Hindustani
Salman Khan na temat kręcenia "Tiger 3"
Salman Khan, supergwiazda Bollywood, opowiedział więcej o swoich doświadczeniach związanych z kręceniem filmu Tygrys 3, długo oczekiwanego thrillera szpiegowskiego, który trafi do kin 12 listopada. Film reżyseruje Maneesh Sharma, a główną rolę gra Emraan Hashmi złoczyńca.
Najtrudniejsza część kręcenia do "Tiger 3": Pościg rowerowy
W ekskluzywnym wywiadzie dla Variety Salman Khan ujawnił, że scena pościgu na rowerze w filmie była najtrudniejszą częścią zdjęć, ponieważ wymagała dużo planowania i koordynacji z reżyserem Maneeshem Sharmą. Powiedział:
„Scena pościgu na rowerze była najtrudniejsza – myślę! To był ogromny blok zdjęć i musiał wywierać wpływ, więc Maneesh i ja szczegółowo to przedyskutowaliśmy, a następnie wszyscy wspólnie pracowaliśmy nad osiągnięciem tego celu”.
Piosenka, która najbardziej podobała się Salmanowi i Katrina: "Leke Prabhu Ka Naam"
Salman wyraził także radość ze kręcenia piosenki "Leke Prabhu Ka Naam" z Katriną Kaif, jego współgwiazdą i ukochaną w filmie. Powiedział, że uwielbia ten taneczny utwór i był szczęśliwy, że wyprodukował kilka hitów z Katriną, które bawiły publiczność na całym świecie. Powiedział:
„Bardzo podobały mi się zdjęcia do Leke Prabhu Ka Naama w Kapadocji. To utwór taneczny, który osobiście uwielbiam. Katrina i ja mieliśmy szczęście, że mamy hity, które bawią ludzi na całym świecie, a teraz Leke Prabhu Ka Naam to kolejny utwór dodany do tej listy”.
Salman powiedział: „Widzowie mają więź z Tigerem, śledzili jego podróż, czują więź z bohaterami i tym razem film jest bardziej osobisty, bardziej emocjonalny. Poza tym premiera odbędzie się w dzień Diwali, więc mamy nadzieję, że widzowie będą cieszyć się fajerwerkami na dużym ekranie i będą mogli cieszyć się filmem z rodziną w kinach”.
"Tiger 3" to trzecia część serii Tiger, która rozpoczęła się od "Ek Tha Tiger" w 2012 roku i była kontynuowana przez "Tiger Zinda Hai" w 2017. Film został wyprodukowany przez Adityę Choprę pod szyldem Yash Raj Films i jest częścią szpiegowskiego świata YRF Spy Universe , który obejmuje także filmy takie jak "War" i "Pathaan". W filmie występuje także Emraan Hashmi w roli głównego antagonisty, który rzuci wyzwanie postaciom granym przez Salmana i Katrinę w ramach globalnego spisku. Film zapowiada się na emocjonującą przejażdżkę dla fanów filmów akcji i szpiegostwa.
Crossover, na który czekają fani: "Tiger vs Pathaan" z Shah Rukhiem Khanem
Salman droczył się także z fanami w związku ze swoim nadchodzącym projektem "Tiger vs Pathaan", filmem będącym crossoverem, w którym on i Shah Rukh Khan, kolejna megagwiazda Bollywood, będą brać udział w starciu szpiegów. Salman powiedział, że jest gotowy rozpocząć zdjęcia do filmu, gdy tylko zostanie sfinalizowany scenariusz i inne szczegóły. Powiedział:
„Tygrys [Tiger] jest zawsze gotowy – więc gdy wszystko będzie domknięte (do wspólnego filmu) – będę tam!”