Strony: 1
Mi się podobały sceny z piosenki Ghum Shuda i Dagariya Chalo i oczywiście sceny w samolocie, jak się Raj cieszył, że zła pogoda w Atenach, albo gdy wskoczył do sadzawki po monetę
Robi postęp
Gdy Raj wskoczył do wody po monetę oraz bardzo podobała mi się oraz bardzo wzruszyła mnie scena gdy Raj błagał żonę o pozostanie przy nim - wiecie ta scena na końcu (nie pamiętam jak nazywała się żona Raja )
Na końcu chciało mi się płakać gdy ona dostała ten medalik. Już myślałam, że to się skończy tak, że będzie pokazane, np. 10 lat później i będzie Raj śpiewał "Le Jayenge, Le Jayenge Dilwale ..." Ale jednak...
Hindustani
Moje ulubione sceny to jak Raj wskoczył po monetę dla Priy - był uroczy no i jak chciał wygrać na strzelnicy pluszaka dla niej.
Fajne też było jak Raj się wykąpał i ta scena z ręcznikiem, no bomba. Aż ją muszę wkleić:
No i piękna była scena na końcu na lotnisku, już naprawdę myślałam że to koniec ich małżeństwa jak Priya się odwróciła i odeszła, ale na szczęście wszystko dobrze się skończyło
Bollyamator
a ja sie wylamie i powiem ze mi najbardziej sie podobaly sceny z maluzenstwa
jak sie godzili
jak raj byl skruszony jak zucal recznikami i potkna sie o but
a juz najbardziej podobala mi sie scena koncowej klutni
w ich milosci nic sie nie zmienilo bo kochaja siebie takimi jakimi sa
i teraz zadna buza im nie straszna
kurcze było ich kilka, no ale jeśli musze to wymienie 2 z każdej cześci po 1 żeby było po rónwno:
z pierwszej cześci - jak Raj szukał Priji
z drugiej części jak Raji klęknął przed Prija i mówił o swoim śnie, naprawde piekna scena, popłakałam się na niej
Robi postęp
ja tak samo płakałam całą 2 czesc ta scena na lotnisku mi się poddobała i jak Szaruczek krzyczał ale wszsytkie sceny były boskie
moneta, pies pluszowy i ten żywy od Johnego, Dagariya Chalo - tak optymistyczna, jak SRK się opił i przyszedł pod hotel... oj, pełno by się tego znalazło bo film niesamowity.
Gość
Jednej nie mam, nie da sie wybrac. Scena kiedy SRK mowi ze ""teraz... chce mi sie tylko płakać, tylko płakac" ((( albo zakonczenie tj scena na lotnisku i scena w samolocie z talizmanem oraz scena z 1szej czesci filmu, gdy wychodzi z domu (pewna ze Raj na nia czeka i nagle go widzi! ) by zatrzymac Raja.
Te sceny mnie wzruszyły, bardzo, niczym Aman na łozu smierci (prosze mnie nie ganic za porownanie ale to moje subiketywne odczucie). Tak mi sie smutno zrobilo, wczułem sie w film i w ich sytuacje. Zacząłem, myśles jak ja bym to rozegrał ;P Naprawde spodobal mi sie ten film. Piosenek az super nie ma, za to rola Rani i SRK = 12/10. Brakowało mi do tej pory filmu, w którym Srk i Rani tak by do siebie pasowali. Jedynie scena z (fon.) Samilem mnie obirzyła, az mnie wpieło w fotel, jak Szaruś dostał plaskacza.... nalezało mu sie.
PS sytuacji jak Lotri wspomniała mozna wyliczac wiele,
Lotri: "film niesamowity"
Ostatnio edytowany przez Mad (2008-02-10 21:57:42)
Ojej, musiałabym wymienić 3/4 scen w filmie
Film naprawdę mi sie bardzo podobał
W momencie gdy toczyła się kłótnia pomiędzy Priyą, Raj'em i Sameerem o pieniądze podarowane przez Sameera BYŁAM PEWNA że Priya dostanie w twarz, a tam stało się zupełnie odwrotnie byłam w totalnym szoku
Bo KRÓL jest tylko jeden! <3
Zakręcony
ulubione sceny hmm podobały mi sie wszystkie jak leciał za nia do aten swietne były jak Raj sie cieszy w samolocie jak wskakuje po monete jak "wygrywa" psa hihihi
i koncówka bardzo wzruszająca... tak to jest jak dwa głupki sie kochaja
Wkręca się
A więc moje ulubione sceny hmmm muszę pomyśleć .....................napewno piosenka Ghum Shuda, scena z ręcznikiem też była super ale najpiekniejsza była na lotnisku gdy płakałi prosił o przebaczenie.
oj tych scen mnóstwo!
do moich ulubionych, z takich zabawnych należy scena z recznikiem, urocza
- gdy Raj udaje sąsiada
- ich kłótnia gdy Pryia wychodzi z łazienki a Raj patrzy w telewizor
- i kiedy Pryia pierwszy raz wchodzi do mieszkania Raja
no i cudowna jest też scena na lotnisku, zreszta pełno pełno, jak jeszcze sobie cos przypomne to napisze
Wkręca się
film pełen jest smaczków.
tak jak i Wam podobała mi się scena ręcznikowa
i taka scena w piosence Chalte Chalte, kiedy Raj robiła za bóstwo,kiedy Pryia się modliła i później chciała stuknąć męża kokosem
Z perspektywy czasu doszłam do wniosku, że to film gdzie SRK robi najdziwniejsze miny Ale bardzo dobrze, dodaje uroku, humoru.
Nabijacz
-Gdy Raj pierwszy raz zobaczy Pryie
-Gdy Priya wchodzi do domu zaraz po ślubie a Raj tak wszystko przygotowuje
-Scena z Porozrzucanymi butami
-Kłotnia na koniec filmu
nooo;)
''odwazny odwazny, zabierze panne mloda''
''cicho! my sie tu kochamy;)'
Moje ulubione sceny:
1. Kiedy Raj potknął sie o buta
2. Scenka z recznikiem
3. I rozmowa Raja z Priyą o psie
Luuana napisał:
oprócz końcówki, która mnie rozbroiła, to scena z monetą
A co w niej było, że cię rozbroiła?
recznik;) kiedy go zabiera;) szkoda, ze nie pokazali dolu Raja;)
Anjali napisał:
Luuana napisał:
oprócz końcówki, która mnie rozbroiła, to scena z monetą
A co w niej było, że cię rozbroiła?
Poświęcenie z jakim wyławiał ją, urocze to było Bo bardzo mu zależało na spełnieniu jej marzeń
naprawde urocze;) i ten jego wyglad, jak juz wylowil;) taki maly spanielek;)
Zakręcony
Mam dwie ulubione sceny, kiedy Raj porozumiewa się z Priyą przez strażnika i kiedy wskakuje po monetę do wody i mów przy tym: "Twoje oczy mówiły, żeby Raj wskoczył, więc Raj wskoczył"
Gość
Ja też uwielbiam scenę ze wskakiwaniem do tej sadzawki po pieniążka Ale druga moja ulubiona to ta, kiedy Raj robi awanturę Priyi, a potem dodatkowo Sameerowi, po tym jak dowiaduje się skąd żonka wzięła pieniadze. To tak w ramach mojego pokrętnego gustu i uwielbienia dla złośnictwa
Bollymaniak
Za dużo do pisania podobały mi się wszystkie sceny w których grał Szaruś ale kilka napiszę
-ich pierwsze spotkanie jak Priya na niego krzyczała a on gapił się na nią z zachwytem
-podróż ciężarówką do Bombaju
-jak w Mykonos Raj jadł tą dłuugą bułę od środka
-przewrucenie o własne buty
i wiele wiele innych
Bollymaniak
Przyszła mi jeszcze do głowy scena na lotnisku jak Raj padł przed Priyą na kolana i opowiadał jej o swoim śnie (o dwójce dzieci)
To była piękna scena
Stały bywalec
Sadzawka, gonitwa za ręcznikiem i wiele, wiele innych
Dobry dyskutant
Już chyba do końca w uszach będzie brzmieć mi krzyk Raja na lotnisku kiedy to Priya była już na lotnisku.
Następna scena to moment kiedy Raj tańczy z Priyą .I na pewno ich wspólna podróż i wspaniałe widoki.
Zaczyna się rozkręcać
moja ulubiona scenka to jak raj potknął się o buta to było dobre
Ostatnio edytowany przez oliwkabollywood (2011-08-14 11:22:09)
No oczywiście scena z ręcznikiem
Ale podobało mi sie bardzo kiedy Raj potknął się o swojego buta którego rzekomo wszyscy widzą i nikt nie mógłby się o niego potknąć ; p
Scena na lotnisku była strasznie smutna, i to jak Raj rozmawiał o utraconej miłości z Johnym Leverem
Gwiazda bollywoodu
Gdy Priya wchodzi do domu zaraz po ślubie
Podróż do Aten
Ręcznik
Gwiazda bollywoodu
Jak Raj wskoczył do wody po monetę.
Jak się potknął o but.
Komunikacja za pomocą policjanta.
Jak Priya pierwszy raz wchodzi do domu Raja, zwłaszcza to zostawianie śladów stóp...
Krzyk Raja na lotnisku
A także scena, gdy Nandu chce kupić mleko dla psa, bo pies źle wygląda i potrzebuje wapnia
- Scena z ręcznikiem
- cała podróż do Aten
- Gdy Priya biegnie do Raja,by powiedzieć mu że go kocha i on dalej na nią czeka.
- Kiedy Priya wchodzi do domu po ślubie po raz pierwszy.
- Pierwsze spotkanie Priyi i Raja
- Potknięcie się o but
- Krzyk Raja na lotnisku
Strony: 1