Hindustani
Miss Universe Harnaaz Sandhu wyraża chęć pojawienia się w filmie biograficznym Priyanki Chopra
Miss Universe 2021 Harnaaz Sandhu wyraziła chęć pojawienia się w biografii Priyanki Chopry. Harnaaz powiedziała, że „chciałaby” zagrać Priyankę Chopra w biografii aktorki. Dodała również, że Priyanka była jej inspiracją podczas całej podróży.
Priyanka Chopra również pochwaliła Harnaaz za zwycięstwo w konkursie piękności. Harnaaz Sandhu reprezentowała Indie na 70-tych wyborach Miss Universe i zdobyła tytuł Miss Universe, tym samym przywracając koronę do Indii po 21 latach. Przed Harnaaz, Lara Dutta została koronowana na Miss Universe w 2000 roku.
W rozmowie z portalem medialnym Harnaaz została zapytana, w jakiej biografii aktorki chciałaby zagrać. Na to Harnaaz odpowiedziała:
„Priyanki Chopra. Bardzo chciałbym być tego częścią. Myślę, że zainspirowała mnie podczas swojej podróży i nadal będzie inspirować miliony z nas”.
Inne wideo Harnaaz z czasu, gdy została koronowana na Miss Diva 2021, również pojawiło się w Internecie. W filmie Harnaaz powiedziała: „Kocham Priyankę Chopra. Dlatego zawsze wybiorę Priyankę."
Podczas innego wywiadu dla serwisu informacyjnego, Harnaaz pochwaliła Priyankę Chopra, mówiąc:
„Priyanka Chopra była moją największą inspiracją. Stworzyła własną markę i reprezentowała Indie nie tylko na konkursach piękności, ale także poprzez swój talent aktorski i wokalny. Sprawiła, że Indie były dumne i mam nadzieję, że pójdę jej śladami i przywrócę chwałę tak jak ona”.
Priyanka również wychwalała Harnaaza podczas wywiadu dla amerykańskiego kanału informacyjnego. Była Miss World (Miss Świata) powiedziała:
„Byłam bardzo podekscytowana. Ostatnim razem kiedy Indie miały Miss Universe, była to Lara Dutta w 2000 roku. To był rok, w którym również wygrałam Miss Świata. Ona (Harnaaz) przyniosła do domu koronę po 21 latach i ma 21 lat, więc urodziła się w roku, w którym wygrałam Miss Świata. Jestem nią bardzo podekscytowana i mam nadzieję, że to początek niesamowitej podróży. Jest oczywiście bardzo mądra i cudowna, a ja bardzo się z niej cieszę."