Hindustani
Katrina Kaif kończy 20 lat w Bollywood
Katrina Kaif to niezwykle utalentowana indyjska aktorka, która urzeka publiczność od ponad 20 lat. Na jej liście filmów, które odniosły sukces, znajdują się między innymi takie hity jak "Ek Tha Tiger", "Tiger Zinda Hai", "Jab Tak Hai Jaan", "Welcome" i "Bang Bang". Z każdym nowym filmem konsekwentnie stara się doskonalić. Niedawno Katrina Kaif podsumowała swoje 20 lat pracy w Bollywood.
Podczas rozmowy z PTI Katrina Kaif wspomniała, że w jej 20-letniej podróży do Bollywood było wiele filmów, które odegrały kluczową rolę w jej rozwoju. Za znaczące kamienie milowe w swojej karierze uważa filmy takie jak "New Jork", "Mere Brother Ki Dulhan", "Rajneeti", "Singh is Kinng", "Namastey London", "Zindagi Na Milegi Dobara" i "Zero".
Wyjaśniła, że uważa się za szczęściarę, a ponieważ jest osobą zdeterminowaną, zawsze jest spostrzegawcza. Kiedy jesteś ambitny i konkurencyjny, naturalne jest porównywanie się z innymi, ponieważ nigdy się nie zadowalasz, zawsze rzucasz sobie wyzwania. Powiedziała:
„Miałam naprawdę szczęście, a ponieważ jestem osobą zdeterminowaną, ciągle się rozglądam. Porównujesz się, to naturalne, ponieważ jeśli jesteś osobą bardzo zdeterminowaną i lubiącą rywalizację, nigdy nie spoczywasz na sobie. Zawsze wywierasz presję."
Dodała, że czasami każe sobie zatrzymać się i zastanowić, doceniając, że otrzymała tak wiele i że też ciężko na to zapracowała. Powiedziała:
„Ale czasami przypominam sobie, żebym poświęciła ten moment na przemyślenie i docenienie tego, że otrzymałam tak wiele”.