Hindustani
Kareena wstydzi się gorących scen
Było wystarczająco dużo sensacji na temat gołych pleców Kareeny na plakatach w Kurbaan , czy jej intymnych scenz chłopakiem Saifem. Teraz Bebo stała się jeszcze bardziej zdenerwowana, kiedy dowiedziała się, że jej mama Babitha będzie oglądać Kurbaan. Denerwuje się w szczególności gorącymi scenami.
Kareena poprosiła Karana, aby usunąć tych kilka scen, ale Karan kategorycznie odmówił.
Kareena potwierdza, mówiąc:
"Poprosiłam Karan, czy mógłby ukryć tę jedną scenkę na próbę dla mamy"
Jednak Karan kategorycznie odrzucił prośbę Bebo.
bollywood.celebden.com
by: Svasti
Hindustani
Najpierw się nie wstydziła jak kręciła a teraz nagle skromność... Cóż mama nie powinna się tak gorszyć, chyba gorsze, że Kareenka żyje bez ślubu z Saifem (cóż za rozpusta ) a nie troszkę bardziej gorąca scena w filmie
Stały bywalec
O mamciu. Ja nie mogę, to po jaką choinkę kręcili te sceny, aby teraz wycinać. Dziwna jest Kareena.
Bywalec
I po co taka afera?No chyba taka praca i mama Kareeny to zrozumie...
Zgadzam się z justynka6574 dobrze wiedziała do czego zobowiązuje taka praca, więc niech teraz nie jojczy
"...each day's a gift and not a given right"
Co nie...xDD
Kareena jest dorosłą kobietą, no to chyba moze decydować sama o sobie.. mamusia nie będzie krzyczała..xDD
Dobrze wiedziała, że jej matka obejrzy ten film i się zgodziła na takie sceny, a teraz wielkie rzeczy..'usuwajce sceny!' xDD
Bollymaniak
Kareena się mamusi boi he, he
Stały bywalec
He he skubie. Tobie to się akurat nie dziwie.