Hindustani
Priyanka Chopra Jonas o starym komentarzu SRK o nie przeprowadzaniu się do Hollywood
Priyanka Chopra Jonas zareagowała na stary komentarz Shah Rukha Khana o tym, że czuje się „wygodnie” w indyjskim przemyśle filmowym i nie chce przenosić się do Hollywood.
W wywiadzie dla SXSW, dziennikarz wspominał:
„Shah Rukh Khan powiedział: „dlaczego miałbym tam jechać (Hollywood), jest mi tu dobrze ”.
Chopra Jonas odpowiedziała:
„Wygoda jest dla mnie nudna. Nie jestem arogancka, jestem pewna siebie. Wiem co robię kiedy wchodzę na plan. Nie potrzebuję potwierdzenia reżyserów. Jestem chętna na przesłuchania, jestem chętna do pracy. Nie niosę bagażu mojego sukcesu z jednego kraju, kiedy wchodzę do innego kraju”.
Priyankę wkrótce będzie można zobaczyć w „Citadel” i hollywoodzkim filmie „Love Again” z Samem Heughanem, Celine Dion i Nickiem Jonasem (w epizodycznym występie).
Stały bywalec
Z całym szacunkiem dla Priyanki, bo ją uwielbiam, ale odkąd przeniosła się do Ameryki jej kariera stanęła w miejscu, żeby nie powiedzieć że podupadła. Próbowała śpiewać- nie wyszło jej. Nagrane do tej pory filmy Hollywoodzkie też nie mają w sobie nic co przyciąga. Moim (i tylko moim!) zdaniem zrobiła błąd rezygnując z Bollywood na rzecz Hollywood.
Hindustani
Myślę, że Priyanka najbardziej jest znana z serialu "Quantico" gdzie grała główną rolę, jednak serialu nie śledziłam, może już się zakończył. Tak to chyba grała role poboczne przez jakiś czas..
Jednak w tym roku wyjdzie jej serial z główną rolą "Citadel".
Trailer:
Oraz film z główną rolą "Love Again":
Wiadomo, nie są to filmy na miarę tych wysokobudżetowych.. jednak w tym roku coś ruszyło z karierą zagraniczną.
Stały bywalec
Oglądałam kilka odcinków Quantico, to fajny serial ale szybko się nudzi. Mam nadzieję, że najnowsze produkcje osiągną sukces. Bardzo jej tego życzę