Zakręcony
Bombaj: Abhishek Bachchan jest gotowy do wypromowania swojego nowego filmu "Delhi 6", reżyserii Rakeysh'a Omprakash Mehry. Podczas gdy film Mehry mówi o charakterze Bachchan'a, który odkrywa Indie, Abhishek mówi, że jest niebywale patriotyczną osobą. I ma jedno życzenie dla kraju: "Chciałbym coś zrobić dla podniesienia poziomu nauczania w naszym kraju". Nauka jest bardzo ważna a ja jestem tu dzięki moim rodzicom, którzy dali mi wspaniałą lekcję. I tylko nauka może sprawić że kraj posunie się na przód", powiedział.
Kolejny film Abhishek'a (nie ma jeszcze sprecyzowanego tytułu) reżyserii Mani Ratnam'a, może być kolejnym kamieniem milowym w jego karierze (w dwóch poprzednich filmach Mani'ego: "Yuva", "Guru" Bachchan zdobył znaczące nagrody). "Z Manim praca jest ekscytująca, ponieważ wiem, ze stara się być moim przewodnikiem poprzez kunszt filmu. Mam nadzieje, że ufa mi na tyle, że wie, że go nie zawiodę", powiedział.
Ale ostatnio, o co Abhishek był zazdrosny to fakt, że Aishwarya pracowała z jego idolem z dzieciństwa. "Byliśmy na premierze "Różowej Pantery 2" i bawiliśmy się wspaniale. To wesoły film. Steve Martin jest geniuszem. Bardzo zazdroszczę Ash. Był moim idolem kiedy dorastałem, a Aish miała możliwość pracowania z Stevem Martinim i Jeremy'm Irons'em!"
Tłumaczenie: ewelina89
Źródło
abhishekbachchan.pun.pl
Ostatnio edytowany przez ewelina89 (2009-02-12 12:53:55)
Gość
nie ma miłości bez zazdrości - oczywiście wszystko ma swoje granice
Ash jest piękna to normalne, że jest o nią zazdrosny
bardzo podoba mi się to co powiedział:
""Chciałbym coś zrobić dla podniesienia poziomu nauczania w naszym kraju". Nauka jest bardzo ważna"
brawo
Zakręcony
Małe sprostowanie w tytule Abhishek jest zazdrosny o to, że Ash mogła pracować z takimi gwiazdami, zaraz napiszę do jednego z administratorów o zmianę tytułu, za błąd przepraszam
O kurcze W pewnym sensie rozumiem. Ale Ash na pewno jakoś obu panów zapoznała
Codo filmu, to widziałam wielki plakat w kinie i zaczęłam się drzeć Aishwarya!
Zakręcony
maya1215 jest do takich spraw założony specjalny dział i tam jest wyjaśnione w jaki sposób ją wstawić - Pomoc czasem warto poszukać
Ostatnio edytowany przez ewelina89 (2009-02-13 19:39:24)
Abhi lubi Steviego Martina? O, ciekawostka, tego nie wiedziałam. Gratuluję więc Aish, że grała z idolem męża. Szkoda, że nie Abhi, wtedy jego marzenie byłoby spełnione. Coś na miarę fanki SRK grającej z nim w filmie, co?