Strony: 1
Hindustani
Podobno Rajkummar Rao i Patralekhaa biorą dziś ślub w Chandigarh
Rajkummar Rao i Patralekhaa przygotowują się do ślubu podczas wystawnej ceremonii w Chandigarh po ponad dziesięciu latach bycia razem.
Ślub Rajkummar-Patralekhaa odbywa się dzisiaj, 10 listopada, w Chandigarh, zgodnie z artykułem z ETimes.
„To będzie bardzo prywatna uroczystość Rajkummara Rao i Patralekhaa. Zaprosili tylko wybranych gości z branży filmowej.”
Z drugiej strony Patralekhaa i Rajkummar nie potwierdzili tej wiadomości.
Zapytana o swoje plany weselne w 2018 roku, Patralekhaa stwierdziła, że para ma wiele do zrobienia i nie ma planów na najbliższe 6-7 lat.
Tymczasem Rajkummar'a Rao można było ostatnio zobaczyć w filmie Disney+Hotstar "Hum Do Humare Do". W filmie występują również Kriti Sanon, Ratna Pathak Shah i Paresh Rawal. Poza tym pracuje nad kilkoma innymi projektami. Będzie można go zobaczyć w "Badhaai Do", w filmie Netflixa "Monica", "O My Darling" i w "The First Case" Vikrama Rao, u boku Bhumi Pednekar.
Hindustani
Na innej zagranicznej stronie znalazłam, że dopiero od 14 listopada Raj i Patralekhaa biorą ślub w Chandigarh.
„Po omówieniu kilku lokalizacji, w tym Jaipuru, w końcu wyzerowali Chandigarh. To trzydniowe wydarzenie rozpoczynające się od 13 listopada. Zaczną się od rytuałów przedślubnych, w tym Mehendi w sobotę, po którym nastąpi ślub w niedzielę, a następnie rytuały poślubne następnego dnia. Raj i Patralekhaa zaprosili bardzo bliskich przyjaciół z branży filmowej, a goście dotrą na miejsce jutro” - informuje źródło zbliżone do pary, dodając, że w Bombaju nie będzie żadnego wydarzenia.
Tymczasem Rajkummar Rao ma przed sobą napięty harmonogram i po ślubie natychmiast wznowi pracę.
Raj i Patralekhaa pracowali razem w dramacie Hansala Mehty z 2014 roku, "CityLights", oraz w miniserialu "Bose: Dead/Alive" wspieranym przez Ektę Kapoor.
Hindustani
Zdjęcia i filmik z zaręczyn
Para rozpoczęła imprezę weselną, zaręczyli się w Chandigarh. Para była ubrana w komplety białych strojów.
Ślub (listopad 2021)
Rajkummar Rao i Patralekhaa udostępnili pierwsze zdjęcia z ceremonii ślubnej. Para wyglądała wspaniale w tradycyjnym indyjskim stroju i widać, jak błyskają szczęśliwymi uśmiechami.
" W końcu po 11 latach miłości, romansu, przyjaźni i zabawy, dzisiaj wyszedłem za wszystko, moja bratnia dusza, moja najlepsza przyjaciółka, moja rodzina. Dziś nie ma dla mnie większego szczęścia niż nazywanie się twoim mężem @patralekhaa Oto na zawsze… i dalej” – napisał Rajkummar, dzieląc się pierwszymi zdjęciami z ceremonii ślubnej.
🌸 Patralekhaa 🌸 na Instagramie
Hindustani
Panna młoda i pan młody oboje zdecydowali się na stroje Sabyasachi.
Sabyasachi na Instagramie
Świetne stroje, bardzo mi się podobają
Strony: 1