Hindustani
Były sekretarz Priyanki aresztowany
W końcu policji z Bombaju udało się schwytać Prakash Jaju, który był byłym sekretarzem Priyanki Chopry.
Prakash pracował dla aktorki w latach 2002-2004. Był ścigany ze względu na sprzeniewierzenie pieniędzy aktorki. Próbował pobrać bieżące oszczędności z konta Priyanki. Po stracie pracy Prakash zaczął wysyłać Priyance smsy, w których groził jej bardzo złymi konsekwencjami jeśli aktorka znowu nie przywróci go do pracy jako sekretarza. Groził też, że jeśli jego żądania nie zostaną przyjęte, może to okazać się bardzo niewygodne dla kariery Priyanki w Bollywood.
Nachalne smsy Prakash'a sprawiały, że gwiazda co chwilę zmieniała telefon. Ale nawet wtedy nie było spokoju.
Jak mówi znajomy aktorki:
"W momencie kiedy zmieniała numer, Jaju wkraczał też w jego posiadanie i natychmiast znowu wysyłał jej wiadomości. (...) Wiadomości były nieprzyzwoite. Priyanka osiągnęła taką fazę gdzie czytała tylko wiadomości, kasowała i ruszała w dalszą drogę".
Po aresztowaniu, przyjaciel aktorki określił jak zareagowała:
"Ona prawie straciła nadzieję że kiedykolwiek się go pozbędzie. Wreszcie Jaju jest aresztowany. I nie, Pryianka ani nie jest szczęśliwa, ani nie odczuwa ulgi. Jej tylko jest przykro za niego"
Zakręcony
Dobrze, że go w końcu złapali, już nie chodzi o pieniądze, ale to też uraz na psychice.
ja mam nadzieje, ze w wiezieniu to mu zrobia z tylka jesien sredniowiecza ;/
ja bym chama w zyciu nie przywrocila... gtrozil? nękal? chce kasy? niech spada na drzewo ;/
Edit:
a swoja droga, Priyanka bardzo podobna jest do Bipashy, nie?
Wkręca się
O jeny... Na tych zdjęciach wyszły jak siostry... A co do sekretarza Priyanki... DOBRZE MU TAK !!!!!!!!!!!!!!
Zakręcony
nie sa podobne Priyanka jest ładna hihihi
bardzo dobrze ze go zlapali... mogl dac juz sobie spokoj po tym jak wyszło co robil z pieniedzmi a on chcial wiecej ludzie sa straszni...
Historia prawie jak z filmu. Tylko szkoda Priyanki. Bo uraz pozostaje na dłuższy czas...
Sitka, czy przemawia przez ciebie zazdrosc ? a swoja droga, ten sekretarz zadal przywrocenia na stanowisko kasa mu nie wystarczala jednoroazowo, chcial ciagnac od Priyanki caly czas :?
Zakręcony
oczywicie ze zazdrosc
no ale jak on wogole mogl sobie to wyobrazac ze on po takim czyms wroci na stanowisko poprostu chore dla mnie
wiesz... nie chcial jednorazowo dostac kasy, tylko chcial żreć z Priyanki jak pijawka
Dobry dyskutant
To naprawdę musi być bardzo dziwny typ. Skoro został złapany na goracym uczynku a później zwolniony i jeszcze domaga się przywrócenia na stanosiwko ?? Szkoda gadać, bark słów do faceta, mógłby w końcu zrozumieć swój błąd i dać sobie spokój. Najbardziej mi szkoda Priyanki, która musi przez to wszytsko przechodzić
dijan, a ty lubisz chyba Priyanke co? ;P
sitka napisał:
nie sa podobne Priyanka jest ładna hihihi
co prawda to prawda
no ale super, że go złapali..
ps. no i Priyanka jest hmm bardziej utalentowana- moim zdaniem.(jedna z najlepszych aktorek bolly:)
Dobry dyskutant
Ayesha napisał:
dijan, a ty lubisz chyba Priyanke co? ;P
Musze przyznać, że bardzo ją lubię, ja też uważam, że to jedna z najlepszych Bolly aktorek
Wkręca się
dijan_Roksia to tak jak ja
Zakręcony
Ayesha napisał:
a swoja droga, Priyanka bardzo podobna jest do Bipashy, nie?
http://countdowncafe.com/cafe/wp-conten … /race3.jpg
http://image1.indiaglitz.com/hindi/news … 0808_1.jpg
Tutaj to wyszły jak bliźniaczki .
Śmieszne, że jeszcze na stanowisko chciał wrócić, ludzie to mają tupet.
Ostatnio edytowany przez ewelina89 (2008-08-28 18:30:46)
Słyszałam o podobnym przypadku u Catheriny Zety-Jones. Też nachalnie ktoś się jej narzucał, tyle, że to był fan Potem zamieniło się to w pogróżki. Rany współczuje Priyance! Przez takich chorych ludzi można zacząć bać się wychodzić na dwór!
O kurczaki na tych fotkach wyszły jakby była to jedna i ta sama osoba!
Ostatnio edytowany przez Audrey (2008-08-30 12:37:54)