Strony: 1
Zaczyna się rozkręcać
Super! a fryzurka jeszcze lepsza!
Hindustani
No niestety ja już nie mogę zobaczyć tych filmików bo już są niekatywne a szkoda bo lubie Chalte Chalte i z checią bym zobaczyła.
Znalazłam jednak jeszcze jeden filmik making of Chalte Chalte:
Niezłe tam zamieszanie na planie filmowym!
A Shahrukh jak fajnie mówi to - Priya - zreszta w ogóle to on ma fajowy sposób mówienia i zabójczy głos.
Pozdrawiam!
Ostatnio edytowany przez milkaja1 (2007-10-06 22:25:38)
Jego głos wymiata! Bardzo fajnie mówią o bollywood
NO właśnie Bo tak jest naprawdę, chociaż w niektórych filmach też trochę go jest
Hindustani
Moim zdaniem tego ukrytego erotyzmu jest w filmaach Bolly sporo. Często nawet można sobie nie zdawac z tego sprawy a on ze wszystkich stron nas otacza. No bo praktycznie w każdej z piosenek w ktorej występuja zakochani - gra gestów, dotyk dłoni, uśmiechy, mimika twarzy, przytulenia... wszędzie można go dostrzec. Ale ponieważ nie jest on tak nachalny jak w Hollywoodzkich produkcjach to czasem można go nie zauważać. A mnie ten ukryty erotyzm bardzo sie podoba. O ileż więcej znaczenia mają takie piękne gesty, ile mowią o sile uczucia niż "zwykłe" pocałunki w filmach z Hollywood
same copyright
Co do tego erotyzmu - a widział ktoś miłość bez takiego podtekstu? Tylko że w Hollywood nie ma subtelności...
Dobry dyskutant
Sanjula napisał:
nie ładzia mi żaden filmik
zobacz to sobie na orginale. Powino to być to samo
fatamorgana napisał:
Sanjula napisał:
nie ładzia mi żaden filmik
zobacz to sobie na orginale. Powino to być to samo
miejmy nadzieję że się nie mylisz
Bo KRÓL jest tylko jeden! <3
Zakręcony
juz niedziałaja...
co do eratyzmu jestem za chcialabym tak w zyciu ale jestem inna hihihi dla mnie takie bycie z kims bez pocałunku ojoj nie da rady hihhi
ale bardzo mi sie to podoba pewnie wtedy ma sie taką większą chęć bycia z kims... a te gesty miny jejku wspaniałe... niestety w rzeczywistosci jakbys tak chciala pobawic sie z chlopakiem to by Cie wysmiał hihihihi
pozdrowionka
sitka napisał:
ale bardzo mi sie to podoba pewnie wtedy ma sie taką większą chęć bycia z kims... a te gesty miny jejku wspaniałe... niestety w rzeczywistosci jakbys tak chciala pobawic sie z chlopakiem to by Cie wysmiał hihihihi
pozdrowionka
no chyba że byłby to hindus ;>
mi też sie nie otwieraja szkoda ze juz nie aktywne
tak erotyzmu jest tam sporo, zwłaszcza kiedy tańczą ze sobą ,albo te ich gesty, spojrzenia, ąz by się chciało żeby ktoś tak na mnie spojrzał hehehe
Strony: 1