki i sygnaturki wię oszczędźcie mi ocenianie
Ostatnio edytowany przez fatamorgana (2008-05-30 19:35:05)
Bollymaniak
To już nas 5 Jeszcze trochę i stworzymy prawdziwy fanklub i osobny wątek
Ja Viveka pokochałam dopiero po moim 7 filmie z nim, a mianowicie po MASTI. Ja nie wiem jak ja mogłam być w stosunku do niego tak obojętna wcześniej... On jest BOSKI! I wcale nie wygląda (!) na tyle lat ile ma (!!!). Nie będę mówić ile, sami oceńcie...
Fatamorgana, tutaj oceniamy avki i sygnaturki osoby wyżej lub jak chcemy, więcej.
Twój avek oceniam 10/10 bo jest naturalny a sygnaturka 100000/10, wszyscy wiedzą dlaczego ale i tak powiem: kocham to ujęcie z Paheli! I do tego goły SRK
Ostatnio edytowany przez Chandramukhi (2008-05-30 20:34:56)
Ja też chcę się przyłączyć On jest boski
Chandramukhi i sygnaturka i avatar 100000/10 z wiadomych powodów
Bo KRÓL jest tylko jeden! <3
Keva, avek dostaje 10/10, bo wiesz, że uwielbiam to ujęcie z "The Dance of Love". A sygnaturkę tylko na 9,5/10, bo za mało na niej Bernadette!
Keva napisał:
A za avatar tylko 9, bo wygląda jakby był w zwolnionym tempie i to psuje cały efekt, chociaż moment fajny
Nie jest w zwolnionym tempie - jest niemal dokładnie w takim samym tempie, jak na serialu.
Preeti, dyszka za avka i dyszka za sygnaturkę, bo na obu Preity Zinta wygląda prześlicznie! I, chociaż nie jest to komplet, to avek i sygnaturka ładnie ze sobą współgrają!
Ostatnio edytowany przez Qausain (2008-05-31 20:03:32)
Bollymaniak
Ten wątek zamienia się w fankulub i wzdychanie do ViVka !
A ja przypomnę, że on ma 20 lat i jest MOIM mężem, ale pozwalam go kochać
Chandramukhi chyba rozpoczełyśmy szał na Vivka
preeti Super momenty i śliczne zdjęcia, powiązanie jest wiec 10/10
Sanjula Ach piękna Anahi 10/10 i mój jeden z ukochanych filmów KANK z SRK 20/10
Ustalmy, że wszystkie Avatarki i Sygnaturki są piękne, boskie, niepowtarzalne i 10/10
Bollymaniak
Najila, dokładnie, Vivek ma 20 lat (max 25 ) i nad tym dyskutować nie wolno Wrrr, gdybym ja go wcześniej ujrzała i oszalała na jego punkcie to byłby moim mężem Ale narazie nie narzekam na Ajay'a A może wprowadzimy do zabawy mały, kontrowersyjny romansik?
Twojej sygnaturki i avka chyba nie muszę oceniać?
Qausain, Twój avek oceniam na 10/10, bo oddaje wrażenie, jakoby ten pan był mocno wierzący i pokładający wiarę w Boga i za to, że jest "historyczny" a ja lubię takie Natomiast sygnaturka 9/10 bo tutaj nie podobają mi się oczy tego pana... Takie zimne... A może to dlatego że mi się niebieskie oczy nie podobają w ogóle...
@Najila, zawsze moje serce się roztapia jak widzę pięknie ukształtowane mięśnie więc za sygnaturę 10, bo jakże inaczej
Za avka również daję 10, bo jest taki...hmmm seksowny
Tak, tak to moja kochana Anna z Tudorsów a w zasadzie Natalie Dormer, aktorka, która genialnie odgrywa tą rolę
Jak rzadko kiedy patrzę na jakość, dla mnie liczy się przekaz Może to zbyt wyolbrzymione stwierdzenie, ale lubię jak avatar czy sygnatura wzbudza we mnie jakieś uczucia i coś wyraża
A w tej scenie Anna właśnie uświadomiła sobie, że zachorowała na poty angielskie-chorobę śmiertelną.
@Keva, Keva a cóż ja innego mogę dać Twojemu avkowi i sygnaturce jak nie 10 Prześliczna jest ta kobieta;)
Bollymaniak
najila napisał:
Chandramukhi napisał:
A może wprowadzimy do zabawy mały, kontrowersyjny romansik?
Twojej sygnaturki i avka chyba nie muszę oceniać?Musisz
Do której tej?
Ja twój muszę? muszę 10/10
A więc dobrze Avek i sygnaturka... Nie mogę ich ocenić bo nie ma takiej liczby na świecie którą bym mogła ocenić Viveka Ale jeśli jest to musi być ta największa
A co do pytania "Do której tej?" to chyba chodzi o tą "zabawę" i romansik Chodzi o to, że Vivek jest Twoim mężem a żeby coś nowego się działo możemy wetknąć tu romansik A kim będą kochankowie? Zgadnij
(oczywiście bez żadnej obrazy tak nawiasem mówiąc )
------------------------
Beti, Twój avek i sygnaturka oczywiście też oceniam najwyżej, bo przecież to SRK, moja pierwsza miłość mimo wszystko, której nie da się zapomnieć i zawsze będę coś do niego czuć On jest boski, przystojny, inteligentny, zabawny... mogłabym tak wymieniać on and on...
Ostatnio edytowany przez Chandramukhi (2008-06-01 22:42:31)
Cóż, pamiętam doskonale, że avka i sygnaturkę Chandramukhi już kiedyś oceniałam (zdania nie zmieniłam od tamtego czasu ), zaś co do zestawu Beti nie mam pewności, więc wypowiem się nieco na ten temat.
Beti, Twoja sygnaturka mnie wprost powala na kolana, bo uważam, ze SRK wygląda zabójczo w czerwonym i czarnym! Czyli gładkie 10/10 i to bez żadnego wysiłku. Za avka też daję dyszkę, bo Szaru tak romantycznie, serdecznie i naturalnie wyszedł na tym zdjęciu, że aż nie mogę się napatrzeć.
najbardziej mi sie podoba sygnatura fatamorgany 10/10 spokojnie
taka kolorowa ;]
Qausain- bije od teko groza Ale jest superancki i awatarek i sygnaturka..
szczerze nie wiedziałam o co chodzi w Awatarze teraz już wszystko wiem;p
Maina, sygnaturki nie ocenię, gdyż jej nie posiadasz
Ale jeśli chodzi o Avatar z Paheli to jest cuuudny
Chyba dlatego że jest na nim Szaru 10/10
Bywalec
Keva ... twój avek i sygnatura po prostu 10/10 ! Jest Extra!
Keva - ja za to nie znam pani z Twoich cudności
Ale stweirdzam że jest piękna - w szczególności na sygnaturce...
Dlatego sygn oceniam na 10/10 a avatar na 9/10 bo sygnaturka troszke lepsza
Offtop: a ta pani to Anahi - meksykańska aktorka i piosenkarka
------------------
Miss Roshan - i sygnaturka i avek 1000/10
A to za sprawą Rani... to moja ulubiona aktorka
Pięknie na nich wyszła
Ostatnio edytowany przez Sanjula (2008-06-03 18:09:17)
A ja podsumuję - wszystkie wasze avki i sygnatury są BOSKIE
Ostatnio edytowany przez Sakina (2008-06-03 18:11:59)
Jeżeli będę w Irlandii i nie odwiedzę chociaż jednego miejsca, w którym będzie pokaz irish dance to sobie tego nie wybaczę
Bywalec
Iza - avek i sygnatura 10/10 Śliczny zestaw!
Zakręcony
Parvati, avatarek 9/10, bo jak dla mnie za szybki i trochę sie oczy męczą w połączeniu z tymi animacjami w sygnaturze, ale są dobrej jakości i z ciekawych momentów
Ale ogółem 9,5/10
Ostatnio edytowany przez Keva (2024-09-02 16:56:24)
Bywalec
Parvati - 9 za avatarek,za sygnaturke(avki w sygnaturce) 10
Keva - Hmm fakt troszkę niefotogeniczny,ale zestaw bardzo ładny - 11/10!
@Keva, zmieniasz wystrój swojego profilu z prędkością światła
Za avatar daję 9/10, bo jest troszeczkę za ciemny moim zdaniem.
A za sygnaturę 10, bo mi się wyraz artystyczny Michaela podoba
Zakręcony
Zmieniam, bo tamten (z Helen) był taki przejściowy. Teraz akurat robię animację i na tym zmiany się skończą, bo Michaela już stąd nie ruszę
A za twój komplet mogę dać 100/10? Mogę....? zakochałam się w tej sygnaturce
10/10 za cały komplet! Michael Flatley wygląda tu po prostu B.O.S.K.O.!!!
Qausain: w sumie nie znam pana z Twoich cudów, ale strasznie mi się podoba
Zarówno avek, jak i sygnaturka - 10/10
Hindustani
To może ja też w końcu pooceniam
Sanjula zdecydowanie mi sie twój awek podoba Sygnatura tez fajna, ale wolałabym chyba żeby była podłużnego kształtu (takie skrzywienie moje ) jak rozumiem to pewnie aktorzy z serialu Rebelde, bo jak zdążyłam zauważyć kilka osób na forum za nim przepada Ja przyznaję się że żadnego odcinka jeszcze nie widziałam
Moja ocena to 9/10
Milkaja, dzieło Miryi "na Tobie" wygląda po prostu bosko! Zdecydowanie bardziej Ci "do twarzy" w Shriyi Saran niż w Prabhasie! Poza tym i avek, i sygnaturka są takie lekkie, kolorowe i wesołe - słowem śliczne! 10/10!!! (Te brawa to dla Miryi, że takie cuda tworzy )
Bywalec
Quasin,1000/10 za ten zestaw!Ten facet jest boski!
milkaja Shriya ślicznie tu wyszła !! Pasuje do Ciebie, chociaż z Prabhasem też było Ci ładnie
jednym słowem: Twój profil wygląda magicznie! Ale dlatego że jej nie znam zbytnio, to daje: 9/10
Tylko za to
Miss Roshan Artur wyszedł tu świetnie! Bardzo się cieszę że wygrał
Poza tym avek i sygnaturka są świetnie dobrane !! 10/10
PS: milkaja, tak - to z Rebelde uwielbiam ich
Ostatnio edytowany przez Sanjula (2008-06-07 10:52:21)
Bywalec
Sanjula - 10/10 Masz śliczny zestaw!
@Miss Roshan. Oczywiście, że Twój secik dostaje po dwie 10
Artur jest najlepszy i bardzo dobrze, że zaczyna mieć fanów, ja niedługo chyba zacznę się do nich zaliczać !
Bywalec
Preeti! Za avatarek 9,5/10 a sygantura - boska!11/10!
Zakręcony
Miss Roshan, ciebie już oceniłam więc teraz czas na preeti i Sanjulę.
Preeti - Sygnaturka genialna 10/10, avatar też fajny - 9/10
Sanjula, twój avek już oceniłam a ta sygnaturka... jest genialna 11/10 cudo
Bywalec
Keva - a ty znów nowy zestaw daję za całokształt 12/10 bo zestaw jest świetny!
Preeti, Twój komplet oceniam 10/10! Sygnaturka jest boska (Deepika ślicznie wyszła na tym zdjęciu), a avek jest z filmu, który ostatnio pokochałam - OM Shanti OM! Jakże więc mogłabym dać cokolwiek mniej?
Bywalec
Keva,ciebie chyba już oceniałam więc ocenię Beti*
Za Avatar 9/10 bo za SRK niestety nie przepadam,ale avatar bardzo ładny,a sygnatura,mimo moich uprzedzeń - 11/10 ,jest śliczna
Bywalec
To ja ocenię Preeti,bo chyba jescze na nią nie trafiłam : Sygnaturka 9/10 nie podoba mi się aż tak to foto,ale jest sliczna ta sygnatura, a avatar 12/10 jest boski! Deep wyszła tam slicznie
Zakręcony
Ja też chyba jeszcze nie oceniałam Preeti. Tak więc:
Sygnaturka: to zdjęcie jest cudowne, Deepika ślicznie na nim wyszła i w ogóle cała sygnatura bardzo mi się podoba 10/10
Avatar: Jest świetny, uwielbiam ten moment w Ajab si. Dlatego także 10/10
Bollymaniak
Parvati, avek oceniam 10/10 natomiast sygnaturkę 9/10 ze względu na to że nie wiem na które patrzeć i mi się mieni przed oczami
Keva, twój zestaw oceniam 10/10 bo jest fajnie skomponowany i jeszcze te ciemne kolory...
Miss Roshan, również 10/10 z tego samego powodu
Bywalec
Chandramukhi Avek - 10/10 sygnatura - 10/10 Super Fotka Jeta
Miss Rohan, widzę, że ostatnio się zdecydowałaś, a to dobrze.
Nie znam Artura, a na zdjęciu wygląda raczej nieciekawie, ale avek i sygnaturka pasują do siebie, są skromne i wyraźne, więc za to dam 10/10 dla całego zestawu.
Qausain już oceniałam, więc ocenie nowy zestaw Miss Roshan
Otóż, bardzo lubie Artura jako tancerza, sygnaturka i avatar pasują do siebie, tak więc za cały komplecik dyszka dla Ciebie
Bywalec
no dla ciebie za Cristiano to wiadomo że dycha xD Albo nie! 12/10 ! O! xD A za Avek 10/10 no bo w końcu trzeba naszym kibicowac xD
Trzeba trzeba inaczej w ogóle by polegli
Chandramukhi świetny avatar (chyba masz go od początku, nie? ) - kocham Szarusia więc oczywiście będzie 100000/10 .
A za sygnaturkę, daje niestety tylko 8/10, jakoś do mnie nie przemawia (sorki )... poza tym nie lubie mistrzów walki
Bez urazy
@Sanjula dużo do oceniania to nie mam
Daję za avatar 10, może jednak gdzieś we mnie siedzi jakiś malutki zalążek patriotyzmu
Bywalec
Iza! Ten zestaw z Elvisem boski ! 100/10 Piękny xD
Ponieważ oficjalnie jeszcze nie oceniałam nowego zestawu Izy, zrobię to teraz.
Kochana, już na PW Ci powiedziałam, że ten zestaw wywołuje u mnie taką reakcję: połączone z piskami! Nic się nie zmieniło, nadal jest i piszczę! A zatem daję z jakiś 1'000'000'000'000'000'000'000'000'000'000'000'000'mln/10!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nabijacz
Qausain -super sygnaturka i avatar 10/20 chociaz nie znam tej pani ;p
Miss Roshan- Artur super wyszedł na tym zdjeciu ^^ ten kapelusik ... mrrr 10/10
Iza-cudny avatar:D taka żywa i sygnaturka także rowniez 10/10
Bywalec
preeti za avek dyszka - za sygnaturkę również Sygnatura jest extra
Bollymaniak
Sanjula napisał:
Chandramukhi świetny avatar (chyba masz go od początku, nie?
A za sygnaturkę, daje niestety tylko 8/10, jakoś do mnie nie przemawia (sorki )... poza tym nie lubie mistrzów walki
Bez urazy
Sanjula, nie musisz przepraszać, nie gniewam się za wasze oceny, przecież to tylko kwestia gustu i zabawa I avatarek, tak, mam go od początku i raczej nie zmienię - to mój znak rozpoznawczy jak to ktoś kiedys stwierdził Twój avek oceniam 10/10, naszym zawsze przyda się doping a syg niestety mi się nie wyślwietla
Miss Roshan już oceniałam..
Preeti, avek oceniam 8/10 bo nie Deepika nie podobała mi się w OSO ale za syg daję 10/10 bo nic do niej nie mam i uważam że jest piekna i tutaj bardzo ładnie wyszła
Qausain, za avek i syg 10/10 - wygląda tu doskonale i dobrze się wczuła w rolę królowej (bo domyślam się że to aktorka ) i bardzo dobrze jej to wyszło, taka dumna
Iza, hmm... tutaj jest mi ciężko, nawet nie wiem czemu Ale avek ocenię 10/10 bo widać pasję u tego pana natomiast syg 9/10 bo mimo że to jest praktycznie to samo to dziwne ujecia uchwycono i mu tak buzie skrzywiło
To teraz czas na moją ocenę
@Miss Roshan oczywiście, że 10/10 i avatar i sygnatura, bo Artur jest the best! chociaż uważam, że czcionka jest trochę za duża, ale nieważne to przecież
@Qausain. Wiesz co sądzę o avatarze Jest przecudny. A sygnatura zwaliła mnie z nóg. Jeszcze takie ujęcie Anny, taka ekspresja, która wyraża całą jej osobowość, świetne!! 10000/10
@preeti. Avatar 10/10,bo fakt Deepika jest prześliczna i w zasadzie w niej tylko nie lubię jej imienia a sygnatura-wykonanie, kolory, brushes to mistrzostwo, do którego ja cały czas dążę, więc 10000000000000/10. Nie ma skali
@Chandramukhi. Avatar 8/10, mimo iż to Szaruk, ale nie podobają mi się czarno-białe avatary tudzież sety
A sygnatura a w zasadzie zdjęcie Jeta Li. 10/10, kojarzę go z jednego teledysku, w którym wyglądał świetnie, zresztą jest bardzo przystojny
Iza ! Zawsze masz świetnie dopasowane do siebie sygnaturki i avatary..!!
Jednak jakoś do mnie nie przemawia... więc za ten jeden mały minusik daje 8.5/10
Ja Ciebie Keva już oceniałam,to ocenię Sanjulę.Za avek 10/10, co prawda nie jestem fanką piłki nożnej,ale chciałabym że by Polacy wygrali:)Sygnaturki nie ocenię ,ponieważ nie wyświetla mi się
Bywalec
Parvati - dycha i dycha xD
Miss Roshan patrząc na to że ostatnio zmieniłaś sobie swój zestaw pozwolę sobie Cię ocenić
Otóż: Torres wyszedł tu strasznie słodko tak więc za sygnaturkę i avatar daję dwie setki
Śliczny zestaw
@Sanjula.
Bez bicia przyznaję się, że "Zbuntowanych" nie oglądam, jednakże zdarzyło mi się czasem "zawiesić oko" na tym serialu podczas przerzucania kanałów.
Kojarzę kim ten facet jest, bo najbardziej rzucił mi się właśnie w oczy
Sygnaturę oceniam 9/10, bo mi coś lewa strona nie pasuje do prawej.
A avatar 10/10. Świetna czapa
Bywalec
10/10 za avek i sygnaturkę dla ciebie Iza Są śliczne!
Robi postęp
10/10 I sygnatura i avatar, bardzo mi się podobają Ja niestety z sygnatury zrezygnowałam
@HAmesha. Uwielbiam Amitabha w tej scenie z Salaam Namaste, w ogóle uważam, że to najlepsza scena w całym filmie! więc
100/10
10/10 zdecydowanie. Iza Ty to zawsze masz pomysły fajjne . Jak tamten "Elvis" . Pozdrawiam;]
Nabijacz
Keva avatar piekny taki skoczny 10/10 Sygnaturka także ale mało na niej widac wiec 9,5/10
Parvati Rani jak zwykle piekna i ten piesek tez słodziutki 10/10
Keva, Twój zestaw mi się bardzo, ale to bardzo podoba! Taki wesoły i bardzo celtycki! 10/10!!
Keva, już dzisiaj rano byłam zachwycona twoim avatarem i sygnaturką, a teraz jak zmieniłaś na skrzypaczkę to w ogóle się rozpływam Prześliczne, 100000/10
Supriya, masz cudowny zestaw z Rani! Rani to akurat moja ulubiona aktorka, a że i zestaw jest po prostu cudny, to jak mogłabym wystawić coś innego niż 10/10?
Parvati, ponieważ masz prawie to samo, co Supriya, to pozwolisz, że napiszę tak:
Qausain napisał:
masz cudowny zestaw z Rani! Rani to akurat moja ulubiona aktorka, a że i zestaw jest po prostu cudny, to jak mogłabym wystawić coś innego niż 10/10?
@Keva. Lubię jak ktoś dość często zmienia wygląd profilu a Ty to robisz dość regularnie, więc mam co oceniać
Avatar 10/10 Pierwsza mina Meav mnie powala jest świetna.
A za sygnaturę również 10, bo piękna z niej kobieta
Zakręcony
O, a u ciebie widzę moją kochaną Narń Avatar świetny, chociaż mógłby zajmować trochę więcej miejsca, a sygnatura hmmm no cóż. Ciebie powaliła mina Meav, a mnie powalił tańczący Tumnus w kurteczce
Keva --> nie mam zielonego pojęcia kim jest osoba w Twojej sygnaturce i avatarze... (coś czuję, że przez tą wypowiedź wyjdę na głupka )
jedyne co mogę powiedzieć to, że w avatarku animacja jest ładna. ładnie przechodzi z klatki do klatki
i sygnatura też niczego sobie. ^^
Ostatnio edytowany przez Tanvi (2008-07-03 20:04:56)
Dobry dyskutant
Tanvi tu się nie da postawić nic innego jak 10 w obu sytuacjach:)
edit. literówki <nowa klawiatura i przyzwyczaić sę nie mogę>
Ostatnio edytowany przez fatamorgana (2008-07-03 20:06:05)
Fatamorgana, nie znam tego pana, ale jako że jest przystojny, a zestaw ładnie ze sobą współgra, to nie mam wyboru - muszę dać 10/10! I cieszę się z tego braku wyboru, żeby nie było!
Pomijając to, że zostałam osamotniona (you know what I mean )
to za avatar daję 10/10 a za sygnaturę 9/10, bo jest ciut za ciemna.
Ale i tak żadna kobieta nie będzie tak boska jak Jonathan
Zakręcony
Tanvi napisał:
Keva --> nie mam zielonego pojęcia kim jest osoba w Twojej sygnaturce i avatarze... (coś czuję, że przez tą wypowiedź wyjdę na głupka )
Nie wyjdziesz, nie wyjdziesz Ta pani śpiewa w takim irlandzkim zespole Celtic Woman, o którego istnieniu nie wiedziałam jeszcze jakiś miesiąc temu
Iza... wiesz, że go kocham? I wiesz, że kocham tę sygnaturę? Przperaszam, nie ocenię, jej nie da się ocenić. A avatar tylko 9, bo to jednak nie Jonathan
Keva... 10.10- wszystko pasuje:) avatar do sygnaturki znaczy;)
Kaveri, dostajesz ode mnie dwie dyszki, za przesliczna Kareene na avatarze i na ''dzika'' Kareene w piosence SAN SANANA NAN;)
Bollymaniak
Beti*, avatar i sygnaturka 10/10 - w koncu to Król i pieknie wyszedł a jak już jest ubrany na czerwono-czarno to odpadam
Chandramuhi, moj ty fanatyku Indii... 10 za awatar... uwielbiam te mine u Shahrukha.. i 10 za sygnature, bo chociaz nie wspolgra ze soba, to jednak wspolgra... masz w awatarze i sygnaturce dwoch przystojniaczkow;)
Daję Ci grubaśne 10/10 za avka i grubaśne 10/10 za sygnaturkę! Paheli to jeden z moich ulubionych filmów, a w szczególności piosenka "Kangna Re". Poza tym, uwielbiam Rani Mukherjee! Jak niby miałabym Cię ocenić niżej?
szkoda, ze zmienilas avatar i sygnaturke bo jak juz wielokrotnie mowilam, kojarzysz mi sie tylko z Richa Sharma ... ale za te tez masz dysie
Wkręca się
Ayesha ja też lubię SPD chociaż oglądam rzadziej niż kiedyś
Avatarek i Sygnaturka podobaja mi się, chociaż trochę bardziej Avatar
Daje 9/10 za obydwa
AYESHA_BOLLY
ja te aktorke lubie nie tylko z SPD, ale niestety... wiekszosc kojarzy ja tylko z tego serialu ( no to prosze - serial ja tez lubie spd odkad brat pokazal mi, ze tam jest ta aktorka...
'
a za twoja sygnaturke dam ci dysie, bo podoba mi sie tam Rani, a za avatar... normalnie... dysia
Ayesha napisał:
ja te aktorke lubie nie tylko z SPD, ale niestety... wiekszosc kojarzy ja tylko z tego serialu
Sorry za małego offtopa, ale co to za serial to całe "SPD"?
Pani na avku to Marion Cotillard w filmie La Vie En Rose, gdzie grała Edith Piaf!
A co ja Ci, Keva, mam dać? Nie pozostawiasz mi wyboru - grubaśne 10/10, a jak! Za Michaela nie można inaczej...
Hrabino, po dyszce Za pania, ktora wiem juz kim jest i za sygnaturke
Wkręca się
9/10 dla ciebie Keva, naprawdę mi się podobają avatar jak i sygnaturka
Ja teraz mam w avatarku (ręcznej roboty <duma> ) Michele Mercier z filmu "Markiza Angelika" Świetny, francuski film! Baaaaaaardzo mi się podobał I aktorka śliczna
Qausain ja ba rdzo lubię tą panią Oscar jej się należał! 9/10
Keva Ależ ten gościu tancuje 9/10
Ostatnio edytowany przez Audrey (2008-08-19 17:53:05)
Audrey, dziesiec dziesiec
Ayesha, daję Ci 9/10, bo chociaż Salaam Namaste to faktycznie fantastyczny film, to i ja nie jestem wielką fanką cukierkowego różu...
Hindustani
Nie wiem kogo mam oceniać ale chyba Qausain jako że jest powyżej
Qausain podoba mi sięTwój avatar, kojarzy mi się z taką jedną piosenką z Rebelianta która mi się podobała, jednak wiem, że scena w avatarze na pewno nie jest z tego filmu. Nawet nie wiem z jakiego jest filmu, a chciałabym się dowiedzieć 8/10
Sygnaturka: Dobrze połączone obrazki ale bym ją nieco rozjaśniła, chyba że to taki zamierzony efekt: nadaje tajemniczości 8/10
Efekt w sygnaturce był zamierzony, a scena w avatarku to właśnie fragment piosenki Rasiya z filmu The Rising: Ballad of Mangal Pandey!
Jako, że masz tylko avka, to tylko jego ocenię i to na 10/10! Aish wyszła tutaj przepięknie, tak iście królewsko lub nawet niebiańsko! Cudo!
Hrabino, dwie dysie za tajemniczy, ciemny i seksowny avatar i sgnaturke :
Hindustani
Qausain napisał:
Efekt w sygnaturce był zamierzony, a scena w avatarku to właśnie fragment piosenki Rasiya z filmu The Rising: Ballad of Mangal Pandey!
Qausain a jednak to Rebeliant
Ayesha: Salaam Namaste to jedna z moich ulubionych komedii. Fajne wykonanie avatara 9/10. Sygnaturka też mi się podoba 9/10.
Svasti akurat dzisiaj chyba po raz 3 obejrzałam "Dumę i uprzedzenie" (na Filmboxie cały czas powtarzają) i im więcej razy oglądam ten film, to tym bardziej przekonuję się do Aish.
A więc 10, bo co tu dużo mówić Aish jest boska
Nie ma Jonathana czy Williama, to dam tylko 8/10! Foch!
Dobry dyskutant
Świetny avatar i boska sygnatura Nie można dać nic innego jak 2x10
Ja znowu oceniam Qausain- zmieniłaś tak szybko! A te z filmu "Niczego nie żałuję..." było śliczne Chociaż teraz podoba mi się avatar ^^ 9/10
Ayesha-powróciłaś do swojego pierwszego (chyba) zestawienia! Ono jest super! 10/10
Wkręca się
9/10, bo pan w avatarku ładnie tańczy
Avatar 10/10 chyba wszelkie tłumaczenia są zbędne
Sygantura:10/10, bo Michael ma świetny profil, ładny nos, kształtne usta, więc wszystko razem wzięte daje niezły efekt
Ok to teraz @Semiramida:
Sygnatura: 9/10 bo pobawiłabym się jakoś kolorami
Ostatnio edytowany przez Iza (2008-08-20 19:10:45)
Zakręcony
10/10 Iza... ta sygnatura jest świetna Po prostu wzroku nie mogę oderwać
PS. Aleś mu namiodziła... ale w końcu zdjęcia z Maskarady to jedne z nielicznych na które mogę patrzeć, patrzec i patrzeć, tak, że mi się śnią po nocach
Ja znowu zmieniłam zestawienie na K3G
Keva- zmieniony avatar! I znowu tańczą 9/10
Boski Michael... Mmm... 10/10 za komplet!!
Hrabino, dwie dysie za sliczny avatarek i sygnaturke
Wkręca się
Ayesha normalnie przed chwilą miałaś taką fajną animkę w sygnaturce czemu se ją zmieniłaś ???
Wkręca się
Dzięki No i za tego twojego przystojniaka dycha
Ayeshko, dwie dysie zmienilam, bo byla za mala jak na takiego wielkiego czlowieka i na tak fajny film
Wkręca się
aha szkoda bo mi się strasznie podobała
Kevuś, dla ciebie tez dwie dyszki
Wkręca się
Kolejna zmiana sygnaturki. AVATAR 9/10 i SYGNATURKA 9/10
Wkręca się
Dziękuję. I bardzo się cieszę, że podoba Ci się moje małe dzieło
Dobry dyskutant
dwie 10 Podoba mi się komplecik W końcu Big B i Jaya
Wkręca się
dwie 9 bo za bardzo za tym aktorem nie przepadam
Wkręca się
2 x 10 WIADOMO DLACZEGO!!!
Zakręcony
oj Iza, Iza... wiesz, że w pierwszej chwili go nie poznałam. Jonathana znaczy się. Tak jakoś wyszedł inaczej, powiedziałabym nawet że trochę dziwnie. Co nie zmienia faktu, że 10/10 bo teraz ową sygnaturkę kocham jeszcze bardziej
Keva-samemu zrobiłaś animację? WOW!! 10/10 !!! Jak ty takie cuda robisz? SZACUN!
Zakręcony
A tak jakoś robię. Koleżanka mnie nauczyła, mam odpowiednie programy i tyle. Zmieniłam sygnaturkę na własnoręcznie zrobioną animację z Helen i kurcze... tak sobie myślę, że zastąpi Michaela na dłuuugo
PS. Jak chcesz mogę ci opisać na PW (coby oftopu nie robić) jak się robi animacje
Gość
Mój avek i nick na razie nie grają za bardzo razem . Arjuna też lubię, na początek może być. Będę za jakiś czas zmieniać, wiadomo, że na RJ Już widzę, że niektórzy myślą, że jestem facetem A nie jestem, tylko, że faktycznie tak może sie na pierwszy rzut oka wydawać
Wkręca się
RJaane za twój avek 9/10 bo to wkońcu Szaruś
Gość
Dzięki, nikogo innego się u mnie spodziewać nie należy A widzę, że u Ciebie inni piękni Khanowie królują Jestem pod wrażeniem
Keva, dwie dysie... za ta pania ktora nie wiem kim jest ui
Gość
Moim zdaniem wszystkim Waszym avkom należą się te dwie dyszki, i to minimum
Wskoczył do mojej sygnaturki RJ i czuję się o wiele lepiej. Tylko film trochę stary i wyboru w necie nie ma Muszę się zadowolić tym, co jest
kochana, to teraz masz dwie dyszki
RJaane-ten drugi Szaruk w sygnaturce boski! Mimo, że ma cygaro 10/10 Ba avatar i sygnaturka super do siebie pasują
Gość
Dzięki Audrey Shah Rukh i ten jego nałóg... Ja to lubię
Twoja parka jak najbardziej twarzowa Rahul R. przepiękny wręcz!
Masz u mnie 10 i 10 i dwa plusy na dokładkę
Dziękować dziękować Tylko zastanawiam się co ty chciałaś powiedzieć przez "...i ten jego nałóg" ? Lubisz jak pali? Ja nienawidzę! Mam uprzedzenie
Gość
Lubię jak pali, niestety Wiem, że to nieładne przyzwyczajenie, ale napatrzeć sie nie mogę
Wybacz mi nieszczęsnej
Heh...no nie wiem....obrażę się na śmierć Spox :]
A teraz w znowu zmieniłam zestaw (chyba Ayesha nie wciągnęła bo ona często zmienia avatary i sygnaturki ) Kajol z krótkimi włosami....ach No i zaje***** Shuuuut up!!!
Wkręca się
Keva ja ci oczywiście 9/10 daję bo avatar jak i sygnaturka są piękne
Cóż, dziwnie się patrzy na zestaw, który nie jest kompletem, jednak za avka daję 10/10, bo kocham Umrao Jaan, a za sygnaturkę tylko 9/10, bo chociaż sama w sobie jest przecudowna, to jednak jestem zwolenniczką zestawów (niekoniecznie stylem, ale żeby chociaż filmem do siebie pasowały).
Gość
Daję po maksie Waszym avkom i sygnaturkom Qausain, Keva i Ayesha_Bolly, bo są przepiękne i jestem pod dużym wrażeniem O Audrey już mówiłam, Twoja para też na dwa maxy, oczywiście
Ja się już przemeblowałam do końca i RJ jest wszędzie Tylko przerobić avka się nie dało, po wszystkich próbach psuł sie i ruszać nie chciał
Mam nadzieję, że Isa nie będzie miała nic przeciwko tej ściągawce Pozdrawiam i dziękuję Thanks, Isa
Mam ten film w domu, muszę go w końcu obejrzeć, bo tak go @RJaane zachwalasz
Za avatar 10/10, a za sygnaturę 9/10, bo to tylko zdjęcia i nic więcej
Gość
Dzięki, Iza I tak dużo mi dajesz za "tylko" zdjęcia Nie mam zdolności wielkich i dobrze, że chociaż to jest
Film koniecznie obejrzyj, dla mnie super Ale nie mogę zagwarantować, że Tobie się spodoba
Twój Pan w obu wydanich bardzo interesujący Taki klimacik niecodzienny mają Twoje zdjęcia i animki
U mnie masz dwa razy po 10
Ostatnio edytowany przez RJaane (2008-08-26 12:20:38)
Zakręcony
RJaane, avatar masz świetny 10/10, za sygnaturkę 8, bo chociaż Shahrukh fajnie na nich wyszedł, to jednak po prostu zdjęcia. A film muszę w końcu obejrzeć, znaczy zdobyć i obejrzeć bo go niestety nie posiadam
@Audrey. Aaaaa !!! Kocham Twojego avatarka Patrząc na niego sama się uśmiecham
A co do sygnatury 10/10. Wspaniałe kolory!
Keva, dwie dziesiatki
to moze ja to zlikwiduje ?
Czy coś mnie ominęło ?? Gdzie ten róż
@Ayesha Twoja sygnatura jest całkiem przyzwoita, chociaż czegoś mi w niej brakuje a więc 9/10.
Avatarek 10/10, bo uśmichnięta Preity!
ja Keve tez ocenialam, ale powtorze, ze dyszki dwie, bo ta pani w avatarze taka slodka
kajol1, dwie dychy
kajol1, juz nie ma Salaam Namaste ale tez dzieki
Iza dzięx za maksa Avatar 9/10, ale w sygnaturze masz zarąbistą animkę xD I za nią Zbigniew Wodecki daje 10
kajol1 10/10 Bo świetny avatar
Ostatnio edytowany przez Audrey (2008-08-26 18:12:19)
Audrey, daję Ci dwie dyszki, bo kocham kłótnie Rahula i Anjali z KKHH!
Zakręcony
Qausain, Qausain, Qausain hmmm.... () wiesz, że kocham tę piosenkę? Wiesz, prawda? I jak tu nie dać 10/10? I wiesz co? Już się przyzwyczaiłam do tej nowej odsłony
Ostatnio edytowany przez Keva (2019-03-27 13:24:27)
@kajol1.
Sygnatura 10/10, bo w moim ulubionym kolorze
Za avatar 10/10 również, bo z filmu, którego tytułu za nic teraz sobie nie przypomnę (jestem w tym beznadziejna ), ale wiem, że bardzo mi się podobał a poza tym to moja kochana Kajol.
Ostatnio edytowany przez Iza (2008-08-26 19:27:37)
Iza ode mnie masz dwie dychy prosze bardzo
10 , 10
Wkręca się
Ayesha za piękną Bipashę dwie dziesiątki
za wspaniala Kajol dwie dychy chociaz szkoda mi Jhoom Barabar Jhoom
grala, Bipasha grala w Dhoom 2, te policjantke, ktora pozniej miala ''romans'' z Abhim
Ayesha, daję Ci dwie dyszki, bo chociaż Bips nie jest moją ulubioną aktorką Bolly, to muszę jej przyznać, że jest ładna, fotogeniczna i że całokształt jest subtelny i wesoły.
Tak, wiem, że dość długo czekałaś, ale ja sama czekałam na moment, aby Cię ocenić tak od razu!
Kocham ten zestaw! Z początku w ogóle nie poznałam, że to Helen i gdyby nie podpis, pewnie nigdy bym nie poznała! Ale tak:
-daję 10/10 za sygnaturkę, bo ma w sobie taki subtelny, tajemniczy urok
-i 10/10 za avka, bo chociaż raz Helen wygląda jak dorosła kobieta!
Ale kiedy patrzysz na nią od szyi w górę, gdy gra elfa, to nie wygląda jak dorosła. A tu, z ładną fryzurą, makijażem i dość poważną miną wygląda dorośle!
Sorry za offtopa!
Keva.. nie znam ani filmu ani aktorki.. ale oceniam na : avek: 9 syg.: 10:)
ja nie mam sygnaturki bo coś jej włożyć nie mogę..
wie ktoś czemu? :? e...
wchodzisz na imageshack.us, wkladasz, bierzesz pierwszego linka z gory i wklejsasz za avatar dycha
Zakręcony
Maina, twój avatar oceniam na 9. Szkoda, że to nie animacja, chociaż wiem, że nie wszyscy potrafią je robić
Ayesha... Bipasha wyszła świetnie na twoim avatarze 10/10, o sygnaturze już się wypowiadałam
Ostatnio edytowany przez Keva (2024-09-02 16:28:06)
Ayesha dwie dychy! To chyba najlepszy zestaw jaki u ciebie widziałam! Wszystko dopasowane....och i ach xD
Audrey, alez dziekuje dla ciebie tez dwie dysie
Wkręca się
Daję 2 x 10, bo mimo wszystko ( mimo SRK-a ) mi się podoba!
kajol1, dwie dysie za shahru i kajol
Ayesha, dwie dyszki to za mało... Ba! Nawet dwie setki to będzie za mało! po prostu kocham ten zestaw!!! Uwielbiam go i już!!!
kochasz? uwielbiasz? jejku, dziekuje to ja chyba nie powinnam byc niewdzieczna i tobie dwie dychy tez dam
Zatkało mnie, jak zobaczyłam Twój zestaw @Ayesha .
Ale bardzo się cieszę, że jesteś taka odważna awwww!!! więc już nie tylko mój Jonathan rozcinający sobie język i całujący faceta szokuje
Za ten zestawik 100/10
Iza, dwie dychy ciesze sie, ze podoba wam sie ten zestaw, bo zostanie u mnie na stale... a przynajmniej na takie stale, dopoki ktos mi nie powie, ze szokuje i nie kaze mi zmienic
ode mnie tez dwie dychy
ps. ja patrze, ze ze wszystkich co ja sobie ustawialam, to ta wszystkim do gustu najbardziej przypadla
no chociaz jest troche erottyczna i zboczona to jednak wszystkim sie najbadziej podoba
To raczej dlatego, że pokazuje taki przełom w kinie Bollywoodzkim! Poza tym, Saif i Preity naprawdę przecudnie tu wyglądają!
tak seksownie, erotycznie, slicznie, slodko, cudnie
Keva napisał:
Maina napisał:
Keva.. nie znam ani filmu ani aktorki.. ale oceniam na : avek: 9 syg.: 10:)
To ani aktorka ani film. Sygnatura i avatar są z prób do przedstawienia Feet of Flames, gdzie, wówczas osiemnastoletnia, Helen Egan grała, a raczej tańczyła rolę Małego Duszka.
.. a to przepraszam.. Nie wiedziałam ale juz bedę wiedzieć;]
Qausain-może kochasz tą sygnaturkę bo para też się kocha? Ech, ależ to działa
Ayesha- 10 Twoja sygnaturka i avatar jest...sexy
Audrey, ja mozesz P nie mam wyjscia- dyyyycha
Audrey napisał:
Qausain-może kochasz tą sygnaturkę bo para też się kocha? Ech, ależ to działa
Heh... Nie zaprzeczam!
Dobra, bo odchodzimy od tematu...
Kajol1, daję Ci dwie dyszki, bo zestaw jest ładny, subtelny i Kajol ładnie na tych zdjęciach wyszła!
Ostatnio edytowany przez Qausain (2008-08-28 17:53:25)
dwie dychy... ale czy tu mozna dac mniej;>
Keva, daję Ci dwie dyszki, chociaż gdyby to były ujęcia Gillian z oryginalnego Fiery Nights, to byłyby dwie setki!
Wkręca się
Keva, 2 x 10! Napatrzeć się nie moge na tą panią w avatarku!
Kea, dwie dychy... boze, jaka ta pani ladna
Keva-! Nasze avatary robią się coraz bardziej....sexowne xD 100 ! xD
Ja znowu zmieniłam avatar, ale chyba długo nie wytrzymam bez Kajol Teraz jest Abishek popijający
Ostatnio edytowany przez Audrey (2008-08-29 10:45:17)
Keva, masz ode mnie dwie dyszki, chociaż dalej uważam, że oryginał lepszy (właśnie sobie obejrzałam wersję z FoF i nie podoba mi się... )
Kajol1, uwielbiam Rani Mukherjee a tutaj wyszła wprost bosko! Jak mogłabym dać coś innego niż dwie dyszki?
Qausain ja tez ja uwielbiam maly offtop wiem ze kajol i rani to kuzynki a w 2 czesci filmu kuch kuch kotta chai czy jak to sie pisze kajol strasznie mi przypominala rani w tym jak sie usmiechala itp a wam???
wracam do tematu Qausain za sygnature 10
Zdążyłam, tylko debil jeden nie chciał się wstawić! Wrr!
Kajol1, zauważyłam. Zresztą, w kilku innych filmach też widać pomiędzy nimi podobieństwo.
Wracając zaś do tematu, moje zdanie się nie zmienia. Kajol1 i Keva, dostajecie ode mnie po dwie dyszki!
Cieszę się, że tak uważasz, bo komplet jest mojej (bardzo amatorskiej) roboty.
A gdzie Rani z avatarka? Osobno, to daję i sygnaturce, i avkowi 10/10, ale jako zestaw tylko 9/10... bo jednak wolę Rani z kuzynek Mukherjee.
Edit
Oj sorry, już widzę, że Rani wróciła! To bezapelacyjne 10/10!
Ostatnio edytowany przez Qausain (2008-08-29 18:09:12)
Ale avek dalej widzę z Fiery Nights FoF... Jednak sygnaturka taka cudownie romantyczna i 'niewinna', że z równą niewinnością daję Ci 10/10!
za wspaiala Rani masz ode mnie dwie dychy
To ja ocenię Kevę, bo widzę, że znowu zrobiła zmiany...
Dwie dyszki murowane! Kocham Bernie, a tutaj wyszła wprost nieziemsko! Uwielbiam ten zestaw i już!
Wkręca się
Kajol1... No widzę że z Kajol na Rani się przerzuciłaś Chociaż nie przepadam za Rani to i tak daję za piękny kompet 10/10
Qausain-Boże! Masz cudowny zestaw!! Nie wiem czemu mi się tak podoba, ale 10000!!
Ayesha_Bolly-Świent avatar xD Tyle samo co Qausain
Gość
Audrey, za takiego Bablu to Dwie dyszki lecą jak nic, i z plusikiem tradycyjnie
Kajol, dla Twojego pięknego Pana również maxxxxa daję
Keva napisał:
A ja uwielbiam twój i także dwie dychy (avatarek jest świetny)
Off top: Qausain, a ty w ogóle widziałaś Feet of Flames w całości, bo już nie pamiętam ? Bo niektóre tańce są po prostu świetne, inne niż te w LotD, choćby Siamsa I (Dance above the rainbow) czy wyczyny Michaela na flecie A obsada nie zmieniona Więc mam nadzieję, że ci się spodoba
Nie widziałam, bo kiedy próbowałam ściągnąć, to nigdzie nie mogłam znaleźć, a teraz i tak nie mam na nic czasu...
Kajol1, dwie dyszki, a jak!
Hindustani
Audrey avatarek boski chociaż przyznaję, że nie wiem z jakiego filmu 10 za niego i 10- za sygnaturkę
kajol1 za Komplecik z Hrithikiem 2x1000! on jest sexy na tych fotkach
Keva także 2x10 za komplecik ze ślicznie tańczącą panią, mimo że nie wiem kim ona jest
Qausain 2x10 za komplet zkrólową tańca
Aidan Turner
Wkręca się
olga89 oczywiście że 10/10 Piękny komplecik
olga89 napisał:
Audrey avatarek boski chociaż przyznaję, że nie wiem z jakiego filmu 10 za niego i 10- za sygnaturkę
To z filmu Duplicate Nie widziałam go w całości, ale w częściach i jest super
Hindustani
Audrey napisał:
olga89 napisał:
To z filmu Duplicate Nie widziałam go w całości, ale w częściach i jest super
Oooo a ja mam ten film od dawna - teraz to już go napewno oglądnę żeby zobaczyć jak Szaruś tyłeczkiem kręci
dziewczyny sorry za offtopa
Aidan Turner
Wkręca się
kajol1 - dałabym nawet i miliard za tego Hrithik'a U mnie MAX!!!
Wkręca się
Bardzo!!!
Semiramida, dwie dyszki, bo uwielbiam zdjęcie Jayi z sygnaturki, a Państwo Bachchan są wręcz idealnym małżeństwem!
10 i 10 za sexi Hrithiego
Hindustani
Ayesha_Bolly za komplet z Abhim z boskimi minkami 2x10
Semiramida oczywiście 2x10 za Bchchanów - super wyszli
Madhhy 2x100 jeśli było by to możliwe za boskiego Hugh Jackmana
Aidan Turner
Kajol1-10, choć Hrithik wyszedł trochę plastikowo
madhhy-Ten gościu ma takie głębokie spojrzenie....10
olga89-Zdecydowanie 10! I wiadomo za co
Keva, Bernie jest jak zawsze genialna: 10/10!!!
Kajol1 Twój zestaw z Hrithikiem jest taki seksowny .
100/10. mmmm, bosko wyszedł na tych zdjęciach
@Keva paski są za małe , a nie chce mi się paprać, poza tym jak Pitt bosko wygląda A nigdy nie byłam jego fanką, ale jak zobaczyłam te zdjęcia to szczęście, że siedziałam. Mmmm, no teraz zrobił się z niego prawdziwy facet.
A przechodząc do Twojego zestawu to avatar boski 100/10. Jakość świetna! Poza tym każda tancerka prezentowana przez Ciebie kojarzy mi się z pięknym, wesołym, leśnym elfem. Zresztą LOD od zawsze mi się z taką magią kojarzyło .
Sygnatura oczywiście 10/10 również
kajol1 cudny zestaw Hrithik od caro jest cudny Taki sexy jak nigdy wcześniej! Naprawdę podziwiam
10/10
kajol1, za Hrithika dwie dyszki
Keva, Mirya, Ayesha, Kajol1 - ostajecie ode mnie 2x20
Iza - gdzie jest Jonathan i co tu robi Brad Pitt???!!! :[ Ale ponieważ technicznie jest to dobre, to dam Ci naciągane 9/10
@Qausain. Aktualnie przechodzę fascynację prawie 50-letnim Pittem (wygląda cudnie ), więc dałam odpocząć mojemu Guru .
A co do Twojego zestawu, to avatar cudny 10/10 (chyba z jakiegoś starego filmu), a sygnatura 8/10, bo ta pani jest taka dziwna .
@Ayesha. A gdzie Twoja poprzednia sygnatura ;(
Avek i sygnaturka faktycznie są ze starego filmu (Mughal-e-Azam z 1960, a konkretniej z piosenki Pyar Kiya To Darna Kya). A pani trochę dziwna, bo Madhubala nie dość, że ma dość interesującą urodę, to jeszcze zdjęcia są ze stopklatek.
Ayesha, właśnie, gdzie tamten poprzedni zestaw? Owszem, Preity fajnie wyszła i daję Ci dwie dyszki, ale wolałam tamten zestaw...
ja tu widze, jakie tu sie praktyki odprawia woleliscie Preity w ekstazie i caluski przy ogniu nie ma nie bedzie nigdy nie bylo Quasain, dwie dyszki
Ayesha, Preity wygląda świetnie. =)
Hrithik również, taki męski...hrrr... ^^
10/10
10/10
To ja ocenię Kajol1, bo nie chcę się powtarzać co do oceny zestawu Kevy...
Kajol1, wiesz, że uwielbiam Rani, a to jest jedno z jej najładniejszych zdjęć, więc daję Ci grubaśne i wielgaśne 10/10!!!!
Kajol1-Ja mam ten sam zestaw tyle, że na innym forum Ktoś wziął cudowne zdjęcie i przerobił to w cudo więc 10 Numer 10
U mnie znowu zmiana Myślę, że Szaruczek z hula-hop powróci, ale teraz dałam Rani w cudnej pozie xD TO co ona wyprawia przedstawia moje uczucia co do jutrzejszego rozpoczęcia szkoły Sygnaturka by me
Uwielbiam Rani w Bunty Aur Babli, a zwłaszcza sceny, w których zaczynała płakać! To było coś tak cudownie przezabawnego...! 10/10
Wkręca się
kajol1 nie przepadam za Rani ale avatar i sygnatura są piękne więc 10/10
Zakręcony
Audrey za sygnaturkę 10/10 bardzo ciekawa i do tego z moimi ulubionymi aktorami
kajol1 świetny avatar i sygnaturka, sygnaturka, że tak powiem taka elegancka
Ostatnio edytowany przez ewelina89 (2008-08-31 20:23:57)
Hindustani
Ayesha_Bolly 2 dyszki za śliczną Bipashę (chociaż za aktorstwo to jej nie lubię )
Audrey także 2 dyszki za rozbrajający płacz Rani i za nieco weselszą Rani na sygnaturce
kajol1 Rani z lizakiem? sweet - 2x10
Iza 2x9 ale tylko dlatego, że nie lubię Brada
Mirya avatarek śliczny - strasznie mi się podoba więc 10 i 10 za sygnaturę z wojowniczą Priyanką
Ayesha 2 dyszki za zestawik z Salaam Namaste
Szaruczex 2x100 wiadomo za co
ewelina89 10 za Aish na avatarku i 10 za Abhi'ego - jednego z moich ulubionych aktorów
resztę z was oceniłam więc nie obraźcie się ale nie będę się powtarzać
Ostatnio edytowany przez olga89 (2008-08-31 20:53:33)
Aidan Turner
ewelina89, ode mnie masz komplecik : dwie dyszki
jednak skomentowac musze:
avatar - slodki... czy to Aishwarya?
sygnaturka: Abhi jest slodki
Zakręcony
Dzięki, dzięki tak to Aishwarya z Jodhaa Akbar
Ayesha Twój avatar, bardzo wesoły Preity taka uśmiechnięta a sygnaturka też super, widzę, że bardzo musisz ją lubić .
Ayesha- Widziałam już ten avatar i jest boski 10
Olga89-świetna sygnaturka 10 Avatar trochę mniej mi się podoba, ale co tam jeżeli sygnaturka jest wow
Ayesha_Bolly-Śliczne kolory number 10
Audrey avatar 10/10. Płacząca Rani jest przekomiczna .
sygnatura 9/10, bo ten Abhisek mi nie pasuje
Ostatnio edytowany przez Iza (2008-09-01 13:24:55)
Iza, ten Brad Pitt już niech będzie, ale ujęcia wybrałaś raczej kiepskie! W filmie "Meeting Joe Black" wyglądał tysiąc razy lepiej! I dlatego daję tylko 9/10.
PS
Zmieniłam wystrój (co chyba widać), więc czekam na Wasze opinie.
Aż tak dobrze? Łał! Ale się cieszę!!!!
Dla Ciebie, Keva, oczywiście max!!!!
Dynastia Tudorów....Nie widziałam tego serialu, ale ineresuje się historią więc oczywiście 10 Pięknie skomponowane obrazki
dwie dyszki osobiscie bardzo mi sie podoba
Muszę! Muszę!
@Qausain. Zabiłaś mnie tym zestawem Nie mam skali Chyba zaraz sama sobie wstawię coś z Tudorsów .
@Ayesha. 9/10, bo jednak wolałam poprzednią sygnaturę
za Brada dwie dychy ja i tak zaraz zmieniam zestaw :O
Iza napisał:
Muszę! Muszę!
@Qausain. Zabiłaś mnie tym zestawem Nie mam skali Chyba zaraz sama sobie wstawię coś z Tudorsów .
Przepraszam, nie chciałam Cię zabijać... Ale dla Ciebie też nie mam skali, bo Charles Brandon to też niezłe ciacho, a to zdjęcie wśród kobiet wprost uwielbiam!!
Ayesha, też wolałam poprzedni zestaw, ale ten także mi się podoba, więc 10/10.
Kajol1, nie zmieniam zdania: dalej masz 10/10 ode mnie!
Kurcze, jak tak dalej pójdzie, to będę miała dożywotni zakaz zmieniania avatara i sygnatury... Ale cieszę się, że aż tak Ci się podoba!
Dla Ciebie max, oczywiście!
Ostatnio edytowany przez Qausain (2008-09-01 18:03:29)
Kajol1, Twój zestaw mi się bardzo podoba (taki trochę Dziki Zachód ), więc też daję Ci maxa!
Hindustani
Qausain Boski avatar i boska sygnaturka! lubię tą parę aktorów: Jonathan Rhys Meyers'a i Natalie Dormer, moim zdaniem pasują do siebie jako para zarówno w filmie jak i w życiu Natalie Dormer bosko gra Anne Boleyn, tak zadziornie! jeśli dobrze kojarzę avatar jest z drugiego sezonu? skończyłaś drugi sezon?
oczywiście 10/10 za całość
Svasti, daję Ci dwie dziesiątki, bo chociaż piosenka "Ishq Kamina" mi się nie podoba, to avek i sygnatura są boskie!
Tak, avatar jest z drugiego sezonu (konkretniej z drugiego odcinka), ale dopiero zaczęłam oglądać. Ale już mnie wciągnęło na maxa i kocham ten sezon dil se!
Bollyamator
Ja się nie mogłam zdecydować z jakiego filmu nastawić ale stanęło na salaam namaste
co o tym myślicie???
Qausain-avatar jest przecudowny! Nie potrafię przestać na niego patrzeć 10!
bollymonia-myślę, że to był dobry wybór! Avatar czaderski, tak się wyrażę Całość 10! Ożywiło nasze forum
Dziękuje Korci mnie by zmienić zestaw, ale mam nadzieję, że wytrzymam kilka dni
Keva, już Cię chyba komentowałam, ale powiem jeszcze raz, że twoje avatary są cudne! Dużo pracy w nie wkładasz,ale opłaca się Te buty w avku no nie wiem....wyglądają tak jakby z taką delikatnością stąpały! Cudo! 10:D
Widzę, że przerzuciłaś się na Szarusia Avatar 9/10 bo jakoś niepodoba mi się Szaruś w tym ujęciu, ale za sygnaturkę max! Prześliczna
kajol1Za piękny Szarukowy komplet 2x10:D
Madhhy, ode mnie masz maxa za boskiego Hugh!!!
bollymonia, ode mnie stowka bo SN to moj ukochany film
Keva, dwie dyszki
Gość
A mnie sie bardzo podobają żywe kolory, Ayesha I Preity też śliczna
Daję Ci podwójnego maxa
moze mi ktos powiedziec, od ilu postow widac dzial gry i zabawy?
Gość
Dzięki Keva Choć te zdjęcia to nie moja zasługa, tylko tego pięknego Pana, który na nich jest
Ja tobie też daję dwa razy po dziesięć z plusem, bo artyzm Twoich produkcji jest porażający
Tylko muszę się po raz kolejny przyznać do ignoranctwa i zgłosić w tym miejscu, że tej pięknej Pani Twojej nie znam
niestety
Edit: Pewnie od 5000,
Ostatnio edytowany przez RJaane (2008-09-02 18:00:25)
Hindustani
ojej dawno mnie tu nie było wypisywanie wszystkich ocen zajęłoby mi chyba cały dzień ale obejrzałam wszystkie od mojej ostatniej wizyty i wszystkie zasługujecie ode mie na 2x10
Aidan Turner
Olga89, daję Ci dwie dyszki, bo chociaż nie przepadam za Hrithikiem, to bardzo lubię Aish i nie mogę zaprzeczyć, że oboje ładnie tutaj wyszli.
Hrabino, o nowej randze, dwie dysie
Keva- to ja się wypowiadałam Chodzi o to, że w animacji suną z taką gracją i delikatnością
Właściwie to ja wszystkich już oceniałam, więc nie mam na razie komu wystawić oceny za komplet
Ayesha napisał:
Hrabino, o nowej randze, dwie dysie
O! Widzę, że zauważyłaś!
Audrey, dwie dziesiątki za cudowną Babli!
Gość
Dzięki za uświadomienie mojej ciemnej główki, Keva Czuję sie o wiele lepiej.
Quasain, ja dla Ciebie również mam maxxxa, ponieważ, podobnie jak Keva, nieustannie wprowadzasz mnie w zachwyt w każdym wydaniu
kajol1 dla Ciebie też 2x10, Shah Rukh jak zawsze przepiękny
Audrey, Rani bardzo lubię, a Twój avek i sig także zasługują na maxa Ale kiedy wróci Bablu, którego nawet specjalnym wątkiem uhonorowałam?
dwie dychy
Quasain, a jak to mozliwe, ze masz rozowy nick;>
Ayesha, nie znam tej pani, ale i tak dam dwie dyszki, bo ma ładny uśmiech.
Jak to możliwe? Ha! Moderatorki mnie lubią i zaproponowały mi stałą rangę, do której kolorowy nick jest gratis!
a mnie moderatorki nie lubia
a ta pani to Jame Lynn Spears, mlodsza siostra Ksiezniczki Popu
Coś czułam, że jakaś taka podobna do Britney...
O kurcze! To jej dziecko! Urodziła 10 Ayesha bo ją nawet lubię
ja zmieniłam avatar na własnoręczny :duma:, ale sygnaturka jest z neta Mój ukochany serial Duma i uprzedzenie
Ostatnio edytowany przez Audrey (2008-09-03 17:55:19)
Jakoś nadal widzę tego samego avka, ale sygnaturka jest ładna! 10/10 za sygnaturkę!
Hindustani
Audrey 2x10 chociaż serialu nie oglądałam
Ayesha 2x10 - fotka śliczna, bobasek cudny chociaż za tą panią nie przepadam
RJaane 2x10 - za Szarusia nie mogłabym dać mniej
Qausain śliczny zestaw - aż chce się w końcu za serial wziąć
Aidan Turner
Olga, co Ci stoi na przeszkodzie, aby się wziąć za ten serial?
2x10, oczywiście!
Hindustani
Qausain napisał:
Olga, co Ci stoi na przeszkodzie, aby się wziąć za ten serial?
2x10, oczywiście!
lenistwo lub ściślej mówiąc otumanienie Indiami
Aidan Turner
Nabijacz
Olga89 - dwie 10 Don is the best ^^
Qausain- równiez 2 dyszki nie znam tego serialu , ale ładnie wyglada sygnaturka ;p
Olga89-Boski avatar Ciekawe co on tam wącha? Może etopirynę 10, oczywiście:) bo i sygnaturka jest boska!'
Kaveri-Śliczny avatar! Już kiedyś widziałam go u ciebie na roum i straaasznie mi się spodobał Poprzednie animacje w sygnturce bardziej mi się podobały, choć teraźniejsza z Rani też sliczna:) Więc avatar:10 a sygnaturka 9
Qausain-a teraz widzisz?
Teraz widzę! I daję dwie dziesiątki, bo zestaw strasznie mi się podoba!
dwie dychy za caloksztalt... wlasnie po lekturze Yaaken
A to jest taka książka "Yakeen"?
Qausain gratuluje nowej rangi, zasłużonej zresztą Zestaw masz cudowny, i bardzo mnie to drażni, bo ja nie mogę tego serialu oglądać... A Ty masz coraz to lepsze avatary i sygnatury z niego
Audrey, uwielbiam tę parę z Dumie i uprzedzeniu, niech się schowa koścista Keira i każdy wymuskany Darcy, bo żaden nie dorówna Colinowi Nie mogę się napatrzeć!
olga89 - strasznie fajnego Szaruka masz w avatarze i w sygnaturce, zresztą trudno mieć niefajnego
Kaveri, Twój avatar od dawna podziwiam, przepiękny A sygnaturka mnie powala, bo kocham Rani i LCMD
Ayesha, co ja mam ci powiedzieć, nie lubię Britney i całej jej rodzinki, bo to trochę patologia Ale avatar jest fajny, bardzo ładne zdjęcie i nie wygląda na pannę Spears Jr
Supriya-widziałam już Cię przedtem na forum, ale jakoś nie odzywałaś się nie dawno (no chyba, że jestem ślepa:P), ale teraz witam Świetnego masz avka! Nie znam gościa, ale robi fajne fminy A co do Colina to się zgadzam Keirę lubię i to bardzo, ale wolę Jennifer jako Elizabeth Dobra koniec gadania! 10 masz ode mnie za zestaw ^^
Siostrzyczko kocha,a dwie dziesiątki! Mam nadzieję, że w końcu go przyprowadzisz do domu...
Audrey, moje zdanie pozostaje takie samo: dwie dziesiątki. PS Wyczyść trochę swoją skrzynkę na forum, bo nie mogę Ci wysłać odpowiedzi na Twoją wiadomość.
Wkręca się
Supriya - 10/10 jeden z moich ulubionych Ritesh
olga89 - 10/10 Shahrukh w moim ulubionym filmie
Audrey - 9/10 wszystko piękne ale wolałabym coś z bolly
Qausain - 9/10 to samo co Audrey
Qausain napisał:
Audrey, moje zdanie pozostaje takie samo: dwie dziesiątki. PS Wyczyść trochę swoją skrzynkę na forum, bo nie mogę Ci wysłać odpowiedzi na Twoją wiadomość.
Wyczyściłam xD
@Supriya. Kojarzę tego aktora, ale znów nie pamiętam w jakim filmie go widziałam Nie mniej jednak podoba mi się sygnatura i avatar tak samo 10:10.
@olga89. Tak generalnie nawet nie wypada nic pisać 100000:10.
@Audrey. Tak serial obejrzałam Ale co Keira to Keira dla mnie , ale ta aktorka również nie była zła. 10:10.
@Ayesha_Bolly: avatar 9/10, bo nie podoba mi się jej stanik a sygnatura 10:10, ktoś kto ją robił ma nieziemski talent.
@Qausain wybacz, ale o Twoim zestawie się nie wypowiem
Ostatnio edytowany przez Iza (2008-09-05 17:26:52)
dwie dychy...
a Yakeen to nie ksiazka, tylko film, z Priyanka i Arjunem ;p
A wiesz, że lektura to czytanie, nie oglądanie? Sorry, że się czepiam, ale mam zboczenie na punkcie języka polskiego
No to co ja tu mogę teraz ocenić:
Ayesha_Bolly, świetny avatar, tak samo sygnatura i idealnie dobrane Nie przepadam za Bips jako aktorką, ale nie da się ukryć, że jest piękna i fotogeniczna. Szczególnie podoba mi się sygnaturka, super kolorystyka
Iza - nie znam zupełnie tego pana, ale jest wyjątkowo interesujący... (tylko nie piszcie, że to też The Tudors, bo się załamię - nie mam tego kanału ;( )
Ayesha zdecydowanie wolę, jak masz jakieś bolly w profilu Szczególnie, że bardzo lubię Preity, no a sygnaturka wymiata! Prześliczna Zresztą jak cokolwiek z SN może być brzydkie, to z zasady niemożliwe Dlatego bardzo się ciesze, że często masz zestawy z SN właśnie
(przepraszam, że nie daję punktów, ale nie ma sensu bo chyba widać co myślę i bez punktacji )
Surpiya, ode mnie masz dyszke
a jak mam nie miec z Bollywood SN, jak ja na punkcie Salaam Namaste mam bzika, hopla, jobla, manie, kota
Supriya napisał:
Iza - nie znam zupełnie tego pana, ale jest wyjątkowo interesujący... (tylko nie piszcie, że to też The Tudors, bo się załamię - nie mam tego kanału ;( )
Siostrzyczko, ten pan, niestety, grał w The Tudors. Ale po co Ci kanał? Ściągnij sobie z internetu!
Ayesha, dwie dyszki!
@Supriya a nawet mogę Ci przesłać na PW linki do wszystkich odcinków . Boski Karol .
@Qausain. Nieważne czy niebieska sygnatura czy też kolorowa i tak nie mam tutaj skali ocen .
Jestem totalnie zakochana w tym serialu i wszystko co z nim związane jest perfekcyjne! Mam nadzieję, że Anna będzie się śniła po nocach Henrykowi dzięki temu będę miała okazję zobaczyć ją w serialu jeszcze raz .
Qausain-widzę, że nowy avtar Ten mi się bardzie podoba bo nie przepadam za niebieskim A sygnaturka jeszcze lepsza! 10
Iza-za zrobienie takiego avatara podziwiam Całość niesamowita. Również 10!
Ayesha-nowy avatar jest cudowny! 10 za avatar, za syg.9 bo mnie się mniej podoba
Iza napisał:
@Supriya a nawet mogę Ci przesłać na PW linki do wszystkich odcinków .
Jeśli nie są na rapidshare, to chętnie Jeśli są, to trudno, prędzej czy później...
Quasain ta sygnaturka mnie powaliła! Mała zmiana, duży efekt Przecudowne!!!
Audrey, bardzo fajna sygnaturka, miło zobaczyć czasem Kareenę, chociaż ona taka nielubiana
Hindustani
Audrey Strasznie fajne kolorki masz na sygnaturce a poza tym przepadam za Kareeną - 2x10
Ayesha SN to jeden z moich ulubionych filmow dlatego 2x10
Qausain śliczny zestaw jak zawykle 2x10
Iza nie znam gościa ale niezłe z niego ciacho więc 2x10
Supriya 2 dyszki za Ritesha, za którym p0rzepadam
Aidan Turner
Audrey, olga89, siostrzyczko: wszystkim Wam daję po dwie dziesiątki, bo Wasze zestawy są cudowne.
Iza, o Tobie się już wypowiadałam - że się nie wypowiem. Ale też mam nadzieję, że to nie będzie ostateczny koniec Anny (tak w ramach małego off topa... )
dwie dyszki, hrabino ( nadal nie nauczylam sie odmieniac twego nicka )
Bo mój nick się nie odmienia! Qausain jest we wszystkich przypadkach takie samo!
Dla Ciebie też dwie dyszki, bo ta animacja z Preity w sygnaturce jest śliczna.
a no rzeczywiscie
Zakręcony
Avatar 9/10 a sygnatura hmmm 5/10... niestety ale avatar naprawdę bardzo fajny.
Qausain, nowy komplet (prawie nowy ) jest jeszcze lepszy od poprzedniego o ile to oczywiście możliwe Cudo. Nie ocenię, chociaż na upartego mogłabym. No więc niech będzie: 10000000000000000000000/10 za cały, cudowny komplet
________
Ayesha, widze, że zmieniłaś sygnaturę i wiesz co? ta podoba mi się o wiele bardziej, tak więc 8/10 bo to nadal różowy
Ostatnio edytowany przez Keva (2008-09-07 15:31:12)
Ayesha, 9/10, bo wolałabym, żeby avek był bardziej podobny do sygnaturki (lub odwrotnie).
Keva, dla Ciebie chyba z milion, bo kocham Bernie!
Nie zabiję za Budapeszt, bo to w końcu Michael! A Jonathana przecież dalej kocham! Jedna miłość nie wyklucza w moim przypadku drugiej.
Żeby nie było, że ja tu tylko taki off topic, to jeszcze raz powiem, że daję Ci największego możliwego maxa (liczmy w milionach ).
Ayesha- 10 za avatar, a za sygnaturkę 9 Trochę za różowiasta
Resztę zestaw już kiedyś oceniałam więc nie mam już nic więcej do powiedzenia
A ja lubię Kareenę Moim zdaniem ona się nie poddała i jest fajną osóbką
Ostatnio edytowany przez Audrey (2008-09-07 16:33:21)
za Kareene masz dwie dychy
Audrey i Ayesha - daję Wam po dwie dyszki. Ayeshy za powrót do jej najcudowniejszego zestawu, a Audrey za ładne ujęcia Kerreny Kapoor!
Kolejna zmiana! Tym razem na DDJL Fotografia w mojej sygnaturce wydaje mi się śliczna! Kajol i Szaruś..aaaa
Ostatnio edytowany przez Audrey (2008-09-11 18:06:57)
Audrey podoba mi sie bardzo twoj avek
u mnie moja kochana parka z Dhoom 2 <3
Tematyki "Żony dla zuchwałych" i "Dhoom2" są świetne^^ u mnie nowa sygnaturka, dzięki inii.
Nabijacz
A u mnie w sygnaturce piękna Rani ^^ a w avatarze Rani w ślicznym stroju i pieknej piosence uwielbiam ten jej taniec xD
Robi postęp
Kaveri.. śliczna i sygnaturka i avek.. Rani to jedna z moich ulubionych aktorek 10/10
a u mnie zmiana na mój kochany film Fanaa.. uwielbiam ten film oraz te scene..
Ostatnio edytowany przez Amrita* (2008-09-11 19:39:05)
Keva-widzę, że zmieniłaś, ale nadal tańczą 9/10 bo tamten zestaw mi się bardziej podobał.Ale ten też niezły
Amrita*-Cudna sygnaturka! Za nią 10, a za avek 9 bo wolę animowane
Kaveri-Śliczne kolory! 9//10 bo avek trochę mały
Szaruczex-Za cudnego Szarusia 10
Iza-Oryginalny zestaw, no nie powiem 10
inia-świetny zestaw! Piękny avatarek 10 :]
sliczny zestaw... dwie dyszki
juz nie Rebelde? slicznie
Robi postęp
a nie.. stwierdziłam ze teraz troche czas na moje kochane bollywood.. ale Rebelde jeszcze wróci
Jak patrze na Wasze sygnaturki z Szarukiem i Kajol, to aż mi się chcę usiąść do "Żony dla zuchwałych" albo "Czasem słońce czasem deszcz", ależ to na mnie działa ^^
10/10
A ja nie mogę sobie wstawić nowego avatara..
same problemy mam...
Hmmm, to teraz mnie oświećcie czy czasem John Abraham nie był tym Dj-em (czy jak to się pisze ) na dyskotece w filmie "Nigdy nie mów żegnaj" ??, bo akurat parę dni temu oglądałam ten film po raz 2 i teraz patrząc na zestaw Mainy mam tylko jedno skojarzenie .
A i tak się jeszcze zastanawiam czy do oceny avatar i sygnatur nie było osobnego tematu??
byl didzejem, byl
Ayesha-cudowny avatar! ,10 !
Ja umieściłam zestaw zrobiony dla mnie przez moncię1993. Ma dziewczyna talent
Iza napisał:
A i tak się jeszcze zastanawiam czy do oceny avatar i sygnatur nie było osobnego tematu??
Też mi się tak wydaje, ale nie mogę go znaleźć...
Ostatnio edytowany przez Audrey (2008-09-13 10:32:43)