Robi postęp
Gauri Khan urządzi nowy dom Ranbira Kapoor!
Kilka tygodni temu wieść o kupnie nowego domu w Pali Hill przez Ranbir'a Kapoor obiegła bollywoodzki światek. Aktor po rozstaniu z Katriną Kaif zamieszkał z rodzicami w ich rodzinnej posiadłości, ale od jakiegoś czasu czuje, że pora otrząsnąć się i rozpocząć nowe życie. Jego nowym domem okazało się mieszkanie na siódmym piętrze Vastu Building w Pali Hill, Bandra. Apartament w tej chwili wymaga remontu, ale już niedługo jego wystrojem zajmie się Gauri Khan.
Gauri Khan od wielu lat spełnia się z dużym powodzeniem w roli projektanta wnętrz. Na przestrzeni lat stworzyła wspaniałe apartamenty dla różnych gwiazd indyjskiej estrady.Teraz przyszedł czas na nowy dom Ranbira Kapoor'a. Oboje byli obecni na przyjęciu urodzinowym Karan'a Johar w Londynie. Następnie w towarzystwie Shwety Bachchan Nanda udali się na zakupy. Według Bombay Times cała trójka znalazła parę ciekawych antyków do nowego domu. Obecnie artysta mieszka ze swoimi psami w domu swojej babci w Deonar. Do nowego mieszkania przeniesie się w okolicach września.
Źródło: http://www.bollywoodlife.com/news-gossi … -new-home/
Dobry dyskutant
A ja tam bym chciała swoje mieszkanie urządzać sama, ale co kto lubi...
Stały bywalec
Ja myślę, że to wcale nie taki głupi pomysł, też bym chciała, żeby ktoś mi tak fajnie mieszkanko urządził. Ja sama nie mam do tego głowy
Gwiazda bollywoodu
Ja również wolałabym sama urządzić mieszkanie, fajne to zajęcie i sprawia mnóstwo frajdy.