Ogłoszenie

Image and video hosting by TinyPic

• Index
  •  » Newsy
  •  » Pierwszy zwiastun "Code Name: Tiranga" gdzie grają Parineeti Chopra i

#1 2022-09-22 08:51:06

Svasti

Hindustani

Pierwszy zwiastun "Code Name: Tiranga" gdzie grają Parineeti Chopra i

Pierwszy zwiastun "Code Name: Tiranga" gdzie grają  Parineeti Chopra i Harrdy Sandhu

T-Series, Reliance Entertainment, Film Hangar i filmowiec Ribhu Dasgupta mają zamiar wydać kolejny film – „Code Name: Tiranga”. W filmie wystąpią także wytrawni aktorzy, tacy jak Sharad Kelkar, Rajit Kapur, Dibyendu Bhattacharya, Shishir Sharma, Sabyasachi Chakraborty i Deesh Mariwala, a główne role zagrają Parineeti Chopra i Harry Sandhu.

Szpiegowski thriller akcji „Code Name: Tiranga” to opowieść o kobiecie-szpiegu, który wykonuje nieustanną i nieustraszoną misję dla swojego narodu w wyścigu z czasem, w którym poświęcenie jest jej jedynym wyborem.

Parineeti Chopra gra agentkę RAW, która odbywa ekscytującą podróż po wielu krajach. Natomiast Hardy Sandhu, który jest uznanym i poszukiwanym piosenkarzem, zaskoczy publiczność swoimi umiejętnościami aktorskimi w filmie.

Ribhu Dasgupta, nie mogąc się doczekać, aż jego kolejny film trafi na duże ekrany, mówi:

„Cieszę się, że mogę ogłosić mój kolejny film „Code Name: Tiranga”; ukaże się w kinach już 14 października. Mam nadzieję, że widzom spodoba się ten film akcji, który opowiada o poświęceniu żołnierza w służbie dla jej narodu”.

Film trafi na duże ekrany 14 października 2022 roku.

https://66.media.tumblr.com/9b3bd323986c863ff17ad53044e3e992/tumblr_p6jn2iFCy41rqwz71o1_400.gifhttps://66.media.tumblr.com/37793d7ce5bdd1dda5051ac4bdacc187/tumblr_p6jn2iFCy41rqwz71o2_400.gif

• Index
  •  » Newsy
  •  » Pierwszy zwiastun "Code Name: Tiranga" gdzie grają Parineeti Chopra i
Copyright © www.bollywood.pun.pl

Stopka forum

RSS