Hindustani
Janhvi Kapoor czuje się pewna siebie po 4 latach w branży
Janhvi Kapoor świetnie radzi sobie ze swoim najnowszym filmem "Mr & Mrs Mahi". Aktorka, która przez ostatnie cztery lata występowała w Bollywood, miała na swoim koncie szereg udanych filmów, w tym "Dhadak", "Bawaal", "Roohi" i "Gunjan Saxena".
Janhvi Kapoor czuje, że rozwinęła się po 4 latach pracy w branży
Ostatnie cztery lata były kluczowe dla Janhvi, która po ośmiu wydawnictwach czuje, że odzyskała równowagę. Janhvi powiedziała Mid-day:
„Jestem pewna co mam do zaoferowania na planie filmowym. Nigdy wcześniej nie miałam tej pewności. Kiedy spędzasz tyle czasu na planie i wiesz, że twoje umiejętności są cenne, czujesz się pewniej. Kiedy doświadczeni reżyserzy doceniają twoją pracę, wiesz, że [dasz sobie radę]”.
Jej niedawny film "Mr & Mrs Mahi" zarobił 11,5 crore rupii w ciągu dwóch dni od premiery, co podkreśla jej rosnącą atrakcyjność pieniężną. Janhvi stała się jedną z najbardziej rozchwytywanych aktorek, a producenci chętnie inwestują w jej projekty.
Janhvi mówi: „Zawsze przepraszałam za swój przywilej”
Mając w swoim portfolio takie filmy jak "Gunjan Saxena: The Kargil Girl" i Mili, należy do nielicznej grupy aktorek, które kierowały narracją w swoich filmach.
„Jako aktor mogę teraz bawić się sceną i dodawać własne niuanse. Zawsze przepraszałam za swój przywilej [bycia córką aktorki]. Ale teraz jestem w miejscu, w którym wiem, że mam wiele do zaoferowania na planie filmowym.” – mówi.
W przeciwieństwie do niektórych, którzy wybierają projekty tylko dla sławy, Janhvi wybiera swoje role wybiórczo. Jej nadchodzący film „Ulajh” opowiada historię młodego oficera IFS uwikłanego w niebezpieczny spisek.
„Zrobiłam kilka filmów, bo chciałam być dumna z historii, które opowiadam. Niezależnie od tego, jak te filmy zostaną przyjęte, będą miały znaczenie na dłuższą metę. Wybory, których teraz dokonuję, zostaną zauważone” – wyjaśnia.
Oprócz "Ulajh" Janhvi Kapoor ma także "Devara Part 1" i "Sunny Sanskari Ki Tulsi Kumari". Oba filmy są obecnie w fazie produkcji.