Hindustani
Priyanka i Nick Jonas na ślubie w Atlantic City (czerwiec 2018)
Plotki o związku Priyanki i Nick po raz pierwszy pojawiły się, gdy razem wzięli udział w gali Met 2017.
Priyanka Chopra i Nick Jonas na ślubie kuzyna Nicka w Atlantic City, zdjęcia z 9 czerwca.
Priyanka Chopra i Nick Jonas na rodzinnym brunchu, zdjęcia z 10 czerwca.
Hindustani
Patrzyłam to pomiędzy nimi jest 10 lat różnicy. Priyanka ma 35 lat. Co oczywiście nie znaczy, że nie mogło ich połączyć uczucie, może dobrze czują się w swoim towarzystwie, ale wizualnie trochę mi do siebie nie pasują, dla mnie bardziej jak starsza siostra z młodszym bratem, niż matka z synem
Hindustani
Nick Jonas i Priyanka Chopra w Indiach (czerwiec 2018)
Nick Jonas towarzyszył Priyance Chopra w powrocie do Indii. Priyanka i Nick zostali przedwczoraj zauważeni na lotnisku, gdy przybyli razem ze Stanów Zjednoczonych. Potem para wyszła na kolację i dołączyła do nich matka Priyanki Chopra, Madhu Chopra. Nick Jonas spotkał matkę Priyanki Chopra w luksusowej restauracji w mieście.
Para jeszcze weźmie udział w uroczystej imprezie z okazji nowego bungalowu Priyanki.
Hindustani
Priyanka i Nick polecieli na Goa (czerwiec 2018)
Priyanka i Nick udali się na Goa na mini-wycieczkę, zostali dzisiaj przyłapani na lotnisku w Mumbai. Do pary dołączyła kuzynka Priyanki - Parineeti Chopra.
Parineeti Chopra na swoim instagramie udostępniła filmik z Goa, na którym jest z Priyanką:
Hindustani
Dodam tutaj fragment wypowiedzi Parineeti o ich wspólnym wypadzie na Goa. W rozmowie Parineeti mówiła o spotkaniu Priyanki Chopra i Nicka Jonasa. Powiedziała:
„Od miesięcy nie spotykam się z moją „siostrą” (przyp. tłum. Priyanka jest kuzynką Parineeti), ponieważ była w Ameryce od dłuższego czasu. Kiedykolwiek podróżowała do Bombaju, było to dzień lub dwa, w tamtym czasie też nie byłam w Bombaju, więc kiedy przyjechała, dosłownie "podbiegłam" do niej, ponieważ nie widzieliśmy się od miesięcy."
Zapytana o spotkanie z Nickiem Jonasem, Parineeti powiedziała:
"To był świetny czas na nadrabianie zaległości. To było niczym rodzinna wycieczka, byli z nami także przyjaciele. To było krótkie i słodkie (spotkanie). Byłam tam przez 24 godziny i świetnie się bawiłam. To była wspaniała wycieczka."
tutaj więcej
Zdjęcia z Goa:
Powrót do Mumbaju z wakacji na Goa (czerwiec 2018)
Priyanka Chopra i Nick Jonas na zaręczynach Akasha Ambani oraz Shloka Mehta (czerwiec 2018)
Ceremonia Mehendi:
Przyjęcie zaręczynowe:
Stały bywalec
Priyanka wyglądała obłędnie w sari Co do ich rzekomego związku się nie wypowiem, bo za tym panem ładnie mówiąc nie przepadam
Hindustani
Priyanka Chopra o swoim związku z Nickiem Jonasem: Poznajemy się
Najnowsze doniesienia:
Niedawno na imprezie Vogue w Hamptons, magazyn People zapytał Priyankę o jej związek z Nickiem Jonasem i ich podróż do Indii. Priyanka powiedziała:
'Poznajemy się i myślę, że było to dla niego wspaniałe doświadczenie.'
'Tak powiedział. Myślę, że naprawdę mu się podobało.'
Mówiąc o podróży do Goa i uczestniczeniu w ceremonii zaręczynowej Akasha Ambani i Shloka Mehta, powiedziała:
'To było naprawdę piękne. Świetnie się bawił.'
Dodała, że podróżowanie z partnerem dla niektórych może być kamieniem milowym w ich związku, ale dla niej jest to rutyna. Powiedziała:
'Dla mnie, całe moje życie polega na podróżowaniu. Podróżuję co dwa tygodnie w innym kierunku, moja rodzina leci, moi przyjaciele latają razem ze mną. To nie jest wielka sprawa w moim świecie. To jest moja normalność.'
pinkvilla.com
Gwiazda bollywoodu
Prawdopodobnie Priyanka i Nick zaręczyli się w Londynie. Trzeba czekać na oficjalne oświadczenie.
Hindustani
Świetna wiadomość. Ciekawe czy to prawda.
Według portalu E! News jest to już potwierdzone. Poza tym reżyser filmu "Bharat", w którym miała zagrać Priyanka, napisał na tt zagadkowy post pisząc, że powód odejścia jest "bardzo, bardzo wyjątkowy" i życząc Priyance szczęśliwego życia.
"Yes Priyanka Chopra is no more part of @Bharat_TheFilm & and the reason is very very special , she told us in the Nick of time about her decision and we are very happy for her ... Team Bharat wishes @priyankachopra loads of love & happiness for life"
Fraza: "in the nick of time" oznacza "w ostatniej chwili / w samą porę" - reżyser chyba specjalnie słowo "nick" zrobił z dużej litery.
Jeśli chodzi o zaręczyny to Nick podobno wybrał pierścionek w Nowym Jorku ze sklepu Tiffany'ego. Propozycja małżeństwa miała miejsce w Londynie, gdzie para obchodziła 36. urodziny Priyanki.
Hindustani
Wiek Priyanki Chopry czyni ją "jeszcze bardziej atrakcyjną" dla Nicka Jonasa.
Przetłumaczyłam fragment:
Raporty sugerują, że różnica wieku nie przeszkadza Nickowi - w rzeczywistości jest odwrotnie.
'Różnica wieku nie jest dla nich niczym szczególnym' - źródło powiedziało magazynowi People.
'Nick uwielbia spotykać się ze starszymi kobietami, to sprawia, że Priyanka jest dla niego jeszcze bardziej atrakcyjna'.
'Nick miał obsesję na punkcie Priyanki odkąd zaczęli się spotykać.' - kontynuuje źródło.
'Oczywiście myśli, że jest piękna, ale pociąga go również jej inteligencja, (Priyanka) ma tę charyzmę i energię, która przyciąga cię do niej, dobrze dopasowała się do jego przyjaciół i rodziny.'
Źródło zauważa również, że Jonas 'zawsze był bardzo dojrzały jak na swój wiek' i jest 'starą duszą'.
Nick publicznie spotykał się z kilkoma starszymi kobietami, w tym z Deltą Goodrem (8 lat starsza) i Kate Hudson (13 lat starsza).
ELLE Australia
Hindustani
Przylot Nicka Jonsona z rodzicami do Indii (sierpień 2018)
Priyanka Chopra i Nick Jonas podobno w sobotę będą urządzać przyjęcie zaręczynowe w Bombaju. Para zaręczyła się w zeszłym miesiącu. Nick Jonas przyleciał do Indii z rodzicami, oczekuje się, że bracia Nicka Jonas, Kevin i Joe, przybędą też do Bombaju, aby wziąć udział w jego zaręczynach 18 sierpnia.
Hindustani
Priyanka i Nick na zawodach (wrzesień 2018)
Priyanka Chopra na US Open 2018 z Nickiem Jonasem. Oboje zostali sfotografowani kibicując Serenie Williams na Tennis US Open 2018 wraz z rodziną - matką Chopry - Madhu Chopra, bratem Jonasa Joe i jego narzeczoną Sophie Turner.
Hindustani
Priyanka i Nick na New York Fashion Week (wrzesień 2018)
Było to świętowanie obchodów 50-lecia projektanta Ralpha Laurena podczas New York Fashion Week.
Hindustani
Priyanka i Nick na stadionie w Los Angeles (wrzesień 2018)
Priyanka i Nick byli w LA, gdzie duet obchodził 26-ste urodziny Nicka z bliskimi przyjaciółmi i rodziną.
Priyanka i Nick na ranczu (wrzesień 2018)
Zdjęcia poniżej są sprzed paru godzin. Towarzyszy im również brat Nicka - Joe.
Hindustani
Priyanka i Nick w Londynie (maj 2019)
Nick Jonas razem z żoną Priyanką Chopra zostali zauważeni wychodząc z restauracji sushi Nobu w czwartkowy wieczór (30 maja) w Londynie. Małżeństwo dołączyło do kolacji z innymi członkami grupy Jonas Brothers - Joe i Kevin.
Bracia zostali zauważeni, gdy opuszczali wcześniej tego dnia swój hotel w celach zawodowych. Priyanka jest w Londynie przez cały tydzień, poszła na koncert Mariah Carey w słynnej Royal Albert Hall.
Według ostatnich plotek w The Sun, para złożyła wizytę dziecku Meghan Markle i księcia Harrego przynosząc podarunek marki Tiffany.
Hindustani
Priyanka i Nick we Włoszech (lipiec 2019)
Priyanka Chopra i Nick Jonas wyruszyli do Włoch po spektakularnym weselu Sophie Turner i Joe Jonas we Francji. 26-letni piosenkarz udostępnił zdjęcie z wizyty na Via Dell Amore (Droga miłości w języku angielskim), deptaku z malowniczym widokiem.
Priyanka Chopra zakończyła niedawno zdjęcia do filmu The Sky Is Pink w Indiach i wkrótce zajmie się swoim projektem we współpracy z Mindy Kaling.
Hindustani
Boże Narodzenie 2020
Priyanka Chopra Jonas szturmem niedawno zdobyła media społecznościowe, udostępniając zdjęcie przed świętami Bożego Narodzenia.
Na zdjęciu aktorka była widziana jak celebruje ducha Bożego Narodzenia, pozując z mężem Nickiem Jonasem i jej psem Dianą. Priyanka, która obecnie przebywa w Londynie, miała na sobie biały płaszcz w białym kolorze, podczas gdy Nick wybrał czarną kurtkę z dżinsami, gdy spacerowali ulicami Londynu z Dianą.
Efektowne okulary Priyanki oraz ubranko dla psa skradły światło reflektorów. Aktorka "Dil Dhadakne Do" opisała zdjęcie jako „Duch Bożego Narodzenia”.
Hindustani
Priyanka Chopra żartuje, że chciałaby mieć 11 dzieci z Nickiem Jonasem
Priyanka Chopra Jonas niedawno rozmawiała z The Sunday Times i podzieliła się przemyśleniami na temat swojego związku z mężem Nickiem Jonasem. Zapytana o to, ile dzieci chce, aktorka odpowiedziała, że chce 11 dzieci! 38-letnia aktorka śmiała się z tego i wyjaśniła, że tak naprawdę chce drużyny krykieta, która liczy 11 osób. Wkrótce potem, ponownie przemyślając ten pomysł, PeeCee powiedziała, że 11 może być za dużo, mówiąc: „Nie jestem taka pewna”.
Aktorka powiedziała na poważnie, że chce mieć dzieci i chce ich tyle, ile może.
W tym samym wywiadzie aktorka otworzyła się na temat różnic kulturowych i różnicy wieku między nią, a jej amerykańskim mężem Nickiem Jonasem. Aktorka pochwaliła męża Nicka za to, że podszedł do kultury indyjskiej „jak ryba do wody”, a nawet powiedziała, że te luki (wieku i różnic kulturowych) „nie są przeszkodami” w związku duetu.
Na pytanie, czy 10-letnia różnica wieku między nią a Nickiem lub różnica kulturowa była problemem w ich związku, PeeCee powiedziała, że tak jak każda inna para, duet musi rozumieć różnice między sobą i dostosować się do tego co lubią. Peecee nazwał te luki bardziej przygodą niż przeszkodą, dodając, że oboje dobrze się dostosowali i nie powodują żadnych problemów między nimi.
Aktorka powiedziała, że pod koniec dnia oboje chcą mieć kogoś w swoim w zasięgu, kto poza światem po prostu cię pocieszy i zapewni towarzystwo.
Hindustani
Priyanka Chopra i Nick Jonas na British Fashion Awards (listopad 2021)
Priyanka Chopra przyniosła ogród na czerwony dywan z Nickiem Jonasem podczas British Fashion Awards 2021 w Londynie.
Gwiazda „Quantico” pojawiła się w kwitnącym stylu, ubrana w pełny kwiatowy zestaw autorstwa Richarda Quinna.