Wczoraj znalażłam kanał hinduski , w którym można zlnależć bolly filmy i teledyski !! Niekiedy z ang. napisami !!! Stacja ta nazywa sie B4U Movies i jest ona w cyfrowym Polsacie ( nr. 871 ) !! Niedługo będą tam pokazywane fajne filmy takie jak Dil Se !!!
Jeśli ktoś znajdzie inne stacje prosze pisać !!!
Bollyamator
wow 8D szkoda ze nie mam cyfrowego polsatu... ;/
Dobry dyskutant
to dobra wiadomośc narescie zaczynaja o Nas myślec
Zakręcony
a ja mam telewizje n nie wiecie czy tam cos jest?
W tej telewizji 26.07 ma być Dil se , niedługo Każde serce sie zakocha , Phir Milenge oraz często jest dużo fajnych teledysków z różnymi gwiazdami !!! Polecam !!!
Uwaga !!! Jeśli zapowiadają film na przyklad o 4 jest on godzine póżniej !!!
Właśnie dzisiaj znalazłam ten program, ale na kanale 607
I już się zakochałam od rana tylko leci B4U.
Szkoda, że w Polsce nie mam cyfrowego polsatu
Nom super jest a wczoraj leciały super teledyski z Cash i heyy Babyy !! :-)
O nieee, ja musze mieć cyfrowy Polsat! Zobaczyć Har Dil Jo Pyaar Karega w telewizji, cud
Dobry dyskutant
A zawsze myślałam, że to cyfra plus jest fajniejsza a tu proszę cyfrowy polsat serwuje nam super program cieszę się bardzo z tego powodu, nareszcie zauważono i doceniono to,że jest bardzo dużo osób zainteresowanych światem Indii i Bollywood
Ekspert ds. SRK
Za żadne skarby nie moge znaleść tego kanału. B4U MOVIES na 871 jest cos innego ,
ale się nie dziwię bo pewnie mam inną liste kanalów i soft inny.
Znalazłam za to dwa inne ale na nich jest obraz a nie ma głosu.
Sun TV (india) kanał 913
KTv (india) 914
powodzenia w szukaniu
Mi akurat wczoraj udało się trafiać na teledyski z "Om Shanti Om" aaaaa !!!!
Oglądałam też jakiś film z Salmanem , Pryianką i synem Big B. Tylko nie wiem jaki był tytuł tego filmu, bo za późno włączyłam.
Na szczęście są angielskie napisy.
@Rose ja znalazłam ten kanał na numerze 607 w grupie "wszystkie"
Ekspert ds. SRK
ZNALAZŁAM
Mam to aż na kanale 1654 .
No i będzie to kolejna stacja którą będę często odwiedzać.
B4U
Ekspert ds. SRK
Supriya napisał:
O nieee, ja musze mieć cyfrowy Polsat! Zobaczyć Har Dil Jo Pyaar Karega w telewizji, cud
Wlaśnie wczoraj to było oglądałam do póóóźnej nocy........A na koniec Shahrukh zagrał do snu na akordeonie
Reklamowali "Dil se" i "Yes Boss" - więc znowu będzie co oglądać
I jeszcze One 2 Ka 4
Również wczoraj oglądałam HDJPK. Rozczarowałam się totalnie Salmanem, ale jakoś to przeżyję
Mi jednak najbardziej się podobają teledyski puszczane w tej stacji! A cała oprawa tej stacji jest o niebo lepsza od polskich.
Wkręca się
Wow... Fajnie... Tylko czemu nie mam cyfrowego polsatu ;(
Ekspert ds. SRK
Iza napisał:
I jeszcze One 2 Ka 4
Również wczoraj oglądałam HDJPK. Rozczarowałam się totalnie Salmanem, ale jakoś to przeżyję
Mi jednak najbardziej się podobają teledyski puszczane w tej stacji! A cała oprawa tej stacji jest o niebo lepsza od polskich.
O nie wiedziałam o O2K4 -super znowu to zobaczyć.
Nigdy w sumie nie podobało mi się aktorstwo Salmana i on sam , ale tu faktycznie co bądz.
Te wymachy typu - patrzcie jestem orangutam.Żenada.
Nie ma jak Shahrukh.On nawet jak sie wygłupia to jest boski.
Tez mi sie ta telewizja podoba !! szkoda tylko że nie ma za często ang. napisów !!! ale poza tym teledyski są super !!!
Dobry dyskutant
A ja też nie mam cyfrowego polsatu
One 2 Ka 4 będzie leciało 30 Przed chwilą widziałam reklamę.
Teraz leci jakiś stary film "Milan" czy coś podobnego, ale są angielskie napisy. Gra w nim piękna aktorka, podobna trochę do Kareeny, ale bardziej naturalna od niej
I rzeczywiście @Rosa zgodzę się z Tobą. ShahRukh to inna klasa aktora, Salman tak naprawdę jest mało wyrazisty.
Ale Preity i Rani były świetne!
Hindustani
mam Cyfrowy Polsat, przeleciałam wszystkie kanały i nie mam tego programu może to zależy jaki pakiet macie? bo ja chyba mam familijny.
ja mam mini i na " wszystkie kanały " jest !! Może masz ale przeoczcyłaś ?? Szukaj dalej !!
Hindustani
jeszcze nie sprawdzałam "wszystkie kanały", a jedynie listę "cyfrowy polsat" gdzie jest sporo więcej kanałów. Przy okazji sprawdzę listę "wszystkie kanały', a nuż
nie pamiętam czy miałam/mam "mini mini", ostatnio mi zmienił polsat kartę do dekodera i teraz doszło sporo nowych kanałów a niektóre odeszły. Także nie wiem czy jest ten ten program, ale jetix i disney jest więc może "mini mini" też
Bollymaniak
Ja mam B4U dopiero na 1564 i znalazłam jeszcze na 1560 Zee TV i na 1561 Zee Cinema, ale u mnie te kanały nie chodzą, może u was będą Potem się wezmę za Cyfrę + i tam też poszukam to może się znajdzie coś indysjkiego
Bollymaniak
Zazdroszczę
Ja mam tylko Cyfra + =/ ale poszukam tego kanału bo zdaję mi się że u mnie też będzie
Bollyamator
tą telewizję B4U Movies możecie oglądać w necie
podaję link: http://www.idesitv.com/b4umovies.php
bardzo dobrze odbiera
Hindustani
pelka dzięki za link
ja chyba z polsatu mam inny pakiet bo u mnie brak tego kanału.
W necie to tv mi średnio działa .
Jakie macie pakiety Cifrowego Polsatu ja mam do kanałów 300 i mam tam pakiet familijny i nic a nic nigdzie B4U
Ostatnio edytowany przez meina (2008-07-29 16:20:49)
Ekspert ds. SRK
Czy chodzi Wam jeszcze ten kanał B4UMovies ???
Mi zabrali z kanału 1654 i nie wiem czy wogóle jeszcze gdzieś jest.Przeniśli go na inna satelitę chyba - jasna ch......a
Mi też go gdzies przenieśli i nie znalazam już go!!!!
Bollyamator
pelka napisał:
tą telewizję B4U Movies możecie oglądać w necie
podaję link: http://www.idesitv.com/b4umovies.php
bardzo dobrze odbiera
A jest może jakiś program tv do tego? żeby było wiadomo co kiedy leci?
Zakręcony
Mi również średnio chodzi pewnie przez zbyt wolny internet
Ostatnio edytowany przez ewelina89 (2008-08-25 13:31:29)
O kurcze od kilku lat mam Cyfrowy Polsat i dotąd nie wiedziałam o takim programie jak B4U Movies - muszę go poszukać u siebie!
Dzięki Anulka
Bo KRÓL jest tylko jeden! <3
Ktoś mi mówił, że na Tv PERSIA - czy jakoś tak - lecą cały czas piosenki wsród nich też piosenki z filmów Bolly.