Strony: 1
Wątek Zamknięty
Ekspert ds. SRK
W środę 18.06.2008 na ZOOM TV był pierwszy odcinek nowego dokumentu o Shahrukh`u.
Co prawda to krótki materiał bo trwał tylko pół godziny, ale będą następne części , więc nie jest źle.
Szkoda tylko ,że dokument jest w hindi a nie po angielsku - lepiej zrozumielibyśmy to oczym mówią.
W tym odcinku była mowa o dzieciństwie Shahrukh`a o jego latach w szkole i wreszcie o poznaniu jego miłości i ślubie z Gauri.
Nie rozumiałam wprawdzie w pełni tego co mówili ,ale wszystko udokumentowane było zdjęciami i wypowiedziami różnych osób , które częściowo mówiły po angielsku.
Najbardziej ciekawe, przynajmniej dla mnie były zdjęcia.
Fajnie też wyszło takie ukazywanie faktów z życia Shahrukh`a poprzez obrazowanie tego scenami z jego wczesnych filmów.Jeśli mówili o młodości i szkole Shahrukh`a i o jego wyczynach sportowych to pokazywali orginalne zdjęcia i sceny z "Chamatkar" - gdzie jest trenerem, oraz z innych gdzie był sportsmenem.
Kiedy mówili o przeciwnościach ,jakie miał Shahrukh z rodzicami przyszłej ony , to pokazali podobne sceny choćby z "Deewana" gdzie On jako Rahul buntuje się i twierdzi ,że i tak ożeni się z tą gdziewczyną , którą kocha.
Fajnym zaskoczeniem było to ,że w czasie programu właczyli reklamy "jak nasz polsat kurcze", ale w tamtych reklamach dwa razy był Shahrukh.Reklamowal coś co się nazywało Dish Tv - to chyba jakiś kanał telewizyjny .Fajnie tam wyglądał z uśmiechem na pół ekranu.
A Sushmita Sen (z MHN) reklamowała szampon Pantene pro- V.
W kolejnych odcinkach będzie mowa o dalszym wspinaniu sie Shahrukh`a na "szczyt".
Myślę ,że będzie ciekawie .
Bedę was tu informować , bo nie każda może to osobiście obejrzeć.
Hindustani
Nawet nie wiem czy mam taki kanał, ale pewnie nie Szkoda bo z chęcią bym obejrzała.
Na wszelki wypadek muszę sprawdzić i dzięki ROSE za relacje
Zakręcony
dzieki za relacje bede wchodzic i czytac
pozdrowionka ;p
Bywalec
Zoom TV hmm... szłyszłam ale nie mam kanału :d
Wkręca się
ja chyba mam więc chciałam sie zapytać czy wie ktoś kiedy będzie kolejna część ????
zoom tv chyba mam ten program ale nie jestem pewna
musze iść poszukać
Dobry dyskutant
ja niestety nie mam tego programu, ale będę tu zaglądać na pewno i poczytam sobie coś zawsze a może akurat jakaś nowa ciekawostka będzie Czekam z niecierpliwością na nowe posty ROSE
Bollyamator
Pierwszą część można już oglądać na YouTube! Oto link: http://www.youtube.com/watch?v=quWxz1pgrkE
Bywalec
Nati-pirate napisał:
ja chyba mam więc chciałam sie zapytać czy wie ktoś kiedy będzie kolejna część ????
czy to wogole po Polsku ten kanał ?
Bollyamator
ZOOM tv nie jest po polsku ale w hindi no i czasem coś po anglielsku powiedzą.
Hindustani
Tuptusia dzięki za filmik
Szkoda, ze nie po angielsku ale chociaż można na zdjęcia popatrzeć i coś tam się domyślać o czym mówią.
Ogólnie ciekawy program i po raz pierwszy widziałam zdjęcia rodziców Shahrukha bo wcześniej jakieś tam zdjęcie chyba widziałam, ale nie tak wyraźne jak teraz I więcej zdjęć młodego SRK można było zobaczyć. Niektóre już widziałam, ale nie wszystkie
Ekspert ds. SRK
Skoro ktoś wkleja filmiki z tego dokumentu to może nie ma sensu ,żeby i ja wszystko opisywała?
Nie , żebym nie chciała , ale czy jest potrzeba?
Co myślicie ?
Hindustani
Myślę, ze twoje relacje ROSE to ciekawa forma przekazania o czym jest dany odcinek. Przy okazji może zwrócisz uwagę na coś czego ktoś z nas w filmiku nie zauważył, wyrazisz swoją opinię o tym co widziałaś, więc na pewno nie jest to niepotrzebne. Ja z chęcią przeczytam Twoje wrażenia i relacje z kolejnego odcinka
Ekspert ds. SRK
No i nici dziś z mojej relacji.Alez miałam wczoraj nerwy - zoom tv nie chciał chodzić - coś tam u nich jakieś usterki pewnie były.Teraz jestem podwójnie wściekła, bo dziś chodzi wszystko , ale niech mnie teraz pocałują gdzieś....
Nateępny odcinek napewno zrelacjonuje a teraz sama czekam na filmiki z tego utraconego.
Ostatnio edytowany przez ROSE (2008-07-03 10:02:11)
Ekspert ds. SRK
03.07.2008
Dziś znowu nie mogę relacjonować dokumentu o Shahrukh`u bo wczoraj w dniu emisji znowu nie chodził ZOOM TV- wyskakiwał jakiś ERROR na kanale- myślałam , że mnie trafi......
Dziś już chodzi od rana .Zastanawiam się czy oni tam gdzieś..... specjalnie nie psują tego kanału w środę.
Ale troszkę mnie dziś pocieszyli, bo też było coś o Shahrukh`u.
Mówili o różnych pamiętnych dialodach z filmów i podawali przykłady z filmu "Bazzigar".Opowiadali po krótce o czym jest film i takie tam.
Był jeszcze flesz z różnych uroczystości i tam też przez chwile był pokazany
Shahrukh w czarnym garniturze jak macha do fanów i wsiada do samochodu.
I przez moment pokazali jak kręcą piosenkę KRAZZY 4 z Shahrukh`iem.
To akurat żadna sensacja bo mam ten film i wiem jak ON tam suuuper tańczy.
Tym razem nie widziałam żadnej reklamy z Shahrukh`iem, ale była z Priyanką i Deepiką
(szampony) i Kareena K. jakiś krem do ciała , a Ash mydło LUX.
Fajnie tak nie tylko na filmach, ale i w TV pooglądać jeśli coś mówią o Shahrukh`u.
Jak jeszcze coś wyśledzę to Wam napiszę - jeśli ktoś zechce to sobie tu zaglądnie.
Ekspert ds. SRK
Wczoraj program chodził jak należy więc opisze wam w kilku zdaniach co widziałam.
Mówili o filmach - najpierw o "Dil to pagal hai" a Madhuri Dixit, która tam gra z
Shahrukh`iem wypowiadała się, że On jest cudowną osobą i może powiedzieć ze z całą
pewnością to jej ulubiony gwiazdor.
Mówili też o "Yess Boss" - a jakaś aktorka nieznana mi, mówiła, że uwielbia Shahrukha w
rolch romantycznych.
Między filmami z Shahrukh`iem wplatano tytuły innych,chyba takich, które wyszły wtedy co
jego i jakie były notowania tych a jakie tamtych. Nie rozumiałam jednak do końca o co
chodziło, bo mówią tam po hindusku - NIESTETY
Potem były reklamy i zaraz na początku jedna z Shahrukh`iem
Siedzi w aucie na tylnym siedzeniu w białej koszuli i dzinsach i uśmiechając
się zatyka uszy.Przez ulice biegnie jakiś facet z gazetą i coś krzyczy i wogóle jest gwarno.
I znów Shahrukh z uśmiechem i palcami w uszach coś mówi
( najprawdopodobniej skarży się na hałas).
Facet podaje mu gazetę przez okno auta a Shahrukh pokazuje ją do kamery i tam pisze
coś o dishtv (jakiś kanał, który Shahrukh reklamuje i już wcześniej o nim pisałam)
Shahrukh mówi coś z uśmiechem potem podnosi do góry rękę z pilotem i wyłącza obraz.
Później znów program....
Pokazują urywki z "Asoki" z "Phi Phi Dil Hai Hindustani" i oraz " Dil se" cały czas mówią
o grze Shahrukha popierwjac to właśnie tymi urywkami z filmów -
tylko choroba jasna czemu nie po angielsku.?!?!?!?!?
Pokazują też jego wypowiedź do tego tematu - siedzi na sofach w jasnej koszuli i ciemnej
kamizelce chyba jest na planie KAPPS (show, które prowadzi).
I nadszedł rok 1997 aktorowi urodził się syn Aryan. Pokazują zdjęcia taty z synkiem,
na jednym Aryan jest maleńki i słodko razem wyglądają.
Jakaś aktorka wypowiada się o podejściu Shahrukh`a do dzieci, że on zawsze pyta
jak im minął dzień, jak tam w szkole było
(nie wiem czy chodzi tylko o jego, czy o dzieci z którymi wogóle ma styczność),
że jest bardzo miły i bardzo rodzinny.
Inna kobieta mówi, że z niego jest fantastyczny ojciec.
Znowu reklamy i na samym początku krótko Shahrukh. Dalej reklama dishtv a on
w srebrnej marynarce z pilotem w ręce (ta reklama już była ,opisałam to wyżej).
Znowu mówią o filmach tym razem - "KKHH" i "Dil To Pagal Hai" i porównują ich
notowania z innymi (nie jego) i pada hasło coś o box ofice. Jest wypowiedź Karana Johara,
że Shahrukh jest wielki, że to żywa legenda kina i że zawsze tak będzie.
Pokazują rożne momenty tych wcześniej wspomnianych filmów i mówią o scenach
romantycznych.
Już wcześniej mówiąca o nim kobieta teraz powiedziała, że nie można oderwać oczu
od Shahrukha, kiedy gra taką właśnie scenę (WIEM O CZYM MOWA ) .
Inna znowuż, że oglądała "KKHH" jak była mała, ale pamieta,że film był fajny
a Shahrukh romantyczny i wywoływał nizwykłe emocje.
Mówią o tym, że Shahrukh porafi pięknie zagrać romantycznego kochanka.
Na koniec dalej wypowiedź Shahrukha z planu KAPPS ,coś tam mówią że On
jest królem flmów a On mówi, że chciałby być królem rozdawania uczuć i emocji.
(PRZECIEŻ JUŻ NIM JEST) ,
że chciałby być królem odwzajemniania tej miłości, którą dostaje od ludzi.
Jakoś tak to wyraził.
I to tyle z tego odcinka.
Ale Hinadusi mają cool !! Mogą go oglądać w różnych prograach amy ??? ja nawet nie wiem czy mam taki kanał ???
Wkręca się
na you tube sa odcinki i na pewniej stronie w google trzeba poszukac.pozatym sa tłumaczone włąsnie na polski
Wątek Zamknięty
Strony: 1