Strony: 1
Wątek Zamknięty
Hindustani
Indyjski Wieczór Filmowy
Wkręca się
JA już ten film widziałam lecz gdybym nie miała zkreconej nogi poszła bym drugi raz ale niestety rodzice nie pozwolą.
Bywalec
ja będę napewno. mam nadzieję, że ktoś się wybierze z tego forum proszę!
W Łodzi tyle się dzieje.. a u mnie w małej wiosce nic a nic..
jestem zazdrosna;p
nie, ale macie szczęście:)
Ja bym poszła... Ale mi się nie chce Nie przepadam za tym filmem. Poza tym babcia ma dziś urodziny i jutro goście przyjdą... No i Indiana Jones jest w telewizji
W ogóle, do kitu
Hindustani
A ja się jednak zastanawiam czy nie pojade, choć to nie tylko zależy od moich chęci
Ale bedę wiedzieć dopiero jutro i pewnie jeśli pojade to raczej tylko na sam seans ewentualnie może bym zajrzała do tego antykwariatu zchwalanego przez Pawła, ale ciekawe do której on otwarty?
No chyba że herbatka indyjska, ale nie wiem jeszcze niestety nic konkretnie i tego nie lubię bo takie planowanie na ostatnią chwilę to wnerwiające jest
Wkręca się
nie tylko u ciebie Maina się nic nie dzieje, Szczecin niby duże miasto ale lipa jak nic
Hindustani
Nie martwcie sie dziewczyny może u was tez coś w końcu zorganizują. U nas na szczęście jest grono osób które kocha kulturę indyjską i to dzięki nim mamy możliwość oglądać filmy z Indii w kinie
To ja przyjeżdżam dziś do Łodzi do ŁDKu ale przyjeżdżam prosto do kina bo wcześniej niestety nie zdążę. Będę ok. 16.25 także jeśli możecie to też bądźcie około tej godziny to chwilę przed seansem pogadamy
Do zobaczenia!
Wątek Zamknięty
Strony: 1