Strony: 1
Hindustani
Pod spodem daje Wam kilka fotek z otwarcia sklepów sieci handlowej Manish’a Malhotra
Przyjęcie było w 2006r. Preity jak widać nieźle się na nim bawiła Szaruczek też tam był.
Manisha Malhotra store opening 2006r.
Od lewej: Kajol (cosik popija:P), SRK, Preity oraz Manish’a Malhotra (właściciel)
Tutaj można zobaczyć Rani (to Rani, nie?) – fajną ma bluzkę
Popatrzcie tylko na Manish’a, chyba jest nieźle zadowolony mając takie laski koło siebie
Tutaj chyba udzielają wywiadu. Popatrzcie jak Preity słodko spogląda na Szaruczka (!)
SRK lepiej wygląda według mnie z takim zarostem
Ostatnio edytowany przez Aishwarya (2007-06-08 09:03:39)
zdjęcia świetne
ale to jedno zdjęcie, drugie od góry !! strasznie Preitke pogróbili łobuzy !! a przecież widać na wcześniejszych ujęciach że wcale tak pulchna nie jest ... ja bym do sądu drani podała
a SRK rzeczywiście lepiej z zarostem wygląda, już taki szpakowaty troszeczke sie robi latka leca ...
Hindustani
ewelina2111 napisał:
tylko dodam że Manish’a Malhotra to projektant i otworzył sklepy i podobno Preity zagościła na wybiegu jego kolekcji (tak słyszałam)
nawet tak z wyglądu podpada mi na projektanta:P
Aishwarya napisał:
ewelina2111 napisał:
tylko dodam że Manish’a Malhotra to projektant i otworzył sklepy i podobno Preity zagościła na wybiegu jego kolekcji (tak słyszałam)
a po czym tak stwierdzasz?
a ja wole SRK bez zarostu:D
kto by nie słodko spoglądał na sRK mając Go tak blisko siebie:Dmmm:D
ładnie Preity wyszła na tych sdjęciach:)
Zaczyna się rozkręcać
Ale Preity nie jest podobna do siebie na tym gdzie "słodko spogląda na Szaruczka" włosy ma prostowane tak samo jak Rani ale jej fajnie w takich
Hindustani
sanju92 napisał:
Aishwarya napisał:
a po czym tak stwierdzasz?
Na tej fotce z Preity i z tą drugą dziewczyną jakoś mi tak przypomina, jeszcze ta jego zadziorna minka zresztą wszystko odbywa się wśród ubrań
Heh faktycznie ma
A tu chyba na wybiegu u tego projektanta:
Nie wiem z czego to, ale jakiś występ z Saifem:
A tu z Shahrukhiem:
oj Preity na wszystkich zdjęciach ślicznie wyszła super!
co do Szaru to też mi się z taki zarostem podoba
a co do sukienki to kolor bardzo fajny, ale krój osobiście mi się nie podoba
Dobry dyskutant
Preity jak zwykle wygląda wspaniale. Myślę, że jest bardzo fotogeniczna i ma śliczny uśmiech
Gość
Preity to piękna kobieta, a jej uśmiech i dołeczki jeszcze bardziej dodają jej urody Wygląda ślicznie na wszystkich zdjęciach, może tylko kreacje nie zawsze trafione. Najbardziej lubię, kiedy Preity ma proste włosy, takie jak w KHNH Wtedy moim zdaniem wygląda rewelacyjnie
Hindustani
ja też zarost go postarza ale i tak jest słodki
Preity- rewelacyjnie wygląda- jak zawsze z reszta! Ta kobieta to ma styl~!
Svasti
Tak tak, zgadzam się- tak słodko spogląda na SRK
Ostatnio edytowany przez irkaaa:) (2009-01-26 13:52:47)
"I am the yearning that resides in a woman´s heart... that´s who I am"
Shah Rukh Khan
Prita to moja ulubiona aktorka i zawsze tak mowilam... kocham ja od filmu KHNH, ktory obejrzalam jako pierwszy... wedlug mnie jest sliczna.... cudowna... a po Salaam Namaste- to moj ideal kobiety... aha, na tym drugim zdjeciu z Malhotra zrobili z niej pączuszka...
Ale ślicznie wygląda !!! Zwłaszcza na wybiego , tam gdzie jestz Kaju
Bywalec
brak słów
na preity powiem krótko wygląda przecudnie
sharukh fajnie jak w CHAKDE INDIA!
kajol ciekawe co pije
ten projektant ok
rani bleeeeeee
Abi-Aish, ty po prostu nie lubisz Rani, prawda? W każdym wątku gdzie jest coś o Rani, twój komentarz to ''blee'', z większą lub mniejszą liczbą 'e'.
A co do zdjęć- wydaje mi się, że Rani wygląda ślicznie w tej bluzce i ma ładne włosy. Preity świetny strój, a Kajol ma taką minę, że zastanawiam się, co w tej szklaneczce ukrywa...
Dobry dyskutant
Ma facet talent co do mody-jest bardzo twórczy.
SRK wygląda dokładnie tak jak w Chack De India.
Strony: 1