Hindustani
Przeglądając sobie filmiki na youtube, natknęłam się na ten filmik poniżej. Ukazuje on jak łatwo można co nieco poprawić w wyglądzie. Jest to produkcja "Dove" pewnie chcieli zamanifestować, że liczy się tylko naturalne piękno, a nie "zrobione". Co o tym myślicie?
Ostatnio edytowany przez Aishwarya (2007-06-07 19:37:52)
to jest jeszcze dobre (powinno być w odnośnikach przy filmie od Aishwary
Kiedyś widziałam jeszcze jeden podobny filmik, jak znajdę, to wstawię
a tu można zobaczyć przemiany gwiazd. Jest tam także Aishwaraya i chyba wyszła najładniej bez make-up
Ostatnio edytowany przez Lotri (2007-06-07 20:27:13)
Hindustani
Ten pierwszy filmik niezły! ciekawe czy w photoshopie (bo to photoshop?) jest taka opcja na wyszczuplanie
W tym drugim filmiku to oprócz Ash jeszcze Halle Berry wyszła ładnie bez makijażu
Robi postęp
Ale filmy. OMG!!!!! Robię sobie makijaż, ale z i bez makijażu wyglądam tak samo. No może z makijażem moje oczy wydają się większe. Ale bez przesady.... CO to ludzie nie wymyślą.
Bollyamator
Wiecie moze na jakiej sronce mozna sciagnoc taki program ktory robi makijaz i wyszczupla? prosze dppiszcie szybciutko *
Hindustani
monia0607 napisał:
Wiecie moze na jakiej sronce mozna sciagnoc taki program ktory robi makijaz i wyszczupla? prosze dppiszcie szybciutko *
Ja niestety nie wiem, chyba że chodzi Ci o ten program na filmiku? To Adobe Photoshop program graficzny, na necie znajdziesz tylko wersję angielską która trwa tylko 14 dni, potem wygasa. Jeśli chodzi Ci o program specjalny do np. makijażu to niestety nie wiem.
Kiedyś w jakiejś chyba gazecie była płyta że można było sobie dobrać fryzury, ale o makijażu nie słyszałam..
wieice, teraz mysle ze te wszystkie reklamy, te gwiazdy, szczegolnie hollywood, a nie bollywood, wygladaja okropnie, a w reklamach one nie wystepuja, tylko jakies namalowane manekiny!! to jest wstretne!
i to aishwarya najlepiej wyglada bez makijazu, a z makijazem jest tylko lekka roznica
WIWAT AISHWARYA!
Hindustani
GAURI napisał:
i to aishwarya najlepiej wyglada bez makijazu, a z makijazem jest tylko lekka roznica
tak, Ash ładnie wygląda bez tapety, no ale nie bądzmy tacy jednomyślni, uwazam ze w bollywood znalazłoby się jeszcze parę kobiet które ładnie wyglądałyby bez makijazu.
Hindustani
Wracając do rewolucji kobiety. Popatrzcie jakie ciekawe zdjęcie znalazłam Britney. To jeszcze było robione za czasów gdy święciła swe triumfy w muzyce i była księżniczką pop (swoją drogą żal mi jej że się tak dziewczyna pogubiła i nie potrafi poradzić sobie nawet sama z sobą, a rozwód ją poprostu dobił ;/ )
Aishwarya napisał:
Wracając do rewolucji kobiety. Popatrzcie jakie ciekawe zdjęcie znalazłam Britney. To jeszcze było robione za czasów gdy święciła swe triumfy w muzyce i była księżniczką pop (swoją drogą żal mi jej że się tak dziewczyna pogubiła i nie potrafi poradzić sobie nawet sama z sobą, a rozwód ją poprostu dobił ;/ )
Faktycznie, mi też jest jej żal. Biedna jest w sumie. Spadła na samo dno depresji. Szkoda jej, bo właściwie, bądź co bądź, była gwiazdą i gdyby nie to załamanie to może dalej królowała by na listach przebojów.
A tak wracając do tematu
Faktycznie w dzisiejszych czasach można wszystko zrobić, zmienić dzięki makijażowi i programom komputerowym...
Ale właściwie... czy to źle ?
Ostatnio edytowany przez pasio (2008-05-14 16:12:26)