Hindustani
Gauri Khan: byłam inteligentna poślubiając SRK
Gauri Khan czuje się szczęśliwa, że ma Shahrukh Khan jako swego męża, który jest tak bardzo kochającą i opiekuńczą osobą i w dodatku jest gwiazdą, która ma cały świat u swych nóg.
Gauri została żoną Shahrukh w wieku lat 21, kiedy SRK jeszcze był nikim ciężko pracował, aby stworzyć swoje miejsce w Bollywood.
Mówiąc o spotkaniu, Gauri powiedziała:
Tak, był pierwszą osobą z którą spotkałam się i wychodziłam, on był jedynym mężczyzną
Zawsze był bardzo ambitny od dzieciństwa w swojej szkole w swoim kolegium on był zawsze na topie.
Czy to jako student, piłkarz nożny, hokejarz, w teatrze, cokolwiek dotykał zmieniało się w złoto. Myślę, że byłam inteligentna poślubiając go. Myślę, że to moja bystrość że wybrałam w porządku faceta.
Mówiąc o swoich trudnym okresie Gauri odpowiedziała:
To była niesamowita podróż chciałbym powiedzieć. Kiedy przybyłam do Bombaju było bardzo trudno, rozkoszowałam się kawałeczkami, ale to było tak nowe i życie było bardzo dziwne, nowi ludzie i nowy dom. Ale wracaliśmy na początku do Delhi bardzo często.
Gauri pamięta jaka idiotyczna była, gdy zmieniła imię Shahrukh’a w ‘Abhinav’ ażeby jej rodzice uważali go za hindusa.
Shahrukh uwielbia oglądać Desperate Housewives (Gotowe na wszystko) razem z Gauri.
Shahrukh stworzył image zakochanego chłopca, wiele dziewczyn zazdrości Gauri, że ma go za swojego męża.
bollywoodmantra.com
Zaczyna się rozkręcać
no i kto jej zarzuci, ze nie byla inteligentna
po chwili zastanowienia, pewne ze kazda inna kobieta zakochana w swoim mezu
PS.oglada z zona "Gotowe na wszystko" tego bym sie nie domyslil
Gauri: (...) był pierwszą osobą z którą spotkałam się i wychodziłam, on był jedynym mężczyzną (...)
To najpiękniejsze słowa jakie może usłyszeć któryś z małżonków po tylu latach To piękne że wytrwali i biedzie, i w dostatku razem
Cieszę się ich szczęściem!
Bo KRÓL jest tylko jeden! <3
Ekspert ds. Priyanki
Życzę im szczęścia.
Też oglądam "Gotowe na wszystko".