GAURI CHIBBER KHAN
Gauri Chibber Khan (ur. 8 października 1970) - indyjska producentka bollywoodzkich filmów.
Gauri Khan jest żoną bollywoodzkiego aktora Shah Rukh Khana. Pochodzi z rodziny Chibber o Pendżabskim pochodzeniu.
Razem z dwójką dzieci, mężem, aktorem Shah Rukh Khan i jego siostrą mieszka w Delhi, Indie.
Gauri była stylistką w bardzo znanych filmach. Obecnie razem z mężem zajmuje się firmą "Dreamz Unlimited".
Jest producentem filmów z udziałem Shah Rukhna. Jest też twarzą modnej linii "Aftershock". Prowadzi także program muzyczny w jednej z Indyjskich stacji.
PRODUCENTKA NASTĘPUJĄCYCH FILMÓW
2008r. - Billu Barber
2007r. - Om Shanti Om
2005r. - Paheli
2004r. - Main Hoon Na
CIEKAWOSTKI:
- Ukończyła kurs projektowania strojów na NIFTD (National Institute Of Fashion Technology, Delhi).
- Ma brata Vikrant'a.
- Ukończyła "Modern School" w New Delhi.
film-web.pl
wikipedia.pl
Zaczyna się rozkręcać
żona szarusia:
Ma na imię Magda mówi się na nią Naina! Pochodzi z New Delhi () Została Miss świata 2005 i kilkakrotnie zdobyła miano "Miss India" Ślub z Shahrukh Khanem miała w dzień swoich urodzin 04.10 mają syna i córkę.
Zaczyna się rozkręcać
Wiesz ewelina2111 mnie zawsze palma odbija! Ale co.. pomarzyć nie można
Hindustani
Moim zdaniem Gauri mogłaby spróbować swoich sił w aktorstwie, a co napewno Szaruś by jej pomógł, w końcu posiada jakieś chody w branży filmowej:P Przecież to ładna kobieta a w bollywoodzie preferują śliczne panie na ekranach
Naina napisał:
żona szarusia:
Ma na imię Magda mówi się na nią Naina! Pochodzi z New Delhi () Została Miss świata 2005 i kilkakrotnie zdobyła miano "Miss India" Ślub z Shahrukh Khanem miała w dzień swoich urodzin 04.10 mają syna i córkę.
eh te twoje marzenia
a on nie jest tobie za stary?
Zgadzam się, zobaczyłabym chętnei Gauri z SRK w filmie. To byłaby pewnie prawdziwa chemia!
Bollymaniak
no a może ona nie chce być sławna może woli być na uboczu, być dobrą mamą i żoną i to się dla niej liczy
Albo wie że jest słabą aktorką i nie chce Albo po prostu nie ma kto się opiekować dziećmi (no jest siostra szaruczka no ale..)
Wiecie co, jak tak przeglądałam zdjęcia Gauri, to stwierdzam, że kiedys była ładniejsza, może dlatego że młodsza..no nie wiem teraz tak jakoś wydaje mi sie że wygląda starzej od Szaruka. No nie wiem takie jakies mam odczucie...
ewelina2111 heh, chyba masz rację, chociarz bardziej podoba mi sie uroda np. Rani, czy Kajol.
ale własnie!- może powiem inaczej, gauri ma specyficzna urodę xD
A ja czytałam że on mieszka w Bombaju, a nie w Delhi Noi teraz pytanie: Gdzie on mieszka?
Ekspert ds. SRK
Mieszka w Mumbaiu
Tu macie zdjęcie ściągnęłam przez satelitkę
ale piękna ta Gauri .i ma pięknęgooooooo męża
Gauri stojąca z batem nad SRK strasznie podoba mi sie to zdjecie
(szkoda ze jej tylko nie odpicowali bo wygląda na lekko zmęczoną a do tego zdjecia z OSO mało podoba jest nie uważacie? ;p))
Ostatnio edytowany przez Monibuni (2007-12-21 21:12:25)
Zaczyna się rozkręcać
WoW! Super zdjęcie.. widać, ze nie tak dawno zrobione.. Przecież to jest nie możliwe mieć tak boskiego męża xD
Ekspert ds. SRK
Monibuni - zdjęcie fajne ,
a Shahrukh nie ma rezydencji w Mannat tylko w Bandrze a Mannat to nazwa jego domu , kiedyś wiedziałam co to znaczy ,ale wyleciało mi gdzieś.Ta nazwa nie jest przypadkowa Shahrukh ją wybrał.
I dzięki za wywiadzik, jest super.
Ostatnio edytowany przez ROSE (2007-12-20 20:03:07)
Aaaaa to ja niedoinformowana jestem ))) thx za uwage i napisz jak sie dowiesz co znaczy Mannat ) pozdrowionka
Bollymaniak
Nie mam nic do Gauri, cieszę się że SRK jest szczęśliwy w małżeństwie ale z urody to ona mi się nie podoba Fakt, na niektórych zdjęciach ładnie wychodzi ale to praca stylisty mi się wydaje bo czasami jak na jakichś rozdaniach nagród albo zdjeciach z różnych uroczystości robionych z nienacka to już wygląda inaczej... O, np tu:
Ostatnio edytowany przez Chandramukhi (2008-03-13 14:41:26)
Hindustani
Ja też nie uważam żeby Gauri była jakąś pięknością Moim zdaniem jak była młodziutką dziwczyną to ładniej sie prezentowała, ale z czasem to sie zrobiła niezbyt ładna. Na takiego wampa się robi i zdecydowanie piękniejsze od niej są, np. Kajol czy Rani.
Ostatnio edytowany przez milkaja1 (2008-03-13 16:52:26)
Bollymaniak
Dokładnie, za dużo make-up'u... Można powiedzieć że nie jest ani ładna ani brzydka
ROSE napisał:
To nie nasza żona - nam nie musi się podobać
Ważne ,że jej mąż jest ładny i się nam podoba
Święta racja ROSE Ja tam wolę Szaru niż jego żonę
Bo KRÓL jest tylko jeden! <3
Naina123 napisał:
żona szarusia:
zaraz zaraz momencik a skad to wiadomo? w 2005 miss świata została kobitka z Islandii, skąd wiecie ze w ogóle zona szaka była misska???? ja szukałam i nie znalazłam
dla mnie ona taka srednia - szczegolnie na filmie innter world of szak mysle z na zdjęciu zrobionym przez specjalistów to każda z nas by pięknie wyszła
Bollymaniak
Ona nie była Miss Świata, w ogóle do tego nie przystępowała. Cała wypowiedź Nainy jest żartem o czym świadczą minki: <lol2>
Przecież żona SRK ma na imię Gauri, już samo to że Naina napisała że ma na imię Magda (żona SRK) i mówi się na nią Naina swiadczy o żarcie <lol2>
Robi postęp
Nawet nie wiedziałam , że to ona jest producentką Jestem przy tobie .
Gratulacje , za tak udany debiut reżyserski , bo ten film uważam za najlepszy z mojej trójki.
Wkręca się
Tak jak wcześniej mówiliście ja tez nie uważam żeby była piękna czy brzydka ważne żeby SRK był przy niej szczęśliwy Życze im tego *
Z ust mi to wyjęłaś !! Mi sie osobiście nie podoba ale nie jest taka najgorsza ...
Stały bywalec
też chciałabym zobaczyć razem w filmie Gauri i SRK
choć gdzieś przeczytałam, że Gauri nie chce z nim występowac bo jak powiedziała " Shah nie jest jeszcze dobrym aktorem by to zrobić"
Gość
Shah Rukh faktycznie powiedział, że Gauri niezbyt wysoko ocenia jego zdolności aktorskie
Przeczytać o tym i innych rzeczach można tutaj: Shah Rukh odpowiada na pytania fanów
Robi postęp
a mi Gauri troche przypomina Mariah Carey.........to zależy od zdjęcia
Gość
jej podcina mężowi skrzydła . . .
ja bym go tylko chwaliła (w temacie aktorstwa)
Hindustani
Każdy ma swoje zdanie ale myślę, że każdy ma też swoje własne pojęcie o czyjejś urodzie Gauri jest jaka jest - najważniejsze, że Szaru jest z nią szczęśliwy
Aidan Turner
RJaane napisał:
Shah Rukh faktycznie powiedział, że Gauri niezbyt wysoko ocenia jego zdolności aktorskie
Przeczytać o tym i innych rzeczach można tutaj: Shah Rukh odpowiada na pytania fanów
O matko !!! Jak to czytałam to normalnie ... udusiłabym te babe !! Dle mnie on jest the best , a własna żona go nie docenia ??
Gość
anulka napisał:
RJaane napisał:
Przeczytać o tym i innych rzeczach można tutaj: Shah Rukh odpowiada na pytania fanówO matko !!! Jak to czytałam to normalnie ... udusiłabym te babe !! Dle mnie on jest the best , a własna żona go nie docenia ??
no mi też się to nie podoba
żona powinna wspierać męża i chwalić (gdy na to zasługuje )
Tak , A ja czytałam że jak sie matka Gauri dowiedziała że ona i srk chcą być razem to zagroziła samobójstwem i przez 6 lat musieli ukrywać to że sie kochają ! I czytałam wypowiedz srk jaki był szczęśliwy gdy po nocy poślubnej sie obudził a ona spała obok niego... jakie romantyczne !!
Hindustani
Cóż anulka jeśli nawet matka Gauri tak zareagowała to najprawdopodobniej z powodu różnych religii. Z tego co wiem Shah Rukh jest muzułmaninem, a Gauri hinduistką - w Indiach raczej nie toleruje się takich związków
Aidan Turner
No właśnie tak Różnią ich religie i matka Gauri była tak zdesperowana że sie chciała zabić.,.. Dobrze że jednak nic sobie nie zrobiła a srk i Gauri to szczęśliwe małżeństwo
Ekspert ds. SRK
anulka napisał:
No właśnie tak ... srk i Gauri to szczęśliwe małżeństwo
Bardzo
Gauri ma tu fajny uśmieszek
jany ale on ma świetną fryzurkę.
A Gauri tak pozytywnie śmiesznie wygląda Faktycznie fajnie sie uśmiecha.
Bollymaniak
Jak oni ślicznie razem wyglądają, fajna z nich parka
Wkręca się
Nie podoba mi się... Za co ja mam ją lubić???!!! ZABRAŁA MI FACETA MOJEGO ŻYCIA !!! Ale ja się z nią policze...
ZARTUJE Ładna z nich parka i widać że są ze sobą szczęśliwi
Ślicznie razem wyglądają. Gauri mi się szczerze tak sobie podoba, ale to jemu ma się podobać No i skoro on jest szczęśliwy to ja też A co do tego ,że nie docenia jego umiejętności aktorskich - myślę, że chce go tym zmotywować to działania, bo w końcu nie można spocząć na samych laurach prawda ?
Bollyamator
Och szkoda że szaruś Poznał wcześniej Guari a nie Kajol powiedział że gdyby pierwszą poznał Kajol to by byli Razem
Robi postęp
Nie wiem czy już są te zdjęcia w naszej galerii, bo tyle już ich przejrzałam, że nie pamiętam. Gdyby okazało się, że już są to usuńcie wątek )