Strony: 1
film oglądałam dość dawno ale nadal mam przed oczmi kilka scen których nie da się zapomnieć ...
1 scena dziwna ....
Sameer po obiedzie, wychodzi na taras i mysląc że jest sam "wypuszcza gazy" .... a za filaram stoi nie kto inny jak Nandini (w tej roli Ash).... polewkę ma z niego straszną
2 scena wzruszjąca...
gdy Vanraj wyciąga Nandini z domu na siłe a ona się tak rozpaczliwie zapiera cała we łzach ;( .....
inne sceny sami zobaczcie
Hindustani
Oglądałam ten film przedwczoraj, także jestem jeszcze na "świeżo". Ulubione sceny:
1. Jak Ash tak się odchyla z samochodu, ta scena była na początku. Ash się wychyla a wiatr rozwiewa jej włosy.
2. Ta scena z tym puszczeniem pawia też była fajna:P
3. Ash tańczy w piosence "Nimboda" śpiewając o "cytrynce"
4. Ta scena o której wspomniala D-owska, gdy Vanraj a siłe wyciąga Ash z domu
Mam nadzieję ze dla przyszłych osób które będą oglądac ten film duzo nie zdradziłam:P
Ostatnio edytowany przez Aishwarya (2007-07-13 11:04:21)
Bollyamator
Najlepsze sceny z tego filmu:
- taniec Nandini do piosenki Nimbooda
- rozmowa Nandini z matką na huśtawce (jak wyszedł na jaw związek Nandini z Sameerem)
- scena końcowa z Nandini i Vanrajem
Bollyamator
Oczywiscie,ze scena koncowa. :> ale . podoba mi sie rownież. ta w któreej . Sameer mówi Nandinii,że kocha jej włosy . jej oczy , jej uśmiech . jednaak nie powiedział,że kochą ją. ! ^^
*gazy Sameera
*strzał w Ash z pistoletu
*rozmowa Nandini z matka jak wyszedł na jaw romans
*rozpacz Nandini
* Jak Vanraj wściekły wyciąga Nan z domu,
*Pomoc Vanraja
*Te rozmowy czy po pocałunku zajdzie w ciąże
*W bibliotece w gdzieś Nan była wściekła a Sameer do niej przyszedł i chciał ją udobruchać
Dużo fajnych scen!
Ja chyba bym zrobiła to samo co ona xD Ależ on się musiał poczuć jak to wszystkim rozgadała
Gazy to było przegięcie, zdecydowanie. Mi się podobała noc poślubna, gdy Ajay mówi Aish, że nie chce sekretów, a ta milczy, a potem gdy czyta jej listy od Salmana
Hindustani
Z tymi gazami to normalnie była tragedia. Nie wiem po co o czymś takim w filmie mowa, wg. mnie to beznadziejna scena.
Tak właściwie to nie mam jakichś szczególnych scen jeśli chodzi o ten film, no chyba że scena podczas piosenki Nimbooda i scena ślubu Nandini z Vanrajem, gdy ona jest taka obojętna.
Zaczyna się rozkręcać
ta scena jak wyciąga ją na siłę z domu do samochodu
jak jest pijany we Włoszech i mówi, że kiedyś przyjedzie do niej i krzyknie z mostu Nandini!!!
no i końcówka...
z resztą sami zobaczcie
Wkręca się
Wszystkie z Salmankiem ;-)
Gazy
W bibliotece
Rozmowa z babcią kiedy im opowiada o swojej pierwszej miłości
Jak Sameer przychodzi w ręczniku na kolacje
Cała piosenka na weselu
Zaczyna się rozkręcać
gazy to było dobre
Gwiazda bollywoodu