Hindustani
Jest chyba najczęściej opisywanym aktorem w Bollywoodzkim przemyśle filmowym. Tak chodzi oczywiście o Skah Rukh Khana, którego biografia 'Still Reading Khan', napisana przez jego dobrego przyjaciela Mushtaq Shiekh, stała się bestsellerem 2006r. i osiągnęła fenomenalną sprzedaż.
Dla fanów Bollywoodzkiej światowej supergwiazdy, którzy pragną więcej, mam dobre wieści. Nowa wersja 'Still Reading Khan', zatytułowana 'Shah Rukh Can', ponownie napisana przez Mushtaq Shiekh, ma wejść do sprzedaży w przyszłym miesiącu. Jak wspomina Shiekh, w książce będzie można odnaleźć ekskluzywne, nigdzie wcześniej nie publikowane szczegóły o życiu King Khana, jego lękach i o tym czego gwiazda nie lubi.
hiihi dodadza do gazety dobre to z taka z gazety to ja sie pisze
tylko ciekawe czy bedzie a jak bedzie to kiedy wydana w Polsce
Bollyamator
czemu tytuł będzie CAN a nie KHAN? może chodzi o angielskie can czyli że "Shahrukh potrafi" haha
Robi postęp
Chętnie bym kupiła , jestem ciekawa jaka będzie cena.
Hindustani
Namaste napisał:
czemu tytuł będzie CAN a nie KHAN? może chodzi o angielskie can czyli że "Shahrukh potrafi" haha
Na pewno o to słówko autorowi chodziło Taka gra słów i całkiem nawet udana
Zakręcony
Tytuł mi się podoba niepublikowane szczegóły o życiu to na pewno przyciągnie czytelników .
Zakręcony
dobre to z can nie wpadlam na to...;p
no ksiazka napewno bedzie ciekawa, i pewnie bedzie sporo kosztowac
Bollyamator
mnie też cena ciekawi bo bardzo chętnie bym ją przeczytała
Gość
Bardzo się już cieszę na tę książkę Przeczytałam te co już były z wielkim zaciekawieniem. Może ta nowa też bedzie fajna. Książek o King Khanie nigdy za dużo. Nawet wolę jak są po angielsku, bo można język przy okazji poćwiczyć. Tytuł świetny.
Ostatnio edytowany przez RJaane (2008-08-22 09:17:35)
Dobry dyskutant
Jeśli by była wydana w Polsce to z wielką checią bym ją nabyła pewnie znacznie więcej jest tam ciekawostek i faktów z życia aktora, które nie są nam powszechnie znane. Swoją drogą tytuł jest naprawdę super, myślę, że wygląda znacznie ciekawiej niż jakby było zwyczajnie "Khan"
Hindustani
A ja jeszcze żadnej nie czytałam bo nie mam skąd wząć ale chętnie bym przeczytała RJaane skąd wzięłaś te, które przeczytałaś?
Aidan Turner
Bywalec
O tak.. jeśli będzie wydana w Polsce już moja w tym głowa, żeby ją zakupić (tylko, żeby nie przesadzili z ceną, haha). Swoją drogą - tytuł pomysłowy.
Wiem, że w listopadzie tego roku ma się ukazać 'King of Bollywood' w polskiej wersji, więc może ta książka stanie się moim pierwszym celem.
Zakręcony
hmm a ja nie wiem czy bym wogole sie zastanawiala czy ja kupic bo i tak jak dla mnie to potrzebny jest odpoczynek od SRK co za duzo to nie zdrowo
Ekspert ds. SRK
To zrób tą przerwę.
Takie ksiażki wydają dla fanów lub ludzi, którzy chcą je czytać, nie trać więc pieniędzy.
Dla PRAWDZIWEGO fana nigdy nie jest za dużo i niezdrowo.
w tytule fajna gra słów khan= can:)
ciekawe ile będą sobie życzyć za tą książkę..może trzeba będzie zainwestować
RJaane napisał:
Bardzo się już cieszę na tę książkę Przeczytałam te co już były z wielkim zaciekawieniem. Może ta nowa też bedzie fajna. Książek o King Khanie nigdy za dużo. Nawet wolę jak są po angielsku, bo można język przy okazji poćwiczyć. Tytuł świetny.
A czytałaś też po angielsku? Jak tak to szacun Acha i czy to była taka biografia Szaruczka, czy co?
Ostatnio edytowany przez Audrey (2008-08-30 12:00:51)
Ekspert ds. SRK
To zadumany Shahrukh
A to chyba okładka.
Dobry dyskutant
Wybaczcie jeśli ten post jest za krótki, ale nie mogę się powstrzymać, żeby nie napisać tego Rose to foto z zadumanym SRK jest naprawdę cudowne, tak tu słodko wyszedł, nie mogę oderwać oczu
Gość
Dawno tutaj nie zaglądałam, a widzę, że kilka pytań się uzbierało
Książki wszystkie praktycznie to w jakimś sensie biografie, może oprócz "Making of OSO".
Zdobyłam je w różny sposób. Jedną kupiłam na allegro, inną w radha shop, a 4 pozostałe przywiozła mi koleżanka, która akurat w Londynie była i się nade mną zlitowała Jedna z nich jest po niemiecku, wiec raczej domyślam się, o co w niej chodzi Ale fotki są tam świetne!
Okładka tej nowej super Już zaczynam główkować jak ją zdobyć
Naprawdę polecam czytanie po angielsku. Język nie jest tam trudny, a jakie to świetne ćwiczenie jezykowe
Skany ze "Still Reading Khan" widziałam na srk fanatic. Jeżeli kogoś to zainteresuje
Bollyamator
chciałabym kupić tą książkę, ale kiedy będzie w Polsce...???