Gość
Shah Rukh Khan może być Królem Bollywood, ale jeżeli chodzi o zdrowie to Salman przewodzi.
Salman Khan został wybrany wzorem zdrowia nr 1 w kategorii ludzie rozrywki w jedynej w swoim rodzaju ankiecie przeprowadzonej przez magazyn "Complete Wellbeing".
Ankieta została przeprowadzona w celu określenia indyjskich wzorów w zakresie zdrowia i szczęścia wśród ludzi biznesu, rozrywki, sportu i polityki. Mężczyźni i kobiety między 25 a 45 rokiem życia w ośmiu metropoliach zostali zapytani kto wg nich najlepiej uosabia właśnie zdrowie i szczęście.
Salman Khan
W kategorii ludzie rozrywki symbolem zdrowia został wybrany Salman Khan z 26% głosów, Shah Rukh Khan zajął 2 miejsce z wynikiem 24% głosów. Opinia publiczna wskazała też na Amitabha Bachchana, a nie Hrithika Roshana czy Akshaya Kumara i to Big B. właśnie został wzorem zdrowia nr 3.
Aishwarya Rai Bachchan otrzymała maksimum głosów w swoim rodzinnym Bengalure, Abhishek Bachchan jest ideałem zdrowia w Ahmedabad. Tam także oddano wiele głosów na Ajaya Devgana i Katrinę Kaif.
Fantastyczna forma Johna Abrahama nie wydaje sie być inspiracją dla wielu Hindusów, ponieważ zajął 10 miejsce z 4% głosów.
Chociaż nie udało mu się dostać do pierwszej dziesiątki, Suniel Shetty cieszy się dużą popularnością w Delhi.
Shah Rukh Khan
Trzy główne wzory szczęścia ze świata rozrywki są takie same jak w poprzednim rankingu, z wyjątkiem tego, że Shah Rukh strącił Salmana z pierwszej pozycji. Amitabh Bachchan pozostaje na 3 miejscu. Na czwartej pozycji jest Akshay Kumar i tylko 1% głosów zabrakło mu do miejsca na podium.
Hrithik Roshan i Aishwarya Rai Bachchan dzielą miejsce 9 z 5% głosów każde.
Ojej Ja myślałam, że mój kochany Hrithik zajmie I miejsce, bo jakie inne mógłby zająć po takich skokach i takiej kondycji, jaką widziałam u Niego w "Krrishu" A tu się okazało, że jest na 9 pozycji Ale to nic, wystąpi w "Krrish 2" i wtedy na pewno awansuje na I miejsce
Jutrzenka
Hindustani
Hahaha ten ranking to cóż wg. mnie jakaś pomyłka, bo jeżeli wzorem zdrowia mają być osoby ze względu tylko na to jak są umięśnione to cóż, chyba nazwy ktoś pomylił A SRK w ogóle moim zdaniem powinien ze względu na papierosy zająć raczej jedno z ostatnich miejsc Ponadto jego inne problemy zdrowotne też raczej nie sprzyjają temu, żeby zajmował miejsce w czołówce. No cóż nie po raz pierwszy i nie ostatni ludzie mnie zadziwiają.
Gość
Cóż, milkaja, ludzie głosują w sposób nieprzewidywalny Lubią kogoś, cenią i głosują, choć może niekoniecznie ma to wiele wspólnego z realiami. Ja bym np na Salmana w żadnym rankingu nie zagłosowała, bo jakoś go wcale nie lubię
Myślę, że Sharu zajął drugie miejsce przez te papierosy właśnie, w których ja nadal nic złego zobaczyć nie potrafię. Tak mam i raczej mi nie przejdzie Z formą Shah Rukha wszystko w porządku, na niego nie ma mocnych!
Za to wśród "szczęściarzy" króluje właściwa osoba Sharu jawi się jako wzór szczęścia i wcale się temu nie dziwię. Z zewnątrz wygląda jakby był dzieckiem szczęścia i chociaż swoje problemy ma na pewno, to jego wizerunek w tym względzie pozostanie raczej jednoznaczny
Cieszy mnie wysokie miejsce pana Bachchana Numer 3 w tym wieku to naprawdę świetny wynik, zwłaszcza jeżeli chodzi o zdrowie
Bollymaniak
Ja też się dziwię że Salman wylądował na pierwszej pozycji bo ja mam do niego taki sam stosunek jak RJaane a może i lepszy
Jakbym brała udział w tym głosowaniu to też na 100% zagłosowałabym na Szaruka mimo że to z logiką nie ma nic wspólnego ale to moje serce dokonało by wyboru
Amitabh jest super nie dość że okazał się "zdrowszy" od młodszych kolegów to jeszcze i prześcignął własnego syna
Dobry dyskutant
Salman ideałem?? No może jeśli chodzi o zdrowie, bo tak to z nim kojarzy mi się jak rozjeżdża wszystko i wszystkich
Ale jeśli chodzi o zdrowie to raczej się powinno zgadzać Nie muszę chyba więcej pisać, bo wyżej wszystko dziewczyny wyjaśniły
mirka napisał:
Ja też się dziwię że Salman wylądował na pierwszej pozycji bo ja mam do niego taki sam stosunek jak RJaane a może i lepszy
Jakbym brała udział w tym głosowaniu to też na 100% zagłosowałabym na Szaruka mimo że to z logiką nie ma nic wspólnego ale to moje serce dokonało by wyboru
Amitabh jest super nie dość że okazał się "zdrowszy" od młodszych kolegów to jeszcze i prześcignął własnego syna
To samo chciałam napisać !! My,ludzie już tak mamy że głosujemy na kogoś kogo lubimy chociaż nie zawsze tak powinno być !! Ale z tego co wiem Salman jest bardziej lubiany w Indiach niz Polsce wię jego fani dali czadu :-)