”Hrithik Roshan będzie częścią Hollywood”
Jeśli jest jakiś aktor, którego ciągle określa się jako wspaniałą osobistość Bollywood, mogącą wyróżniać się w Hollywood to jest nim Hrithik Roshan. Już od dawna Hrithik co jakiś czas otrzymywał propozycje z Hollywood, jednakże On nadal koncentruje się tylko na swojej pracy w bollywoodzkim świecie.
Roshan Jr. miał niepowodzenia w swojej karierze, ale teraz znajduje się na takiej pozycji, i ma za sobą takie doświadczenie, że tym samym daje Mu to możliwość zaistnienia poza Indiami. Jego najnowszy film „Kites” będący międzynarodową produkcją, zapewni Mu popularność na całym świecie.
Po tym, jak o Hrithiku wypowiedział się hollywoodzki filmowiec Danny Boyle, możemy być pewni, że indyjskie media nie będę skąpić pochwał swojej gwieździe.
Danny powiedział: „Świat się zmienia, jestem pewny że kiedyś, ktoś będzie pomostem między Bollywood i Hollywood. Ktoś taki jak Hrithik Roshan. On jest strzałem w dziesiątkę! Jest fantastycznym tancerzem i dobrym aktorem. Jestem przekonany, że kiedyś będzie częścią Hollywood”.
Źródło:
www.hrithikroshan.pun.pl
Tłumaczenie:
Jutrzenka
Gość
mam tylko nadzieje, że na dobre nie "ucieknie" do holly.
To naprawdę bardzo dobry aktor, oby holly nie zawróciło mu w głowie
Cieszę się, że Hollywood docenia Hrithika, ale On jak dotąd jest bardzo przywiązany do Bollywood i jak widać, nie chce dokonywać jakiś wielkich zmian w tej kwestii. Fajnie byłoby Go zobaczyć w jakiejś hollywoodzkiej produkcji, ale ja chciałabym jednak oglądać mojego kochanego Ulubieńca przede wszystkim w Bollywood w którym On sam na pewno czuje się najlepiej
Jutrzenka
Zaczyna się rozkręcać
Cóż za wyróżnienie bardzo się cieszę, że jego talent został dostrzeżony tez w innym przemyśle filmowym. życzę mu rozkwitu międzynarodowej wielkiej kariery Tylko Hrithit nie uciekaj na stałe do hollywoodu
Zakręcony
bardzo sie ciesze
to jest aktor ktory bardzo powaznie bierze swoja prace
bardzo go lubie:D
mam nadzieje ze zaistnieje w hollywoodzie ale zeby tylko nas nie zostawil...
Hindustani
Super jeśli Hrithik zostanie doceniony w Hollywood ale tak jak wy mam nadzieję, że na stałe tam nie wyemigruje Tęskniła bym za filmami z jego udziałem. Myślę jednak, że nie ma się co martwić pod tym względem
Aidan Turner
No gwiazdeczka jest doceniona światowo! Oby tak dalej... ale z umiarem... bo hollywood, nie działa jak bollywood...
Dobry dyskutant
To dobra wiadomośc ,widac,że z Bollywoodem zaczyna liczyc się Hollywood i dobtze ,że takim mostem po miedzy nimi będzie właśnie Hrithik Roshan,który jest młodym i zdolnym aktorem
Hindustani
dobrze:) ciesze się ze go doceniają należy się mu:)))))))
tylko żeby mu holly nie zawróciło za bardzo w głowie:P i potem nie "porwało" innych gwiazd:P
"I am the yearning that resides in a woman´s heart... that´s who I am"
Shah Rukh Khan
zostań i juz!
ja się dopiero w niego wkręcam i przekonuje, a TEN tu holly