Strony: 1
Wątek Zamknięty
Bollymaniak
No to ja zacznę w:
Gali nr 22/23 (286) od 28maja do 10czerwca 2007 cena 5,95zł
W dziale 60 Festiwal w Cannes ukazały się zdjęcia Ash i Abiego z takim dopiskiem:
Abhishek Bachchan i Aishwarya Rai, najgorętsza para Bollywood przyjechała do Cannes z Indii z niemal 50-osobową świta.
Zajęli całe piętro hotelu Majestic przy Croisette.
I Alicji, Preity i francuskiej modelki Eye Haidary.
I to co napisali o Preity:
Indyjska aktorka i modelka Peity Zinta.
Może to nie dużo ale zawsze coś...
A teraz moje zdanie:
Czemu nie napisali nic że to nie para tylko już młode małżeństwo?! I czemu Aishwarya Rai (rozumiem, każdy ją zna pod tym nazwiskiem ale wypadało by napisać Bachchan)... A co do tej 50-osobowej świty to już naprawdę przesadzają
A co do Preity to nie wiedziałam że jest modelką... Pierwsze słyszę
Robi postęp
Czasami jest na wybiegu jak się ją poprosi tak samo jak Kajol. A co do nazwiska Aish. Gazety się tym nie przjmują, ponieważ myślą, że nikt nie zwróci na to uwagi. Powinnaś napisać do gazety, że Aish ma na nazwisko Bachchan a nie Rai. Niech będzie im głupio
Wkręca się
ewelina2111 napisał:
[b]A co do Preity to nie wiedziałam że jest modelką... Pierwsze słyszę
Preity była modelką jeszcze przed tym jak została aktorką
sanju92 napisał:
mogliby robic dłuższe artykuły w gazetach o bollywoodzie...tyle też dobrze w sumie ale więcej by nie zaszkodziło
nainaalexanjali napisał:
A co do nazwiska Aish. Gazety się tym nie przjmują, ponieważ myślą, że nikt nie zwróci na to uwagi. Powinnaś napisać do gazety, że Aish ma na nazwisko Bachchan a nie Rai.
Fakt,ze się pomylili co do nazwiska Aish ,ale chociaż nie pomijają tematu bollywood,jakby to był jakiś dział 4 kategorii...Niektórym dziennikarzom niestety tak się zdaża,bo oniniesądzą,że ludzie się,aż tak znają
Wątek Zamknięty
Strony: 1