Hindustani
Sonam Kapoor: reklama L'Oreal (za kulisami) - marzec 2012r.
Piękne włosy
Zakręcony
Od samego początku skojarzyła mi się z Aish. ; )
Przyznam że wyglądała naprawdę pięknie i aż chciało się na nią patrzeć.
Tutaj cała reklama :
Bollymaniak
Trudno w reklamie kosmetyków do pielęgnacji włosów mieć nieładne włosy Na pewno komputerowo je ulepszyli ale to nie zmienia mojego zdania na temat, że wszystkie gwiazdy bolly mają takie zaje*iste włosy, że mam ochotę im je ściąć, żeby nie być zazdrosną Lśniące, mocne, intensywne kolory... No boskie
Hindustani
Chandramukhi napisał:
Trudno w reklamie kosmetyków do pielęgnacji włosów mieć nieładne włosy Na pewno komputerowo je ulepszyli ale to nie zmienia mojego zdania na temat, że wszystkie gwiazdy bolly mają takie zaje*iste włosy, że mam ochotę im je ściąć, żeby nie być zazdrosną Lśniące, mocne, intensywne kolory... No boskie
Dokładnie, ich włosy aż "lśnią" komputerem, to fakt, ale Sonam ogólnie ma bardzo ładne włosy tak samo jak Aishwarya. Zawsze są lśniące, zdrowe i w pięknym odcieniu. Również czasami mam ochotę im je obciąć i dokleić Moje nigdy tak nie będą wyglądały - chyba, że też mnie przerobią komputerowo
Zakręcony
Mają coś w tych włosach że aż mnie można przejść obojętnie.
Chciałabym mieć chociaż trochę podobne włosy do Sonam i Aish. ; ) Moje przy nich to
wielkie siano. x D
Bollymaniak
Hahaha czasami się śmieję, że jakbym spotkała którąś z aktorek bolly to pierwsze co bym się zapytała, jak pielęgnuje swoje włosy
Zakręcony
Gdyby tyle ludzie co tutaj w reklamie zajęło się naszymi włosami to uwierzcie że mogłybyśmy
się wpatrywać w nie godzinami. ; D
Stały bywalec
Sonam cała jest bardzo ładna, nie tylko ma ładne, zadbane włosy
A reklama, wygląda na bardzo drogą, ale chyba takie były zamiary.
Dobry dyskutant
Ładnie, chociaż dużo photoshopa
Patrząc ogólnie, to bardzo ładne zdjęcia. Jednakowoż jeśli przyjrzeć się bliżej to straszliwie widać jak są one retuszowane i poprawiane (zwłaszcza trzy pierwsze).
"...each day's a gift and not a given right"
Dobry dyskutant
Kiciaaa9 napisał:
Zdjęcia zawsze są retuszowane i poprawiane.
Ale te trzy pierwsze to już do przesady. Sonam straciła swój naturalny wdzięk
Zakręcony
aishwarya_rai napisał:
Kiciaaa9 napisał:
Zdjęcia zawsze są retuszowane i poprawiane.
Ale te trzy pierwsze to już do przesady. Sonam straciła swój naturalny wdzięk
Wątpię tylko czy ona ma coś w tych sprawach do gadania.
Zaczyna się rozkręcać
reklama L'oreal Paris (luty 2013)
Ostatnio edytowany przez alexa21 (2013-02-06 21:26:41)
Zakręcony
a mi się niestety nie podoba
Yyyyyy.... Nie podobają mi się te zdjęcia
"...each day's a gift and not a given right"
Dobry dyskutant
Szczerze powiedziawszy gdyby nie było podpisane, to bym nie poznała Sonam na tych dwóch zdjęciach
Zakręcony
Świetna sesja. Niedawno był plakat z nią z reklamy L'Oreal przy salonie fryzjerskim miałam fotkę zrobić i tu wrzucić ale zapomniałam.
Robi postęp
Ślicznie wygląda, bardzo mi się podoba.