Pasjonatka bollywood
Shahrukh Khan w nowym filmie Adityi Chopra!
Jest powszechnie wiadome, że Shahrukh Khan i Aditya Chopra współpracowali kilka razy. Do niektórych z ich najbardziej udanych filmów należą: Żona dla zuchwałych i Rab Ne Bana Di Jodi, a to tylko kilka z nich. Teraz, w ekscytującym przełomowym razie, 'Badshah' jest gotowy, aby po raz kolejny współpracować z reżyserem!
W ostatniej rozmowie aktor potwierdził, że planuje zagrać w filmie. "Aditya Chopra ma zamiar zrobić film ze mną. Myślę, że zacznę pracę na planie w następnym filmie Aditya. Wszystko, co powiedział mi, jest fakt, że jest to bardzo duży projekt, a może muszę siedzieć przez dwa miesiące i przygotować się do tej postaci. Powiedział mi, że kręcenie filmu będzie robione w ciągu trzech miesięcy, ale będę musiał pracować z nim na dwa miesiące przed zdjęciami do filmu. Nie mam pojęcia, co on robi, ale on po prostu poprosił mnie, abym poświęcił dni wolne w przyszłym roku. Planuje jeden film ze mną po Befikre" dodał.
SRK jest obecnie przygotowuje się do premiery "FAN" . Z drugiej strony, Aditya jest obecnie obecnie zajęty "Befikre".
Źródło:
[Musisz być zalogowany, aby przeczytać ukrytą wiadomość]
Gwiazda bollywoodu
Super, że będą znów razem współpracować
Nabijacz
super jestem ciekawa co to za projekt uwielbiam ich wspólne filmy i ciekawe jaka aktorka będzie na przeciwko SRK
Gwiazda bollywoodu
Bardzo dobra wiadomość.
Pasjonatka bollywood
Również jak Wy bardzo się cieszę, że będą razem współpracować Ciekawa jestem fabuły filmu
Stały bywalec
Ciekawa jestem co z tego wyjdzie. Filmy Adityi są zawsze romantyczne.
Stały bywalec
Świetna wiadomość. Z chęcią obejrzę ich kolejny wspólny projekt
Stały bywalec
Wspaniała wiadomość ! Uwielbiam ich wspólne filmy i już nie mogę się doczekać informacji dotyczących fabuły tej produkcji
Wkręca się
Jupiiii!! XD
Be A Rebel ❤💙💚💛💜💖
Pasjonatka bollywood
Według najnowszych doniesień, Shahrukh wcieli się w rolę wojownika albo żołnierza.
Stały bywalec
Super! Uwielbiam Go w takich rolach
Stały bywalec
Ja go z wielką przyjemnością zobaczę w takiej odsłonie. Oby ta informacja została potwierdzona
Pasjonatka bollywood
Również się cieszę Mam nadzieję, że to info niedługo się oficjalnie potwierdzi.
Nabijacz
jestem ciekawa co to za projekt już nie mogę sie odczekać lubie ich wspólne filmy
Wkręca się
Lubię go w takich rolach ( no w sumie w prawie wszystkich go uwielbiam ). Liczę na potwierdzenie.